Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /srv/disk3/514035/www/tvslave.no/finn-crew.php on line 92

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /srv/disk3/514035/www/tvslave.no/finn-crew.php on line 108

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /srv/disk3/514035/www/tvslave.no/finn-crew.php on line 108

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /srv/disk3/514035/www/tvslave.no/finn-crew.php on line 121

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /srv/disk3/514035/www/tvslave.no/finn-crew.php on line 135

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /srv/disk3/514035/www/tvslave.no/finn-crew.php on line 135
Charmed på DVD Alyssa Milano Rose McGowan Holly Marie Combs Charmed DVD

Charmed DVD

Sesong 8 er meldt

Charmed sesong 1

Tre søstre oppdager at de stammer fra en slektslinje av hekser som går langt tilbake i tid. Nå kjemper de mot demoner og trollmenn – og av og til også hverandre. Da de vakre Halliwell-søstrene arver et hus etter bestemoren og oppdager den hemmelige ”Håndbok for hekser”, finner de ut at hver og en av dem har unike krefter.

Den viljesterke Prue (Shannen Doherty) kan flytte gjenstander ved hjelp av tankekraft, den forsiktige Piper (Holly Marie Combs) kan fryse tiden, og freidige Phoebe (Alyssa Milano) kan se inn i fremtiden. Alle tre er sterke hver for seg, men bare ved å lære å sette stridighetene til side og stå sammen som ”Power og Three” vil de være i stand til å beskytte uskyldige og overvinne det onde.

Med bla.a.: Alyssa Milano og Holly Marie Combs

Kjøp Charmed sesong 1 på DVD
Kjøp fra CDON
Lei sesongen hos Lovefilm

Charmed sesong 2

Halliwell-søstrene er tilbake… og de har ”the power of three!”

”Charmed: Den komplette andre sesongen” med forheksede spenning, eventyr og moro. Vi følger Prue (Shannen Doherty), Piper (Holly Marie Combs) og Phoebe (Alyssa Milano) og deres liv som moderne hekser.

Helt fra den intense sesongpremieren, hvor trioen kjemper mot en gammel fiende som prøver å frata dem kreftene sine, til den spenningsfylte og morsomme sesongavslutningen vil disse vakre heltinnene få deg til å ønske mer. Fiendene deres er sterkere. Men kreftene deres vokser stadig. Og akkurat når søstrene ser ut til å få orden på sin dramatiske liv, har det en tendens til å skje noe overnaturlig som forstyrrer dem. Hver eneste spennende episode av ”Charmed: Den komplette andre sesongen” har samme magiske virkning som fikk denne kritikerroste publikumsfavoritten til å bli en serie utenom det vanlige.

Kjøp Charmed sesong 2 på DVD
Kjøp fra CDON
Lei sesongen hos Lovefilm

Charmed sesong 3

"Charmed: Sesong 3" kommer med tre ganger så mye spenning og overnaturlige krefter når vi følger de tre jentenes fortryllende liv. Hvordan kan tilværelsen bli mer komplisert for Halliwell-søstrene? Én opplever at hennes store kjærlighet blir hennes store fiende, en annen trosser høyere makter når det gjelder å gifte seg, og den tredjes altfor tidlige bortgang åpner opp for en halvsøster de ikke visste at de hadde.

De 22 episodene gir en perfekt dose spenning, eventyr og smart humor når de vakre heltinnene overvinner det onde samtidig som de har det gøy.

Kjøp Charmed sesong 3 på DVD
Kjøp fra CDON
Lei sesongen hos Lovefilm

Charmed sesong 4

"Charmed" består av tre moderne, urbane hekser, Phoebe (Alyssa Milano), Piper (Holly Marie Combs) og Paige (Rose McGowan), som har en egen evne til å være på feil plass til rett tid.

I den fjerde sesongen opplever de mørkere, mer dyptgripende og finurlige saker enn noen sinne. Prue er død, men kraften hos tre er ikke ødelagt. Mens Piper og Phoebe kjemper med tapet av sin eldste søster, oppdager de at de har en halvsøster ved navn Paige Matthews. Paige er halvt skytsengel og har evnen til å flytte seg selv til andre steder. Hun slår seg sammen med Halliwell-søstrene for å gjenskape den magiske trioen som beskytter uskyldige og bekjemper det onde.

Med de fengslende karakterene, utrolige spesialeffektene og den perfekte miksturen av spenning, drama og humor er hver av de intense episodene i denne fascinerende og overnaturlige serien i stand til å trollbinde sine seere.

Kjøp Charmed sesong 4 på DVD
Kjøp fra CDON
Lei sesongen hos Lovefilm

Charmed sesong 5

Jentene i Charmed, Phoebe (Alyssa Milano), Piper (Holly Marie Combs) og Paige (Rose McGowan), er ganske enkelt fortryllende – og de er kommet for å bli! Charmed: Den komplette femte sesongen er full av intense eventyr, humor og intriger der vi følger jentene på deres vei fra moderne hekser til de glødende overnaturlige søstrene de er nå.

Helt fra første episode i sesong fem, der søstrene kommer en uskyldig havfrue til unnsetning, tar Charmed-gjengen deg med inn i sin uimotståelige magiske verden av overnaturlig action, fantasi og spenning. Hva mer har Halliwell-søstrene å by på denne sesongen? En av dem møter en ond drømmeprins, de lar seg forvandle til mystiske tegneseriehelter og vakre greske gudinner for å redde verden fra ondskapsfulle demoner, og de slår seg til og med sammen med en alv!

Kjøp Charmed sesong 5 på DVD
Kjøp fra CDON
Lei sesongen hos Lovefilm

Charmed sesong 6

Følg de moderne heksene i ”Charmed: sesong seks” mens de tryller frem de mest fantastiske påfunn som oser av magi og overnaturlige evner.

De mystiske søstrene er i stand til å forhekse noen og enhver der de kastes inn i magiske eventyr og ekstreme kamper. I denne sesongen blir det action fra første øyeblikk. Forkledd som valkyrjer må søstrene redde Leo fra de vakre stridsmøyene i Valhalla, de står ansikt til ansikt med en sulten edderkoppdemon som kommer for et smakelig måltid Piper, Phoebe blir ved et uhell forvandlet til en ånd, et par magiske støvler sender Paige tilbake i tid, og moderne tid møter gammel magi når Charmed-søstrene tvinges til å delta i et demonisk realityshow der vinnerdemonen krever å få søstrenes krefter.

Kjøp Charmed sesong 6 på DVD
Kjøp fra CDON
Lei sesongen hos Lovefilm

Charmed sesong 7

Jentene i Charmed, Phoebe (Alyssa Milano), Piper (Holly Marie Combs) og Paige (Rose McGowan) har forhekset fansen med sine trolldomskunster! Charmed: sesong sju vil trollbinde deg enda mer. De overnaturlige søstrene byr på mer spenning og sjarmerende humor, flere mystiske eventyr og fengslende plot som vil trekke deg dypt inn i en magisk verden som utfordrer fantasien - en verden bare Charmed-jentene kan ta deg med til!

Charmed: sesong sju starter med et brak! Bli med Halliwell-søstrene når de får de eksotiske kjærlighetskreftene til hinduismens mektigste gudepar, opplev en uhyggelig energi som forårsaker forvirrende forvandlinger og delta i de livsfarlige kampene med de mektige avatarene som vil forandre verden for alltid. Trå inn i en overnaturlig verden av ren underholdning.

Kjøp Charmed sesong 7 på DVD
Kjøp fra CDON
Lei sesongen hos Lovefilm

Dramaserier på DVD

Bestselgere TV

Har du spørsmål om annonsering, eller tips til siden, kontakt oss på post@tvslave.no
TVSlaves annonsepolitikk