Episodeguide: Sesong 1

Smallville sesong 1, episode 11-15 — episodeguide

Episode 11: Hug

Bob, en selger som kom i en bilulykke under meteorstormen, har evnen til å tvinge alle han rører i til å adlyde hans befaling. Dette utnytter han for å tjene mest mulig penger, mens hans gamle partner, Kyle, har bosatt seg ute i skogen for å ikke bli lik Bob. Kyle klarer å stoppe Bob før familien Kent og resten av Smallville ble ødelagt av Bob sine planer.

Episode 12: Leech

Klassen til Clark drar på tur for å lete etter forskjellige steiner. Lærerens sønn, Eric, forsvinner. Clark sporer han opp, og klarer å ta tak i han før lynet sender Eric i fritt fall. Eric, som holder kryptonitt, får Clark sine krefter når lynet går gjennom Clark og via Kryptonitten. Clark får sin drøm oppfylt samtidig som han føler at han er ansvarlig for Eric's gjerninger.

Episode 13: Kinetic

Faren til Whitney er alvorlig syk, og nå har Whitney mistet stipendet sitt. Han søker noe nytt, og havner opp sammen med tidligere fotballspillere som også mistet stipendene sine for mange år siden. De tatoverer seg med kryptonitt for å kunne gå gjennom vegger og annet for å lett kunne tjene seg rike og leve livet, og Whitney oppdater at alt ikke er like bra som det kunne virke som.

Episode 14: Zero

Vi får et innblikk i noe av fortiden til Lex, og en forlovet mann som ble drept en natt der ting gikk galt på Club Zero ser ut til å returnere for å ta hevn på Lex, da han tror Lex var mannen som skøyt han. Det viser seg til slutt at den drepte mannen bare er en dobbeltgjenger som klarte å lure Lex og alle andre like mye som han klarte å lure broren til forloveden til den drepte.

Episode 15: Nicodemus

En blomst som har vært utryddet i århundrer er tilbake, og den påvirker folk til å frigjøre sine innerste instinkter og utføre sine ønsker på en sterk og uttrykksfull måte. Jonathan blir voldelig, Lana blir løs på tråden og lite ansvarsfull, og Pete velger å ta hevn på Lex på grunn av hva Luthorene gjorde mot familien hans og den betydningen det har hatt for familien i ettertid.

5 neste episoder »

Har du spørsmål om annonsering, eller tips til siden, kontakt oss på post@tvslave.no
TVSlaves annonsepolitikk