Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /srv/disk3/514035/www/tvslave.no/finn-crew.php on line 92

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /srv/disk3/514035/www/tvslave.no/finn-crew.php on line 108

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /srv/disk3/514035/www/tvslave.no/finn-crew.php on line 108

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /srv/disk3/514035/www/tvslave.no/finn-crew.php on line 121

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /srv/disk3/514035/www/tvslave.no/finn-crew.php on line 135

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /srv/disk3/514035/www/tvslave.no/finn-crew.php on line 135
To Trøtte Typer DVD. Christopher Nielsen Anders T. Andersen Egil Birkeland Typer på DVD

To Trøtte Typer

To Trøtte Typer DVD

De to drevne småkriminelle blandingsmisbrukerne Odd og Geir - to trøtte typer - pleier å henge rundt hjemme hos Geir innimellom slagene. Slitsomme og tvilsomme kompiser som Bønna og Kælle dumper inn en gang i blant, men det er ikke så ille i forhold til paret som har flyttet inn ovenpå. Geir er overbevist om at det stadig husbråket som Skitzo og Audrey står for, på en eller annen mystisk måte har en sammenheng med at Geir en dag ikke finner lekebilen sin, en lekebil som han har hatt siden han var sneip. Dette må bety noe, dette må bety ulykke!

Mye kan tyde på at Geir er i ferd med å utvikle overtroiskhet. Han er overbevist om at det hviler en forbannelse over Audrey for man kan jo begynne å lure så gærent det går for henne. Ellers går livet sin vante gang. Og snart er det jul, og gutta har "julebord", og Audrey skal på besøk hos bestemora si som hun ikke har sett på tjue år.

Av Christopher Nielsen Med: Anders T. Andersen og Egil Birkeland

Kjøp To Trøtte Typer på DVD
Bestill hos CDON
Lei sesongen hos Lovefilm

To Trøtte Typer Episodeguide

Episode 1 Lekebilen til Geir

Geir, Odd og Bønna sliter alle med kraftig bakrus/abstinenser, og stemningen er heller laber. Så kommer Geir til å tenke på at han ikke finner lekebilen sin som han har hatt hele livet, og mener at det kan være grunnen til den dårlige stemningen. Han tenker også på at siste dag han så bilen også var siste dag han så en eldre nabo som nå er dau.

Bønna som om mulig er enda dårligere enn Odd og Geir prøver å reise seg, men får spasmer og tryner over og knuser salongbordet, og på TVen prater som vanlig Skavland og Hyland Eriksen tull.

Episode 2 Audry

Odd og Geir sitter og prater mens naboen i etasjen over, Skitzo, banker samboeren sin Audry. Geir forteller at de flyttet inn for litt over en uke siden og at han har banket henne hver dag siden, morgen middag og kveld.

Audry har vært nede hod Geir og fortalt han livshistorien sin, og Geir gjenforteller den som best han kan til Odd, som tviler på at alt Geir forteller er sant.

Geir forteller at Audry sine problemer startet etter at hun i sinne knuste ett Jesusbilde som bestemoren hennes hadde hatt hele livet, og han trekker paraleller til at han selv har mistet lekebilen sin.

Episode 3 Odd & Geir

Odd forteller om Roy Arnie som jobber på sirkus, og doper ned dyra før transport. Han forteller at han dopet dem for mye og fikk problemer med dyrebeskyttelse og enkelte dyr ble konfiskert. I denne episoden er det m.a.o. mange referanser til filmen "Slipp Jimmy Fri".

Roy Arnie hadde også en forklaring hvorfor livet hans begynte å gå på trynet. Han mistet en vannpistol som han fikk av Arnardo. Det får Geir til å tenke på lekebilen sin.

Kælle er også på besøk og sitter og maser om alt tjuvegodset han kan skaffe, billig altså. Når Geir begynner å snakke om lekebilen sin og Roy Arnies vannpistol, begynner Kælle å bable om at det har klikket for Geir, og Geir truer han med juling

Episode 4 Etikkboksen

Odd og Geir sitter og ser på Chuck Norris film. Geir synes det er for lite action, og begynner å mase om hypotetiske spørsmål som om dersom Odd havnet på en øde øy, ville han ha med seg mat, øl, eller dop. Odd blir irritert og ber Geir slutte, men han gir seg ikke.

Når filmene er slutt, slår de over på Skavlan hvor Fredrick og Hylland Eriksen diskuterer filosofiske spørsmål i samme gate som Geirs, bla.a. om man ville tyste dersom alternativet var å ta straffen selv. Odd mener at Geir ville være snar å tyste, og Geir blir kraftig irritert på han

Episode 5 Rex king

Audry har overtalt Geir til å oppbevare tjuvegods, og speed for henne og Skitzo, mot at ei venninne av henne skal suge han. Det er razzia hos Audry og Skitzo når Odd kommer på besøk, og han mener at politiet "supernarkohunde" er med på razziaen og han overtaler Geir til å skylle speeden til Skitzo ned i dass, men politiet bare går forbi og Geir er i trøbbel

Episode 6 Skitzos Død

Geir er heldig. Audry dreper Skitzo i selvforsvar med ei langpanne som hun kaster etter han og treffer han i strupen med, og han slipper unna Skitzoes hevn. Audry blir ikke tiltalt p.g.a. at Skitzo mishandlet henne. Dessuten finner han igjen lekebilen sin.

Episode 7 Audry på kjøret

Jan Åge er på besøk hos Geir og sitter og spiller gitar. Geir prøver å overdøve han med TVen uten at det er særlig vellykket.

I leilighteen over gråter og klager Audry. Hun angrer så fryktelig på at hun drepte Skitzo at hun vil tiltales og dømmes. Geir gjør det klart at han aldri ville finne på å slå ei dame, mens Odd er uenig med han og mener at det i prinsippet er det samme om du slår ei mann eller ei dame. Det bryter ut en kraftig krangel og det blir nesten fysisk når Geir sier at grunnen til at han forsvarer kvinnemishandling er at han selv pleide å slå mora si.

Episode 8 Søstra til Audry

Kælle er på besøk. Han forteller at han har vært matforgiftet etter å ha vært på kinaresturant, og Geir og Odd mener at Kælle er en stor idiot når han går på kinaresturant når de vet hvor dårlig hygienen er der. Samtidig sveiper kameraet over leiligheten til Geir og viser eksepler på hygienen hos han.

Odd og Geir forteller også historier om kinesere som serverer rottekjøtt, og historiene blir mer og mer bizarre og det topper seg når Geir forteller at legene til stadighet finner negler og hår fra ei tvilligsøster inne i kroppen til Audry.

Episode 9 Sivilpolitimannen Kåre

Kælle er på besøk for å snylte hasj. Odd er lite lysten på å dele med han, så han sier at han ikke har noe og sender Kælle ut med en 100lapp for å kjøpe øl. De skynder seg å fyre opp og like etterpå banker det på døra. Det er en purk, og Odd må sette seg på pipa for å gjemme den. Purken er der fordi Audry har fortalt at to menn fra østlandet midt i tredveårene gjemte tjuvegods og stoff for han.

Dette kjenner Geir og Odd selvfølgelig ingenting til. Politimannen setter seg ned sammen med dem og ser etikkbørsen på TV hvor Christoper Nielsen og Kristin Clement er på besøk, og han begynner å prate om at han synes at hasj bør legaliseres og at han føler seg mer som en sosialarbeider enn en politimann når han er ute i miljøet.

Episode 10 Audrys forbannelse

Lasse og Geir sitter og hører på Audry som sitter å "snakker" med Skitzo, og ber om unskyldning for at hun drepte han. Geir forteller at hun nå er verre ute å kjøre enn noensinne for nå har hun fått HIV i tillegg til alt det andre.

Det blir stille der opp og like etter begynner røykvarsleren hennes å pipe. Odd og Geir skjønner ikke at noe er galt før de kjenner røyklukt. Da bestemmer de seg for å hjelpe. De bestemmer seg for å bryte opp døra, men Geir finner ikke brekkjernet sitt. Når han endelig finner det husker han at Skitzo har satt inn ståldør, så de vil aldri klare å brekke den opp. Så husker han ar Audry gav han nøkkel, men han husker ikke hvor han la den. Når de endelig finner den hører de sirener. Brannvesenet er på vei, og siden purken ganske sikkert er like bak, bestemmer de seg for å la være å hjelpe.

Episode 11 Audrys selvforskylte lidelse

Jan Åge, Bønna, Kælle og Odd er på besøk hos Geir og de sitter og diskuterer om det virkelig er synd på Audry eller om hun bare spiller stakkarslig for å få sympati. Da kommer Audry og banker på. Geir vil slippe henne inn og spandere en øl på henne, men de andre vil ikke, så Geir stopper henne i døra.

Da begynner hun å syte og grine igjen og det ender med at Geir gir henne penger. De andre mener at Audry bare griner for å manipulere Geir og at han er dumsnill som tar seg av henne. Det er mer enn Geir kan tåle, så han hiver dem på dør.

Episode 12 Audrys Død

Det er jul, og Odd og Geir sitter å snakker om alle venner og kjente som døde i året som gikk. Også Audry er død, hun døde på julaften. Hun var nykter og hadde pyntet seg og skulle til bestemoren, men så rakk hun ikke toget.

Hun gikk og kjøpte heroin for for 600,- og gikk hjem igjen. Geir skjelte henne ut for at hun ikke brukte de 600,- til taxi til bestemoren isteden. Så gikk Audry opp i leilightene, og Geir satt og hørte på at hun så syner og snakket med bestemoren. Neste dag fant han henne død.

Episode 13 Audrys Gjenferd

Geir mener han hører folk oppe hos Audry og mener at hun går igjen, mens Odd mener Geir er iferd med å bli gal. Det banker på døra og to menn står utenfor. Geir slipper dem inn siden han synes at han ene ligner veldig på Audry. De er evangelister og Geir gir dem skikkelig inn p.g.a. av Audrys skjebne. Da kommer det ett skikkelig smell, og Geir tror det er gud som snakker til han, men så er det bare Bønna og Kalle som har startet hjemmebrentfabrikk i Audrys leilighet, og apparatet gikk i lufta.

Bestselger film

  1. Nokas
  2. Red
  3. The Social Network
  4. Cornelis
  5. Svarte Får

Kommer snart på DVD

Ute på DVD nå

Har du spørsmål om annonsering, eller tips til siden, kontakt oss på post@tvslave.no
TVSlaves annonsepolitikk