Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /srv/disk3/514035/www/tvslave.no/finn-crew.php on line 92

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /srv/disk3/514035/www/tvslave.no/finn-crew.php on line 108

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /srv/disk3/514035/www/tvslave.no/finn-crew.php on line 108

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /srv/disk3/514035/www/tvslave.no/finn-crew.php on line 121

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /srv/disk3/514035/www/tvslave.no/finn-crew.php on line 135

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /srv/disk3/514035/www/tvslave.no/finn-crew.php on line 135
Magnum DVD Tom Selleck Magnum på DVD

Magnum

Bli kjent med Hawaii i et actionspekket eventyr med Higgins (John Hillerman), T.C. (Roger E. Mosley), Rick (Larry Manetti) og, selvfølgelig den karismatiske Magnum P.I. (Tom Selleck).
Magnum sin kjenningsmelodi som ringetone til mobilen
Kjøp fra CDON Magnum på DVD
Kjøp Magnum på DVD

Magnum DVD sesong 1

Høydepunkter sesong 1:
-En venn av Magnum død, og han godtar ikke at det henlegges som ett ulykkestilfelle. Han får hjelp av avdødes søster under etterforskningen
-Han blir hyret av en kinesiske atikvitetshandler, til å passe på en verdifull vase.
-4 skolejenter ber han om hjelp til å finne læreren deres som er forsvunnet
-En vakker skuespilleinne blir drep av et hagleskudd, akkurat som i filmen hun skulle spille inn.
-Saul og Lena, venner av Magnum og Rick, vil plutselig forlate byen. Magnum skjønner at noe er galt og når Saul blir kidnappet, forteller Lena at de er jøder, og Holocaust ofre, og at de blir jaget av nazister
-En høyesterettsdommer leter etter kona, som forsvant på bryllupsdagen, under angrepet på Pearl Habor.
-Han blir innleid til å beskytte hesten Norman, som eieren er redd skal bli kidnappet

Kjøp Magnum sesong 1 på DVD
Kjøp fra CDON
Lei sesongen hos Lovefilm

Magnum på DVD

Magnum på DVD sesong 2

Høydepunkter sesong 2:
-Billy Joe Bob kommer til Hawaii for å finne søsteren som har kommet i dårlig selskap, og Magnum har nok å gjøre med å holde slåsskjempen Billy Joe Bob i tømmene.
-En ung kvinnelig marinebiologistudent hyer Magnum for å finne ut hva som skjedde med faren hennes etter at båten hans ble funnet forlatt ute på sjøen
-Rick møter ett spøkelse, en kvinne som ble myrdet eller tok livet av seg 35 år tidligere
-En sovjetisk avhopper ber Magnum om hjelp. Kjæresten hans besøker Hawaii som idrettsutøver, og nå vil han hjelpe henne med å stikke av.
-En surfer som er venn av Magnum, Rick, og T.C blir funnet død og de mener at politiet ikke gjør nok for å etterforske dødsfallet.
-Rick har ett forhold til en gift dame, og Magnum arbeider for damas mann. Han vil vite om og med hvem.

Kjøp sesong 2 på DVD
Kjøp fra CDON
Lei sesongen hos Lovefilm

Magnum på DVD

Magnum på DVD sesong 3

Høydepunkter sesong 3:
-T.C og Magnum blir jaget av en sovjetisk agent, som fanget og torturerte dem i Vietnam.
-Magnums tjenester blir auksjonert bort på en veldedighetsauksjon
-T.C blir tvunget til å fly ett helikopter som deltar i en operasjon, hvor de flyr ut en fange fra ett fengsel
-Higgins blir jaget av en gammel kenyansk MauMau kriger som vil ha hevn etter at Higgins var med på å ødelegge kenyanerens landsby en gang på 50tallet.
-En ung tenneispiller får dødstrusler og Magnum blir hyret inn som livvakt
-En sykepleier som Magnum kjente fra tiden i Vietnam blir beskyldt for å ha drept 3 pasienter

Kjøp sesong 3 på DVD
Bestill sesong 3

Magnum på DVD

Magnum på DVD sesong 4

Høydepunkter sesong 4:
-Luther Gillis og Thomas Magnum etterforsker samme sak, og bestemmer seg for å samarbeide. De blir begge arrestert mistenkt for drap på en død narko selger, og Thoams finner ut at Luther er faren til jenta de leter etter.
-Thomas er ute og flyr med hangglider, og brekker armen.
-Thomas sier ja til å "passe på" Ricks 22 år gamle søster, men jenta stikker av for å gå på byen og Thomas er i trøbbel.
-En kvinnelig programleder i en lokal radiostasjon, får drapstrusler
-En ung prins fra kongedømmet "Jororo", blir forsøkt drept mens han er på Hawaii, og Magnum som allerede er involvert som prinsens venn, tar saken.
-Luther Gillis dukker opp igjen, denne gang for å delta på ett "treff" for privatetterforskere. Higgins og Blanche blir kidnappet, og Gillsi og Magnum må samarbeide igjen.

Kjøp sesong 4 på DVD
Kjøp sesong 4

Magnum på DVD sesong 5

Høydepunkter sesong 5:
-Diane Dupres tror at noen er ute etter å drepe henne, og Thomas Magnum blir leid inn for å etterforske. Men det viser seg at Diane er paranoid, og det ender med at hun tar selvmord, noe som får Thomas Magnum til å gå inn i en depresjon, og han begynner å drikke tett.
-T.C`s helikopter blir skutt ned. T.C er i koma. Thomas, Higgins, Rick og Gerald etterforsker, og snart er også deres liv i fare.
-Magnum blir leid in av ei dame siom hevder at hun er synsk og har "sett" drapet på seg selv
-Thomas arbeider som "bodyguard" for en politiker som han misliker sterkt.
-Thomas, Rick og T.C drar til Kambodcha for å redde kammeraten til en kollega fra Vietnam, som blir holdt fanget, men de blir selv tatt til fange
-Thomas skal beskytte en rabbi, som har en verdifull tora, men de blir ranet.

Kjøp sesong 5 på DVD
Bestill sesong 5

Magnum på DVD sesong 6

Høydepunkter sesong 6:
-Magnum og Higgins, der får Magnum vite at en gammel venner er drept i en "hit-and-run" ulykke. Etterforskningen viser at vennen var med i en gruppe med leiemordere, og at bilulykken kan ha hatt en sammenheng med det.
-Magnum redder ei kvinne fra å drukne, og hun forteller at hun så at mannen hennes drepte en forrteningspartner kvelden før og at hun nå er redd for at hun var neste på lista.
-Magnum tar "9-4 jobb" som husdetektiv på et større hotell.
-Ron Pennington, en venn av Magnum og T.C., blir drept når han kommer inn i en butikk under ett ran.
-Thomas reiser i begravelsen til bestefaren sin, og får mistanke om at stefaren har stjålet og solgt ett brev fra Abraham Lincoln som var i familiens eie
-Han jakter på kvegtjuver

Kjøp sesong 6 på DVD
Sesongen er ikke sluppet i Norge. Bestill fra USA

Magnum på DVD sesong 7

Høydepunkter sesong 7:
-Ei venninne av Thomas Magnum, som jobber som standupkomiker blir drept i L.A. Han får hjelp av sin nye flamme til å etterforske saken, og "snusingen" deres får dem nesten drept.
-En ung døv kvinne er eneste vitne til ett bankran, og Magnum får jobben med å passe på henne
-En berømt fransk detektiv blir forgiftet og drept på en sammenkomst for detektiver, og de andre ber Thoma ta saken, den bringer han til dopsmuglere som franskmannen etterforsket før han ble drept.
-Jessica Fletcher fra "Murder She Wrote" dukker opp, og Magnum og Jessica etterforsker sammen.
-Magnum og ett kvinnelig vitne til ett mord, stikker av og Magnum blir skutt, og mister bevistheten, når han våkner er kvinne borte, og det finnes ingen spor etter henne, og morderen er fremdeles etter henne, siden hun er eneste vitnet til drapet.
-T.C sin datter Melody blir kidnappet.
-Magnum blir skutt av en leiemorder, og havner i koma


Magnum på DVD sesong 8

Høydepunkter sesong 8:
-Thomas er fremdeles i koma, og han har en ut av kroppen opplevelse. Han synes at det er hardt å trene seg opp igjen til ett normalt liv, men en av dem som skjøt han er fremdele på frifot, og det inspirerer
-Tanaka blir drept når hun jobber undercover. Politiraporten sier at hun døde i en bilulykke, men Thomas bestemmer seg for å etterforske.
-En dame forsøker å sport opp ungen hun adopterte bort 30 år tidligere.
-En kvinne mistenker at broren hennes har drept faren deres, og stjålet testamentet. Men også broren har satt ignag etterforskning, han tror søsteren står bak drapet.
-Thomas forbereder seg til rettsaken mot Quang Ki, som har forsøkt å drepe både han og familien hans, men saken blir plutselig avvist, så får han tilsendt en video som viser hva som skjedde med ex-kona og datteren hans.
Thomas prøver å få Rick, T.C. og Higgins med på å invistere i ett turismeprosjekt.


Bestselger film

  1. Nokas
  2. Red
  3. The Social Network
  4. Cornelis
  5. Svarte Får

Kommer snart på DVD

Ute på DVD nå

Har du spørsmål om annonsering, eller tips til siden, kontakt oss på post@tvslave.no
TVSlaves annonsepolitikk