Episodeguide: Sesong 1 | Sesong 2 | Sesong 3 | Sesong 4 | Sesong 5

Episode 36 The Car Pool Lane

Larry og Jeff kjeder seg etter at de ble utestengt fra klubben, (se forrige episode) og de kunne tenke seg å gå på baseballkamp for å slå ihjel noen timer, men det er umulig å få tak i billetter. Larry vet at Dr. Funkhouser som akkurat har mistet faren sin, har to sesongbilletter, til seg og faren. De synes ikke at de bare kan gå og spørre om å få billettene, så de bestemmer seg for å treffe han "tilfeldig" på stamcafeen hans. De prøver seg men han forteller at han skal gå selv. Da bestemmer Larry seg for å drite i Jeff og han prøver å smiske med Funkhouser for å få farens plass, men han sier at den er opptatt.

Larrys far er på besøk hos han og Cheryl. Han klager på synet, han har grønn stær. Larry har hørt at marhuijana hjelper og han lover å skaffe han litt.

Cheryl har skaffet Larry og Jeff billetter til kampen, men i siste liten finner Jeff ut at han ikke kan gå

Larry er innkalt til jurytjeneste og vil helst slippe så han bestemmer seg for å late som at han er rasist for å bli diskvalifisert, og det virker. Etter møtet i retten går han for å kjøpe pot til faren og han treffer på en hyggelig stoffhandler (spillt av Jorge Garcia som også spiller Hurley i Lost).

Larry er seint ute til kampen og for å kunne kjøre i "kollektivfeltet" (da må de være to i bilen), tar han oppi ei hore. Det er meningen at hun skal sitte i bilen å vente, men hun finner ut at Larry har en billett til overs og forlanger å få være med.

Larry vil helst unngå å bli sett isammen med henne, så han går til Funkhouser og spør om han kan sitte sammen med han, men han holder av plass til faren sin. Larry må gå tilbake til hora si, og to representanter fra den nye klubben som han har søkt om medlemsskap i ser dem

Når de skal hjem igjen, får ikke Funkhouser start på bilen sin, han skal hente noen på flyplassen og spør om Larry kan kjøre han, noe Larry sier motvillig ja til. Larry blir med inn på flyplassen for å gå på do, og ber Funkhouser holde jakka hans imens. Mens Larry er på toalettet blir Funkhouser og Larrys jakke tatt i en narkorassia og Larry stikker av. Han har ikke penger til å betale hora, så han drar henne med til faren for å låne litt cash. Hun har pot i veska si, og de røyker seg skjeive alle tre. Larry blir scizofren av dopet, mens faren hans får synet tilbake og skjønner at jenta som Larry har med seg er ei hore.

Larry bestemmer seg for å ta ansvar for dopet og redde Funkhouser utav knipa og blir med han i retten for å fortelle at dopet er hans. Så viser det seg at dommeren i saken er den samme som hadde saken hvor Larry sneik seg unna juryen ved å fortelle at han var rassist. Og som ikke det var nok er Larrys "hore" i tinghuset og hun vil ha pengene sine.

Har du spørsmål om annonsering, eller tips til siden, kontakt oss på post@tvslave.no
TVSlaves annonsepolitikk