Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /srv/disk3/514035/www/tvslave.no/finn-crew.php on line 92

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /srv/disk3/514035/www/tvslave.no/finn-crew.php on line 108

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /srv/disk3/514035/www/tvslave.no/finn-crew.php on line 108

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /srv/disk3/514035/www/tvslave.no/finn-crew.php on line 121

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /srv/disk3/514035/www/tvslave.no/finn-crew.php on line 135

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /srv/disk3/514035/www/tvslave.no/finn-crew.php on line 135
Karl III på DVD Nils Vogt Karl den tredje episodeguide Carl

Karl 3

Karl III DVD

Karl (Nils Vogt) kjenner vi fra før fra Karl & Co og Mot i Brøstet, men siden sist har han slått seg opp i næringslivet og blitt mangemilliardær.

Karls kone Aggi (Nina Woxholt) kommer fra en fornem familie (klare paralleller til Mille Marie) og hun hater måten som Karl stikker seg ut på, og vil helst holde en så lav profil som mulig eller i det minste en verdig fremtoning

Roy Butler (Bjørn Sundquist) er Karls egen butler, en småspydig, men samtidig formell type som har en lang butlerkarriere bak seg som har jobbet for bla.a. Mick Jagger.

Kjøp Karl 3 på DVD
Kjøp fra CDON
Lei hos Lovefilm

Guide sesong 1
Episode 1.Vår gamle venn Karl Reverud har gjort kometkarriere i næringslivet siden sist. Det startet med en pølsebu i Strømstad og derfra gikk det rett oppover og han sitter nå med en formue på 11 milliarder, eller nesten 12. Hans "husholderske", fru Bugge, skal gå av med pensjon og Karl bestemmer seg for å ta steget opp til egen butler, siden det er det Stein Erik har og ansetter Roy (Butler).

Karl har også ett rykte å ta vare på og ved hjelp av oppkjøp av aksjer i Hegnarkonsernet sørger han for at Finansavisen trykker en særdeles positv artikkel om han.

Episode 2: Karl bestemmer seg for å sette skikkelige spor etter seg og planlegger norges største bygning, ett hotell formet som en vikinghjelm, hvor hjelmens horn blir bygget som to tårn, større enn Plaza.

For å realisere prosjektet ber han Petter Stordalen om hjelp men Petter er skeptisk til prosjektet og synes det blir litt stort, noe også Oslo bystyre med Fabian Stang i spissen er enige i og forslaget blir nedstemt av politikerene.

Episode 3:
Karl selger den kioskkjeden som det hele begynte med og etter oppfordring fra kona gir han 10% av salgssummen, 45 millioner, til barneavdelingen på sykehuset. Karl vil at alle skal vite at det er han som har gitt pengene men kona forlanger at han skal slutte å oppføre seg som en "lottomillionær" og krever at han skal gi pengene anonymt.

Roy har imidlertid ett godt råd. Hvis Karl sørger for å spre ryktet om at det han som har gitt pengene vil folk få vite det, samtidig som han vil fremstå som en beskjeden og jordnær fyr og Karl kontakter Børre for å få hjelp til å spre ryktet.

Episode 4:
Karl får vite at en kjent operasanger som bodde i gården hans er død og når han innser at det vil dukke opp opptil flere samfunnstopper i begravelsen, vil han holde tale.

Når Karl får høre sin egen stemme i "det hellige rom" tar han helt av og han holder en 20 minutter lang tale hvor han blant annet tar opp tema som skattepolitikk. Også flere medier er tilstede i begravlsen og dagen etter blir Roy nødt til å "sensurere" ut det verste fra avisene for Karls kone.

Episode 5: Karl før høre at det er penger i fotball for tiden og når Roy i tillegg forteller han at det kan være gunstig imagemessig bestemmer han seg for å investere. Problemet er bare at det lett kan bli dyrt og for å få råd må han ha Aggi med på "laget". Karl vet at kona er opptatt av norsk kultur og historie så for å smiske med henne vil ha kjøpe Eidsvoll Turn og gjøre det til ett storlag og kjøpe spillere som Kaka og Ronaldo.

Aggi synes i utgangspunktet at det er en dårlig ide å sette penger i ett fotballag, og når Karl viser henne ett maleri av Eidsvollsforsamlingen hvor han har erstattet eidsvollsmennen med fotballspillere setter hun en definitiv stopper for prosjektet.

Episode 6:
Karl har fått gjort en forbrukerundersøkelse og flere av kjedene han eier sammen med kona kommer veldig dårlig ut. Hovedproblemet viser seg å være de ansattes innstilling og Roy foreslår ett motivasjonsforedrag og nevner også i forbifarten at Børre kan være rett mannen. Problemet er bare at Børre tar 250.000 for ett foredag og det har ikke Karl tenkt å betale så han må finne en måte å få Børre til å arbeide gratis på.

Episode 7:
Karl har fått en del juling i pressen i det siste og Aggi foreslår at han sponser bryllupet til to menn som bor i gården for å skaffe seg litt goodwill. Karl er litt i tvil, men sier til slutt ja. Alt snakket om homser og Roys litt "mystiske" væremåte får Karl til å lure på om Roy er homo, og han blir rett og slett litt redd for å ha han for nære innpå seg.

Karl bestemmer seg for å avsløre om Roy er homse eller ei og han inviterer han til å se fotball med han og Karl kommenterer spillerens ben og rumper og håper på å få Roy til å røpe seg. Isteden er det Roy som blir sittende igjen med oppfatningen av at Karl er litt skeiv.

Episode 8:
Dagens Næringsliv trykker en artikkel hvor de sår tvil om Karls likviditet og selv om det er falsk alarm denne gangen får Roy litt panikk og begynner å søke på andre butlerjobber. Karl får greie på hva Roy driver med og gir klar beskjed om at oppførselen hans sårer han, men han vil gjerne beholde Roy og sender han på noen dagers betalt ferie til London.

Karl har problemer med urinblæren og Aggi synes at det er veldig festlig at Karl må på do bare han hører lyden av vann.

Episode 8:
VG ringer Karl og ber om en "hjemme hos" repotasje. Aggi vil selvsagt ikke være med men hun lar Karl stille opp når han forteller at det blir ett rent forretningsintervju. Det blir imidlertid ett skikkelig tabloid oppslag hvor Karl skryter av rikdommen sin og lar seg avbilde sammen med Roy på forsiden av VG.

Aggi blir selvsagt rasende, men Roy blir kjendis ser for seg en ny karriere når de ringer fra TV2 og vil ha han med på "Skal vi Danse". Han kommer imidlertid snart tilbake til Karl igjen for bare sekunder inn i første sansen klarer han å skade partneren sin alvorlig.

Episode 9:
Karl har gjort det godt i det siste og han synes det er på tide at en kjent kunstner maler ett portrett av han som de kan ha hengende på styrerommet. Han vet at Aggi har godt kontakt med en kjent samtidskunstner og han overtaler henne til å spørre om ikke han kan male Karl. Hun er motvillig men går til slutt med på det.

Kunstneren maler Karl som en sau i dress og Karl vil naturlig nok ikke betale for bildet, men kunstneren får alikevel betalt når han stiller det ut og Karl blir nødt til å kjøpe bildet for å fjerne det fra utstillingen.

Episode 10:
Det følger med jaktrettigheter på Aggis gods og Karl har tenkt seg på jakt sammen med Roy. Han har ikke jaktkortet, men regner med at det går greit å skaffe seg det for en mann med hans forbindelser. Roy overbeviser han alikevel om at han må lese og Karl setter seg grundig inn i stoffet.

Karl mener selv at han kan skyte og gir blaffen i skytetreningen, og når han tar en prøverunde før prøven bommer han på alt, og det hjelper ikke på nervene at Aggi har fortalt han at alle godseierene som har bodd på godset de siste 300 år har vært dyktige jegere.

Karl overtaler Roy, som også skal ta prøven til å skyte på hans skive, men de blir avslørt av sensor. Karl blar opp en bunke tusenlapper men putter dem raskt i lommen igjen når det viser seg at sensor er sjef for økokrim.

Bestselger film

  1. Nokas
  2. Red
  3. The Social Network
  4. Cornelis
  5. Svarte Får

Kommer snart på DVD

Ute på DVD nå

Har du spørsmål om annonsering, eller tips til siden, kontakt oss på post@tvslave.no
TVSlaves annonsepolitikk