Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /srv/disk3/514035/www/tvslave.no/finn-crew.php on line 92

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /srv/disk3/514035/www/tvslave.no/finn-crew.php on line 108

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /srv/disk3/514035/www/tvslave.no/finn-crew.php on line 108

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /srv/disk3/514035/www/tvslave.no/finn-crew.php on line 121

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /srv/disk3/514035/www/tvslave.no/finn-crew.php on line 135

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /srv/disk3/514035/www/tvslave.no/finn-crew.php on line 135
Presidenten på DVD Martin Sheen Rob Lowe West Wing DVD

Presidenten DVD

West Wing sesong 1

Temaene er fra virkelighetens hektiske hverdag. Innsatsen er høy. De engasjerte stjernene i denne suksessrike serien har også sin del av æren for at suksess-serien vant hele ni Emmy Awards den første sesongen.

Leo McGarry leder en stab av døgnkontinuerlige strebere som prøver å kombinere arbeidsliv og privatliv. Når det ikke nytter ofres mye i den evige kampen om å være tilgjengelig og til nytte for president Josian Bartlet. Presidentens lille uhell på sykkel fører ikke til annet enn en liten røyksky. Et terroristangrep derimot, fører til en global krise. USA består på grunn av – og til tross for – det som foregår i den delen av Det Hvite Hus som er kjent som The West Wing.

Kjøp Presidenten sesong 1 på DVD
Kjøp fra CDON
Lei sesongen hos Lovefilm

West Wing sesong 2

Hele den andre sesongen av denne prisbelønte serien fordelt på 6 DVD-plater. Både rivaliserende politikere og attentatsledere har prøvd å bli kvitt dem, men medlemmene av staben på presidentens kontor – kalt vestfløyen – fortsetter å tjene USA og dets president i sesong 2 av Presidenten, hvis hedersbevisninger inkluderte 8 Emmy®er, blant annet for Beste Dramaserie.

Med bla.a.:Martin Sheen og Rob Lowe

Kjøp Presidenten sesong 2 på DVD
Kjøp fra CDON
Lei sesongen hos Lovefilm

West Wing sesong 3

Lenge leve sjefen. Lenge leve Presidenten og seriens flotte sesong 3. Disse episodene sikret den kritikerroste serien om USAs President Emmyprisen for beste dramaserie, for tredje år på rad.

Med bla.a.:Martin Sheen og Rob Lowe

Kjøp Presidenten sesong 3 på DVD

Kjøp fra CDON

Lei sesongen hos Lovefilm

West Wing sesong 4

Valgkampen avsluttes, Stemmene avlegges. Og den gjenvalgte president Bartlet og hans stab begynner på sin ambisiøse andre periode i ”Presidenten”, den svært underholdende serien som også for sin 23-episoders fjerde sesong ble belønnet med en Emmy for Beste Dramaserie, for fjerde gang på rad.

Regjeringen har sin agenda og sitt mandat. Men historien har det med å lure seg inn på agendaen og sette en stopper for drømmene. Snart dominerer uforutsette begivenheter. Sam trekker seg for å kjempe om en plass i et område hvor republikanerne dominerer i kongressen. Visepresidenten bringer skandalen helt frem til dørstokken på Det hvite hus. Et folkemord i Afrika reiser spørsmålet om intervensjon – og inspirerer erklæringen om en dristig utenrikspolitisk doktrine. Og en utenkelig hendelse fører til at en erstatning for presidenten tas i ed.

Kjøp Presidenten sesong 4 på DVD
Kjøp fra CDON
Lei sesongen hos Lovefilm

West Wing sesong 5

Mine damer og herrer: USAs president! Glenallen Walken, «Speaker of the House» og en konservativ politiker med vilje av stål, blir midlertidig president mens president Bartlet strever med datterens kidnapping ... og staben i vestfløyen i Det hvite hus opplever en lojalitetskonflikt i forhold til sin nåværende og tidligere sjef. Løsningen på kidnappingskrisen og Bartlets vanskelige retur til makten er to av de spennende plottene i en begivenhetsrik femte sesong som innbrakte Allison Janney en Emmy®-pris for rollen som pressesekretær C. J. Cregg.

Andre høydepunkter i denne 22-episoders serien: et overraskende visepresidentskifte, spillet om utnevnelser til den amerikanske høyesteretten og en skjebnesvanger reise til Gaza.

Kjøp Presidenten sesong 5 på DVD
Kjøp fra CDON
Lei sesongen hos Lovefilm

West Wing sesong 6

Idet Bartlet-regjeringen går inn i sitt siste år, kravler håpefulle Oval Office-medarbeidere frem fra begge partier. Det gjør også politiske strateger som er ivrige etter å jobbe for de av drømmerne i Det hvite hus som er villige til å forlate sine stillinger i administrasjonen for å prøve å få den ultimate jobben.

En lovende kongressmann (Jimmy Smits) og en dreven senator fra det republikanske partiet (Alan Alda) er blant de som aspirerer til rollen som USAs neste president.

Men i tillegg til å stille i presidentvalget, må Bartlet (Martin Sheen) og hans noe omorganiserte stab også bære byrden med å styre landet. Det er en heseblesende jobb under alle omstendigheter, men landets øverste leder sliter i tillegg med MS-plager. Kandidatene, staben, hele nasjonen: følg med på hvordan de klarer seg i disse 22 fantastiske episodene av sesong 6.

Kjøp Presidenten sesong 6 på DVD

Kjøp fra CDON

Lei sesongen hos Lovefilm

West Wing sesong 7

Kandidatene Arnold Vinick (Alan Alda) og Matthew Santos (Jimmy Smits) viser kampanjemuskler – og setter sin lit til den frenetiske aktiviteten til meningsmålere, kommunikasjonsrådgivere og mektige lobbyister – mens kappløpet mot Det hvite hus går inn i sin siste fase.

Sesong 7 markerer både overgangen til en ny administrasjon i Det hvite hus og seriens slutt gjennom 22 episoder med blant annet en spennende, direktesendt debatt mellom Vinick og Santos. Andre høydepunkter: President Bartlet (Martin Sheen) konfronterer kjernefysisk sabelrasling. Og skuespiller John Spencers altfor tidlige død fører historien i en uventet retning. "Johnny, det føles som om vi nesten ikke kjente deg", sier Sheen i en direktesendt hyllest til skuespillerkollegaen. Noe vi derimot kjenner, er Spencers siste bidrag til The West Wings storartethet.

Kjøp Presidenten sesong 7 på DVD
Kjøp fra CDON
Lei sesongen hos Lovefilm

Dramaserier på DVD

Bestselgere TV

Har du spørsmål om annonsering, eller tips til siden, kontakt oss på post@tvslave.no
TVSlaves annonsepolitikk