Becker sesong 5

Episode 95 Someone's In The Kitchen with Reggie
Becker ender opp med å ligge med Reggie etter at Chris kysset han og han gikk til Reggie for å prate om det, og fikk ett kyss av henne også. Neste morgen forteller han Chris hva som har skjedd og at han vil være sammen med Reggie, men etter en prat med Linda om spenning i ett forhold, ombestemmer han seg. Han vil alikevel være sammen med Chris.

John går ned på cafeen for å gjøre det slutt med Reggie, men hun har dratt og mens han er der ringer hun inn en beskjed om at å ligge med John var ett nytt bunnpunkt i livet hennes, så nå vil hun gjøre drastiske endringer. Det gjør alt mye enklere for John, da slipper han å gjøre det slutt med Reggie, nå må han bare "sveive inn" Chris. Men når hun får vite at Reggie har dratt får hun følelsen av å være andrevalget og hun ber John dra til he...te.

Episode 96 Do the Right Thing
John bruker mye energi på å overbevise Chris om at han hadde bestemt seg for å velge henne før Reggie reiste, men hun tror han ikke, og Linda, Bob og Jakes historier hjelper heller ikke. Til slutt blir hun lei av maset hans og sier at hun tror han, men når han i tillegg vil ha en unnskyldning, tenner hun på alle plugger.

Inspirert av Reggie, bestemmer også Bob og Jake seg for å reise ut i verden, men de feiger ut når de kommer til flyplassen

En pasient kommer på kontoret og det er tydelig at han kjenner Linda og Margareth, men ingen av dem aner hvem han er er. Heller ikke John husker han, men så får han se han naken....

Episode 97 L.A. Woman
Linda har truffet en ny mann, og for å gjøre forholdet litt mer spennende har hun sagt at hun bor i L.A. Så nå kaver hun på og reiser ut på flyplassen hvor han tar imot henne, de tilbringer noen dager sammen før hun må reise tilbake. De virkelig store utfordringene begynner først når han forteller at han har kjøpt billett til seg selv slik at han kan være med henne til L.A.

Chris er fremdeles forbannet på John og når han røyker sigar på balkongen slik at røyken siver inn i leiligheten hennes blir hun rasende og tar hevn med å hoppe tau midt på natten, og neste dag leier hun en plansliper og begynner å slipe gulv.

Jake er bekymret fordi samboeren hans pusser opp leiligheten hans og han har mistanke om at hun bruker litt vel "femi" farger.

Episode 98 And The Heartbeat Goes On
Vaktmester Bob er i leiligheten til Chris for å fikse noe da han får se henne naken. Det ser ikke ut til å plage henne, men det plager henne at han ikke skryter av kroppen hennes til vennene sine.

En av Beckers pasienter som er hypokonder blir endelig skikkelig syk, og det ser ikke ut til at han vil overleve natten. John er skeptisk til å reise til sykehuset for det er en tur på flere timer hver vei, men Margareth presser han. Pasienten overlever og John drar for å besøke han og lese høyt fra bla.a. bibelen, hver kveld i flere uker. Han vil slutte men føler seg presset både av Margareth og pasienten som mener at John bringer lykke.

Episode 99 The Grand Gesture
John har fått nyss i at Chris er interessert i å se en bestemt fransk film, så han leier filmen og lar henne "tilfeldigvis" se at han har den, og hun forteller at hun vil komme innom senere på kvelden for å se den hvis ingenting kommer i veien. John er i hundre og handler inn mat og gjør seg klar for en helaften, og blir skuffet og ikke minst sjalu når Chris forteller han at en annen mann har bedt henne ut og at hun heller vil gå ut med han enn å se film sammen med han.

Neste dag kjøper han blomster og oppsøker henne på jobben. Hun avviser han men John gir seg ikke med det første, og det ender med at Chris mister jobben og overtar den ledige stillingen som "bestyrer" på cafeen. Hun starter jobben med å gjøre sitt beste for å gjøre livet surt for John.

Episode 100 100th
John er på legekongress hvor han treffer Tony og de to blir venner. De avtaler å møtes på kafeen, men John er forsinket og Tony blir sittende å snakke med Chris. De to kommer godt overens, og John blir sjalu så han inbiller Tony at Chris er lesbisk og han forteller Chris at Tony er homse. Det viser seg at Tony har en lesbisk kontorsøster og når han bestemmer seg for å spleise henne med Chris, sliter John med å ordne opp i rotet han har stelt istand.

Nå som John har fått seg en ny venn, mener Bob at han og Jack må bli enda bedre venner så han kjøper ett walki-talki sett til dem slik at de kan holde kontakten. Alltid...!!

Episode 101 Papa Does Preach
Becker har en beskjeden og hyggelig pasient i 30årene som heter Jim Reynolds, som sliter med høyt kolesterol som han får piller for. Problemet er at Jim har splittet personlighet og stadig oftere dukker den vemmelige og høyrøstede Jerry opp i Jims kropp og Jim påstår at han gjemmer pillene, mens Jerry påstår at Jim er en feiging som nekter å ta tabletter p.g.a. av eventulle bivirkninger. TIl slutt koker det over for John som skjeller han/dem ut og da vekkes 3 år gamle Stephanie til live.

Linda synes at det er veldig spennende med menn med splittet personlighet fordi da kan hun legge seg med en mann om kvelden og våkne sammen med en annen neste morgen, så hun begynner å gå ut med dem og hun løser også pilleproblemet.

Bob har vært på slektstreff og han har bestemt seg for å skaffe seg en "arving". Problemet er at da trenger han ei dame, så isteden blir han med på ett "Big broter" program og får ansvaret for en tiåring som han skal ta seg av. Men det skjærer seg når hans nye venn ikke blir fornøyd med det Bob har å "tilby", og krever flere materielle goder.

Episode 102 Atlas Shirked
Chris er ei snill dame som elsker å gjøre folk tjenester. Når Jake har problemer med kjæresten tilbyr hun seg å hjelpe han å skrive kjærlighetsbrev, når Margareths svigerinne kommer på besøk tilbyr hun seg å lage svigermors ostekake og når en herre i blokka dør tilbyr hun seg å arrangere begravelsen. Det blir litt mye for henne når Jake ligger med kjæresten, Margareth mister osetekaken i gulvet og den døde "herren" viser seg å være en katt

John er forbannet fordi han kjøpte ett atlas av en student som selger på dørene for å finansiere studiene sine, og boken dukker aldri opp, men når han får høre hva som drepte katten skjønner han sammenhengen.

Bob blir oppglødd over Chris sine begravelsesforberedelser og han bestemmer seg for å forberede morens begravelse. Det er bare to problemer moren er ikke død, og når hun får høre om Bobs planer vil hun være med på forberedelsene.

Episode 103 Blind Injustice
Kafeen blr "ranet" når Chris er på bakrommet og Bob er på toalettet. Den enste som er til stede er Jake, men han forstår ikke hva som skjer og holder døren oppe for raneren. Etter ranet tar Jake på seg skylden og begynner å deppe fordi han sviktet vennene sine. For å muntre han opp tar John han med på ishockeykamp. Der mener Jake at han hører ransmannen og John uskadliggjør han ved å sprute sennep i ansiktet på han og "arresterer" han. Det viser seg at mannen ikke hadde noe med ranet å gjøre, men det er det ingen som forteller til Jake som går rundt og føler seg som en helt.

En selger av medisinsk utstyr kommer og inviterer John på lunsj, men han er redd for at han skal kjøpe noe han ikke trenger men vil ikke gå. Selgeren inviterer da Margareth isteden og han får henne til å føle seg tiltrekkende og attraktiv.

Episode 104 Chris-Mess
Det er jul og John prøver seg på Chris for n-te gang, og hun avviser han denne gangen også. Når John så forteller at han skal tilbringe julen med ei dame, som er journalist, som han har datet noen uker tror både Chris og Jake at det er oppspinn. Når Chris treffer dama blir hun sjalu og angrer på at hun avviste John. I ett forsøk på å gjøre han sjalu dikter hun opp en mann somn hun skal tilbringe julen sammen med hun blir snart avslørt av Jake, men John ser ikke ut til å bry seg.

Johns dame inviterer han til Vermount for å treffe foreldrene hennes men han får kalde føtter og blir hjemme isteden

Linda er litt deppet i førjulstiden p.g.a. problemer med familien. For å muntre henne opp ber Margareth henne være med å synge ved julegrytene. Linda advarer henne og sier om at hun ikke kan synge men Margareth tror ikke det er så ille som Linda sier og ber henne bli med alikevel, noe hun angrer på når Linda åpner kjeften.

Episode 105 Once Upon a Time
Det er 10 år siden Margareths første arbeidsdag hos John, og hun sier det til Linda som prøver å minne John på hvilken dag uten at han ser ut til å bry seg. Vi får tilbakeblikk til Margareths første dag og hvordan hun fikk jobben og det viser seg at John ikke har forandret seg så veldig på årene som har gått. Margareth er litt skuffet over at John ikke husker jubileums dagen, og blir glad når John setter seg ned og tar en drink med henne etter jobb.

Bob blir presset av en av leieboerene i blokka til å gjøre litt rørleggerarbeid, men han tabber seg ut og det blir oversvømmelse hos mannen. Bob er redd for at det skal få økonomiske konsekvenser, men som vanlig snoker Bob rundt i leiligheten han jobber i og finner han ut at selv om mannen er ugift, har han klesskapet fullt med kvinneklær, i store størrelser....

Episode 106 Bad to the Bone
En ung gutt kommer til John for undersøkelse, han tror han har fått en kjønssykdom. Han bruker ikke kondom, så John kjøper en hel pose til han. På vei tilbake til kontoret stikker han innom kafeen og glemmer posen. Selvfølgelig må Bob titte oppi, og han forteller Jake om innholdet. Nå vet de at John er seksuellt aktiv men de vet ikke med hvem.

Johns unge pasient gjør det klart at han ikke kommer til å bruke kondomene John har kjøpt til han, så John får Margareth med på ett opplegg for å skremme han litt, selv om han bare har en urinveisinfeksjon. Når de er ferdige med han får han uansett ikke bruk for kondomene med det første for de skremmer han rett inn i ett liv i sølibat.

Bob har "fikset" Chris sitt vindu ut mot branntrappen, og når hun sitter der en varm kveld i bare nattkjolen, går vinduet i lås og hun må klatre ned til John og gå ut igjen igjennom hans leilighet. Bob får med seg at Chris kommer lettkledd ut fra Johns leilighet sent på kvelden og skjønner hva John skulle bruke alle kondomene til.

Episode 107 I've Got Friends I Haven't Used Yet
Bob er på helsetudioet, mest for å spionere på damer, da han opplever at en mann på hans egen alder faller død om. Det får Bob til å tenke på livet han har levd og han begynner å skrive på sin egen nekrolog.

Margareth går fremdeles ut med sin selgervenn og Linda er redd for at de to har ett forhold så hun bestemmer seg for å sette en stopper for det på sin egen måte.

John blir oppsøkt av en romkamerat, Rick, fra universitetet som er tørrlagt alkoholiker og går på AA. Som en del av behandlingen må han oppsøke gamle kjente og bekjenne sin "synder" og be om tilgivelse. John husker ikke at de to hadde noe utestående men når Rick forteller at han lå med Johns kone og ikke minst at han stjal pengene som John skulle bruke for å gå på Woodstock, blir han rasende og det er ikke snakk om å tilgi han. Chris overtaler alikevel John til å prate med Rick og de møtes på Johns kontor. Da forsvinner Johns reseptblokk og John er skråsikker på at det er Rick som har stjålet den for å selge resepter til narkomane på gata. Linda finner til slutt blokka men da er John allerede på Ricks hotellrom på jakt etter blokka.

Rick spilles av Kelsey Grammer (Frasier). Han er den fjerde Cheerssjernen som dukker opp i serien. I tillegg har John Mahoney (Frasiers far) vært innom. Også han hadde to små roller i Cheers.

Episode 108 The Pain in the Neck
Becker liker dårlig at en pasient med nyreproblemer nekter å motta behandling og legger livet sitt i Guds hender. Og han blir ikke blidere når det viser seg at guds hender ser ut til å virke. Pasienten ber også Gud fikse Beckers vonde nakke. Smerten forsvinner men Becker hadde nok foretrukket smerten framfor "ydmykelsen".

Bob som er 1/64 cherokeeindianer finner ut at han kan søke om erstating som "urinvåner" og leve på den resten av livet, men blir som vanlig skuffet.

Linda har fremdeles ett forholdt til Kevin, mannen som tror hun jobber som megler og bor i L.A. Nå har hun sagt til han at hun er i Paris og de skal møtes på flyplassen når hun kommer hjem, men det blir tåke i Paris og flyet hennes kan ikke lette.

Episode 109 Nightmare on Becker Street
Nabokona som er bortimot dobbelt så gammel som John legger an på han og for å bli kvitt henne forteller han at han er gift med Chris. Gamla snakker med Chris på kafeen og Chris forteller henne at hun og John skal skilles. Da får nabokona blod på tann og står på for å kapre han før noen andre får han.

Linda møter Kevin på gata og hun blir nødt til å fortelle han at hun bor i New York, og så viser det seg at Kevin har visst det hele tiden, han har bare spillt med p.g.a. sexen og fordi det var en spennede fantasi.

Episode 110 The Job
John er lei av å være allmennpraktiker og han søker på en stilling som forsker på ett stort sykehus. Han prøver å holde det skjult for Margareth og de andre og de misforstår og tror at enten så er han alvorlig syk eller så har han ett rusproblem.

John får jobben han søkte på, men når alt kommer til alt vil ikke John skifte jobb han ville bare sondere markedet for å sjekke om han har muligheten til å få seg en annen jobb hvis han ønsker.

Episode 111 Thank You for Not Smoking
Chris begynner å bli lei av Johns røyking og når han skremmer bort en kunde med røyken sin og stumper sigaretten i Chris sin kaffe får hun nok og omgjør kafeen til røykfri sone. John liker ikke å røyke mens han spaserer og Margareth forbyr han å røyke på kontoret. Hele dagen ser John fram til å komme hjem slik at han kan ta seg en røyk, men han liker heller ikke røyklukt i leiligheten så han går ut på branntrappen for å ta seg neon drag og klarer å miste den ene sigaretten han har. Neste dag finner han ut at når han har klart seg så lenge uten røyk så kan han likegodt fortsette.

Jake kommer på jobben i ei bukse som er altfor trang, og Bob overbeviser han om at Amanda har vært utro og at det er elskeren hennes sin bukse han har tatt på seg. Amanda kommer for å treffe han på kafeen og Jake begynner å skjelle henne ut før hun får forklart hvor buksa kommer fra og når hun forteller at de har fått feil klær fra renseriet skjønner han at han har lagt det store egget.

Hunden til en av Lindas venninner er deprimert, de to overtaler John til å undersøke hunden og de to, altså hunden og John blir gode venner.

Episode 112 Amanda Moves Out
John har fremdeles ikke begynt å røyke igjen og han går de andre, som alle har sitt å stri med, på nervene med skrytet sitt.

Chris er tom for balsam som skal holde de uregjerlige krøllene i sjakk, og hun bestiller en hel kasse for å være sikker for ikke å gå tom igjen og når den endelig kommer viser det seg å være for ekstra volum.

Margareth sliter med faxmaskinen på kontoret. John mener at når han har klart å slutte å røyke så må hun klare å reparere en fax på egenhånd, og nekter henne å ringe etter hjelp.

Jake har problemer med Amanda igjen. Denne gangen har hun flyttet ut og i avskjedsbrevet står det at hun vil gifte seg med en budbilsjåfør, så Jake lar sinnet gå utover den første budbilsjåføren han finner.

Episode 113 Ms. Fortune
Ei spåkone har slått seg ned på kafeen og spår Jake, Linda og de andre, mens John nekter. John skylder på at han ikke tror på slikt tull men de andre forstår at han ikke vil la seg spå fordi det koster penger, så når de betaler seansen for han kommer også John med håndflaten.

Etter å ha sett i håndflaten hans noen sekunder rykker spåkona hånden sin til seg og løper ut døra. John tar det ikke så tungt til å begynne med men når Lindas spådommer begynner å gå i oppfyllelse begynner han å bli smånervøs og bestemmer seg for å få en uttalelse fra en annen spåkone.

Episode 114 Mr. and Ms. Conception
En representant fra brannvesenet kontrollerer sikkerheten i kafeen. Chris mangler sprinkelsystem og får bot, men hun klarer å flørte seg unna boten. Bob bruker samme taktikk når en politikonstabel vil gi han bot for rågjenging og før han vet ordet av det har han avtalte en "date" med en mannelig purk.

En av Johns pasienter vil ha viagra for å komme igjennom hverdagen med en kone som har bestemt seg for å bli gravid med en gang og forlanger at han skal stille i givakt til alle døgnets tider. John er nødt til å ta noen prøver før han kan skrive ut resept og i mellomtiden gir han pasienten noen råd og snart får John skylden for alt som er galt i forholdet deres.

Episode 115 Chris' Ex
Chris sin ex-mann er i byen på en snarvisit før han drar videre til Australia. Han skal overnatte hos Chris for å spare utgifter til hotell og John blir sjalu og gjør sitt beste for å holde de to adskillt, noe han stort sett også klarer, til Chris` store fortvilelse

Jake er deppa og bare går og suller etter at Amanda dro. Det ser ut som at damer synes at det er tiltrekkende og Bob bestemmer seg for å prøve samme taktikk, men den eneste dama som forbarmer seg over han jobber på en kontakttelefon for selvmordskandidater. Noe Bob synes er storartet fordi det betyr at hun ikke kan legge på når han ringer.

Episode 116 Daytime Believer
John drømmer erotiske drømmer om Chris og han blir irritert både på seg seg selv som kaster bort tiden på den måten og på Chris fordi hun virker uinteressert i han.

Så en kveld står Chris utenfor Johns dør og han tror at hun endelig kommer for å ta initiativ, men grunnen til at hun kommer er at hun føler seg dårlig og hun spyr utover gulvet hans. Han får henne til sykehuset hvor hun forteller at hun elsker han, men så får John vite at en sykesøster har gitt henne smertestillende og Chris "elsker" alle hun ser.

Linda er inni en periode med mye uflaks og er nærmest redd for å gå ut fordi hun ikke vet hva som venter henne rundt neste sving. Så får hun en kvise og tror at det blir den siste ulykken.

Har du spørsmål om annonsering, eller tips til siden, kontakt oss på post@tvslave.no
TVSlaves annonsepolitikk