Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /srv/disk3/514035/www/tvslave.no/finn-crew.php on line 92

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /srv/disk3/514035/www/tvslave.no/finn-crew.php on line 108

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /srv/disk3/514035/www/tvslave.no/finn-crew.php on line 108

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /srv/disk3/514035/www/tvslave.no/finn-crew.php on line 121

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /srv/disk3/514035/www/tvslave.no/finn-crew.php on line 135

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /srv/disk3/514035/www/tvslave.no/finn-crew.php on line 135
Kjøp Forbrydelsen DVD og Blu Ray Forbrytelsen The Killing Sofie Gråbøl, Lars Mikkelsen, Bjarne Henriksen

Forbrydelsen

Forbrytelsen DVD

Kjøp Forbrytelsen sesong 3
Kjøp Forbrydelsen sesong 2
Kjøp Forbrydelsen sesong 1
Kjøp Forbrydelsen på Blu-Ray
Kjøp The Killing sesong 1

Episodeguide

Episode 1 Det er mandag morgen og Nanna har vært savnet siden halloweenfesten på skolen fredag kveld. Sarah Lund har sin siste arbeidsdag som etterforsker i Københavnpolitiet, før hun flytter til Sverige sammen med sin svenske kjæreste.

Sjefen hennes mener at etterfølgeren hennes ikke er klar til å gå rett på en så krevende sak som en forsvunnet tenåringsjente er og ber henne bli en uke til.

De finner Nanna, hun ligger død i bagasjerommet på en bil som er senket i ett tjern. Bilen tilhører valgkampanjen til kommunepolitikeren Troels Hartmanns som er midt inni en knallhard valgkamp.

Episode 2 Nå som Nanna er funnet regner Sarah med at hun alikevel kan reise til Sverige, men hun lar seg overtale til å ta saken fordi hun er enig i at etterfølgeren hennes ikke er kompetent

En interessant person dukker opp blant de frivilige som arbeider for Troels Hartmanns og hadde tilgang til bilen. John Lynge, han er blant annet dømt for voldtekt. Jan (Meyer) som skulle etterfølge Sarah men isteden blir hennes nye partner og Sarah drar for å snakke med Johns støttekontakt. Støttekontakten er ikke hjemme, men det skjer noe i naboleiligheten, som tiltrekker seg deres oppmerksomhet.

Episode 3 Det er John Lynge som er i naboleiligheten og når Jan prøver å arrestere han på egenhånd uten å vente på forsterkninger går det fryktelig galt.

Lynge havner på sykehuset. Han svever mellom liv og død og det er umulig å avhøre han, så dukker det opp bevis som frikjenner han.

På rådhuset hos Troels er det en utro tjener som lekker fortrolige opplysninger til pressen.

De undersøker skolen nærmere og i kjelleren finner de ett hemmelig rom som uten tvil er åsstedet.

Episode 4 I rommet de fant i kjelleren på skolen finner de rester etter narkotika, blod og ikke minst noe av Nannas klær, så der er det tydelig at det har foregått noe.

Flere og flere av indisiene peker mot Nannas tidligere kjæreste Oliver og kammeraten hans Jeppe

På kontoret til Troels er de kraftig preget av at noen på kontoret lekker intern informasjon til pressen, og Troels er redd for at hans politiske framtid skal preges av saken.

Nannas foreldre Theis og Pernille sliter veldig i hverdagen

Episode 5 Sara skjønner at Nannas venninne Lisa vet mer enn hun har fortalt, og Sara tror at noen andre enn elevene på skolen (Oliver og Pelle) er involvert i saken.

Rie tar kontrollen hos Troels og ting ser ut til å snu i valgkampen.

Nannas far Theis er iferd med å bryte sammen og kompisen Vagn tilbyr sin hjelp.

Episode 6 Troels er igjen i trøbbel. Noen i staben hans har forsøkt å skjule at, Rama, en innvandrer som han bruker aktivt i valgkampen for å bevise at integrering virker, tidligere er anmeldt for å ha ett forhold til en ung jente. Rama var Nannas lærer og havner i søkelyset i drapssaken.

Det er tid for begravelse og Theis får informasjon om at Rama kan ha noe med drapet på datteren å gjøre og kidnapper han.

Sara er på vei til Sverige sammen med sønnen

Episode 7 Når Sara får vite at Theis har kidnappet Rama kommer hun tilbake, og Jan som trodde han var blitt etterforskningsleder blir degradert igjen.

De finner Rama og Theis, men Sara har kommet for å bli.

Troels sliter fremdeles og nå er det full splittelse medllom rådgiverne hans.

Episode 8 Sara og Jan får hjelp fra imanen til å finne stedet hvor de som hjalp Rama holder hus, og her gjør de funn som styrker mistanken mot Rama.

Troels får ett mistillitsforslag imot seg på grunn av håndteringen av Ramasaken.

Jan og Sara tror at saken er løst og informerer Theis og Pernille, men det viser seg at Rama kanskje ikke er den skyldige alikevel.

Episode 9 Theis tar igjen saken i egne hender og kidnapper Rama og denne gangen har han Vagn med seg.

Ledelsen på kammeret er misfornøyd både med framdriften og håndteringen av saken og truer med å ta av Sara og Jan hvis de ikke kommer med noe konkret iløpet av ett døgn.

Episode 10 Jan og Sara følger ett nytt og lovende spor, og får seg ett sjokk når lederen på kammeret bryter inn og stopper etterforskningen. Når Sara ignorerer sjefens ordre, blir det bråk.

Troels prøver å skape en helt ny politisk alliansen, men forsøkene blir motarbeidet av noen lenger oppe i det politiske systemet.

Theis sitter i varetekt etter kidnappingen av Rama, mens kona Pernille mistenker at noen holder viktig informasjon skjult for henne.

Kjøp Forbrydelsen sesong 1 på DVD
Sesong 1

Sesong

Episode 11 Sarah har funnet leiligheten som Nanna hadde nøkkel til. Leiligheten tilhører Troels sitt parti, og det er blodspor og spor etter en kamp på liv og død "overalt". I tillegg har de ett overvåkningsbilde av Troels ved leiligheten samme kveld, som Nanna forsvant, og han sitter i bilen som Nanna ble funnet i! Problemet er at han har vanntett alibi for resten av helgen. Men nettet snører tettere omkring Troels når de finner ut at han har hatt kontakt med Nanna via en datingside på nettet.

Pernille er forbannet på Theis og søsteren fordi de ikke fortalte om Nannas "jobb" og at hun hadde hatt ett forhold til en eldre ukjent mann.

Og ja det er Søs fra Krøniken (Maibritt Saerens) som dukker opp i en birolle i denne episoden

Episode 12 Troels blir mer og mer involvert i drapet på Nanna. Han påstår selv at han sluttet å bruke datingtjenesten lenge før en annen brukte "profilen" hans og hadde kontakt med Nanna, og sier at han brukte fødselsdatoen sin som passord. Politets eksperter gransker språkbruken til brukeren av datingtjenesten og kan ikke konkludere med at det er to ulike brukere.

Troels har alibi for kvelden Nanna forsvant og helgen hvor hun ble fraktet bort og dumpet, men det begynner å se virkelig stygt ut for han når alibiet viser seg å ikke være så godt som politiet først trodde.

Episode 13 Etter at Troels Hartmann mistet alibiet sitt, får han enda sterkere søkelys på seg. Selv påstår han at han hadde ett nervøst sammenbrudd og hadde en fyllekule i forbindelse med at han og hans avdøde kone hadde bryllupsdag. Troels selv mener at hans medarbeider Olav Kristensen har noe med det hele å gjøre og Sarah tror han og begynner på egenhånd å etterforske Kristensen, mens Jan er overbevist om at Troels er den skyldige. Sarah oppdager at Kristensen får inn en pengesum fra en ukjent inn på kontoen hver uke, og vil konfrontere han med det. Like etter skjer det en ulykke.

Theis bestemmer seg for å rydde Nannas rom uten å spørre Pernille, og når hun ser hva han har gjort ber hun han flytte ut.

Episode 14 Kristensen blir drept i ulykken, men Sarah og Jan fortsetter å jobbe med sporet og de finner ut at pengene han fikk utbetalt ser ut til å stamme fra Troels, og han blir arrestert og satt i varetekt.

Troels sitt sommerhus blir undersøkt og Sarah begynner å forstå sammenhengen. Troels prøvde å ta livet av seg i sommerhuset den helgen Nanna forsvant, det er det han skjuler. Sarah konfronterer Troels med det hun tror er sammenhengen og han bestemmer seg for å fortelle sannheten, men politisjefen tror han ikke og han blir sittende i fengsel.

Sarah og Jan leter etter bilen som kjørte ned Olav Kristensen, de innbringer feil bil i første omgang, men Sarah kommer over riktig bil ved en tilfeldighet litt senere, og hun havner i en vanskelig situasjon når hun finner ut at drapsmannen har tatt både nøklene og mobiltelefonen hennes.

Theis går på fylla, blir slått ned og går glipp av urnenedsettelsen. Selve urnenedsettelsen utvikler seg til en liten skandale når Pernille i siste liten vil skifte gravsted fordi det stedet hun opprinnelig valgte ut er for nære ett lite vann.

Episode 15 Det var embetsmannen Jens Holck som kjørte ned og drepte Kristensen. Sarah er på sporet av han, men han slår henne ned og avvæpner henne. Når Jan kommer til stedet står han over henne og truer henne med pistolen hennes, og Jan har ikke noe annet valg enn å skyte han. Leiligheten hans blir ransaket og der finner de bilder av han sammen med Nanna og når de sjekker fingeravtrykkene hans så matcher de avtrykkene i leiligheten hvor Nanna ble drept. Saken regnes som avsluttet.

Bremer har prøvd å drepe Troels politisk, men når han slippes ut og samtidig frikjennes, er Bremer redd for at Troels skal få folkets sympati og vinne valget, så han vil holde en felles pressekonferanse. Så får Troels vite at Bremer lenge har visst at Jens Holck har brukt leiligheten.

Sarah er fremdeles ikke overbevist om at Holck er drapsmannen, og hun oppsøker faren til ei jente som har vært savnet i flere år for å se om hun finner noen fellestrekk med saken de har jobbet med, og hun får ett lite sjokk når hun får se ett bilde av jenta hvor hun har på seg det samme smykket som Nanna hadde i hånden da hun ble funnet.

Episode 16 Sarah vil ikke godta at Holck var drapsmannen, og får inndradd tjenestebeviset sitt av sjefen, men fortsetter etterforskningen på egenhånd. Om kvelden får overvåkningstapen fra kommunehuset den dagen Nanna forsvant anonymt levert på døren sin. Den viser Nanna og Holck som diskuterer ett eller annet, og at Nanna før en nøkkel av henne før han går inn igjen. Sarah får en ekspert på munnavlesning til å se på tapen og hun kan fortelle at de to snakker om at Nanna skal ut og reise, og at Nannas pass ligger i leiligheten.

Overvåkningstapen fra Kastrup blir sjekket og den viser Holck som står og venter. Det gir han alibi for tidspunktet Nanna var i leiligheten, og etterforkningen må gjenåpnes.

De finner også ut hvem Nanna skulle reise sammen med. Det var nabogutten og bardomskjæresten som hun hadde blitt sammen med igjen om sommeren. Han er pakistaner og skulle "tvangsgiftes" og de planla å rømme sammen, noe som bekreftes av en video han gir til Theis. Også han har alibi, han er oppfanget av kamera på flyplassen i Malmø hvor han gikk og ventet på Nanna.

Sarah snakker med nabogutten og han forteller at de to ble observert av en "flyttemann", som gikk kledd i arbeidsklærene de bruker i Theis sitt firma. Kan det være sammenhengen som Sarah leter etter? Det andre offeret hadde nemlig nettopp flyttet da hun ble bortført.

De begynner å tømme kanalen hvor Nanna ble funnet fordi de mener at dersom det er snakk om samme drapsmann så kan han ha gjemt det liket av Mette på samme sted

Troels blir bare mer og mer overbevist om at Bremer har vist om hva Holck drev med og at han har brukt det mot han i ett skittent politisk spill. Når han finner bevis iform av ett dokument som Bremer har forsøkt å gjemme unna, setter han inn det han tror er nådestøtet.

Episode 17 Sarah finner ut at Vagn jobbet for flyttebyrået som flyttet for offeret i den 15 år gamle saken og han blir tatt inn til avhør. Han nekter for å ha noe med Nannas drap og forvinning å gjøre, og han gir dem også ett brukbart alibi. Han var å besøkte onkelen på ett gamlehjem, og sovnet i stolen. Personalet kan bekrefte at han var der både om kvelden og morgenen, men teoretisk sett kan han ha lurt seg ut i mellomtiden, og onkelen er senil og kan verken bekrefte eller avkrefte noe som helst. Han blir også stillt opp på en vitnekonfrentasjon, men Nannas kjæreste kan ikke plukke han ut. Sarah er tilbøyelig til å tro han, fordi Vagn kan ikke ha visst at Nanna møtte Holck på på rådhuset og han kunne ikke vite at hun skulle hente passet i leiligheten. Sarah mener at Vagn kan ha hatt tid til å dra til leiligheten, men han kan ikke ha hatt tid til å spane på Nanna.

Så dukker liket av Mette i kanalen. Det er innpakket i embalasje fra flyttebyrået som Vagn jobbet for, og de blir nødt til å arrestere han. Utenfor leiligheten møter de på taxisjåføren som kjørte Nanna og han stikker når Sarah vil snakke med han.

Hartman prøver å felle Bremer ved å bruke mot han at kjente til at Holck var involvert i drapet og at han dermed hindret politiets etterforskning, men det er iferd med å slå tilbake på Troels når det viser seg at Holck alikevel ikke var drapsmannen.

Episode 18 Taxisjåføren som rømte i forrige episode er som sunket i jorden, og de får bekreftet av Vagn at de også jobbet sammen da Mette forsvant. Politiet får bekreftet at det var Mette de fant i kanalen. Sarah og Jan finner ut at Mettes far har leid ett lagerrom helt siden hennes død og de drar dit for å prøve å finne spor. Sarah går inn mens Jan venter utenfor. Han oppdager at noen har brutt seg inn og ringer Sarah som bekrefter at uvedkommende er i bygningen. Jan tar Sarahs revolver som ligger i bilen og går inn i bygningen, hvor han blir slått ned og skutt to ganger med Sarahs revolver. Han dør på sykehuset og Sarah blir tatt av saken fordi han ble skutt med hennes revolver og de kan ikke utelukke at det var hun som skjøt.

På rådhuset blir Hartman oppsøkt av en velinformert journalist som har informasjon om Ries tilknytning til saken.

Theis tar familien med for å se på det nye huset som de holder på å fikse opp og en av guttene går ned i kjelleren hvor han finner Nannas blodige pass som han gjemmer igjen uten å vise det til foreldrene.

Episode 19 Sarah er i trøbbel. Politiets interetterforsker tror at hun skjøt og drepte Jan, bla.a. fordi han sa "Sara" like før han døde og ett overvåkningsbilde som viser at taxisjåføren som inntil da var hovedmistenkt befinner seg på en helt annen kant av byen. Hun blir fengslet men slipper ut takket være en falsk rapport fra en psykolog og fortsetter etterforskningen på egenhånd, men blir etterlyst når politiet skjønner at rapporten er feil.

De finner taxisjåføren hengt, og regner saken som avsluttet men Sarah er ikke overbevist og får tak i obduksjonsrapporten som mer enn antyder at han ble tvunget da han har sår som kan stamme fra ett geværløp i munnen. Sarah oppsøker også Jans kone. Sarah mener at dersom Jan snakket om henne, så ville han brukt "Lund", etternavnet hennes. Jans kone sier at Jan sa Sara og ett tall muligens 84.

Theis sønn sier til Vagn at han fant Nannas pass i huset og når de siden drar til huset for å lete etter det sammen med Theis så er det borte, men det dukker senere opp i en kontainer utenfor drosjesjåførens hus noe som forsterker politiets mistanke mot han.

Bremer hevder at han har beviser for at Troels sine folk holdt noe skjult i saken, og han vil ta det opp i en TVdebatt, men Troels avbryter han og presser han og Bremer får hjerteinfarkt på direkten.

Sarah drar tilbake til Theis nye hus og treffer Vagn, og hun begynner å ane en sammenheng når hun ser at han har en treningsjakke på seg hvor det står Sarajevo 84, og glidelåsen deler Sara-jevo i to og 84 havner på samme side som Sara.

Episode 20 Sarah er overbevist om at Nanna ble drept i kjelleren i Birk-Larsenes nye hus og hun ber etterforskningslederen sende en tekniker for å lete etter bevis. Men han kommer sammen med lederen på kammeret og Sarah blir arrestert. En betjent får oppdraget med å kjøre Sarah tilbake til stasjonen. I bilen får de en melding fra sentralen om at Pernille er bekymret fordi Vagn har tatt med seg Theis. Sarah hører meldingen og hun tar pistolen fra betjenten som kjører henne og tvinger han til å forlate bilen. Deretter henter hun Pernille og sammen kjører de rundt for å lete etter Vagn og Theis.

I mellomtiden har teknikerene funnet blod i Theis kjeller og de skjønner at Sarah har rett, og de sender også ut folk for å lete etter Theis og Vagn.

De finner dem men det er allerede for sent. Vagn har fortalt Theis hva han gjorde med Nanna, og at han prøvde å hindre henne å stikke av sammen med en pakistaner. Han gir Theis ei avsagd hagle og nærmest ber om at Theis skyter han, noe han også gjør.

På dødsleiet forteller Bremer Troels at det ikke var Rie som ryddet opp i leiligheten og Troels skjønner at det var Morten som sto bak. Når Morten forteller hvorfor han gjorde det og om hvordan han fant Troels i hytta, angrende utslitt iferd med å prøve å ta livet av seg innser Troels at det kan ha vært han som tok livet av Nanna og at han ikke husker noe ifra drapet. Skremt av tanken ringer han politiet som forteller han at drapsmannen er tatt, men han føler seg fremdeles ikke 100% sikker når de forteller at drapsmannen er død.

Dramaserier på DVD

Bestselgere TV

Har du spørsmål om annonsering, eller tips til siden, kontakt oss på post@tvslave.no
TVSlaves annonsepolitikk