Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /srv/disk3/514035/www/tvslave.no/finn-crew.php on line 92

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /srv/disk3/514035/www/tvslave.no/finn-crew.php on line 108

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /srv/disk3/514035/www/tvslave.no/finn-crew.php on line 108

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /srv/disk3/514035/www/tvslave.no/finn-crew.php on line 121

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /srv/disk3/514035/www/tvslave.no/finn-crew.php on line 135

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /srv/disk3/514035/www/tvslave.no/finn-crew.php on line 135
Anna Pihl på DVD Episodeguide Charlotte Munck Anna Pihl

Anna Pihl

Anna Pihl DVD

Serien forteller historien om en moderne heltinne som utfordres både i jobben og på hjemmebane. Anna Pihl er nyuddannet fra politiskolen og arbeider på Bellahøj Politistation.

Å være patruljerende politi i storbyen betyr at du er en av de første som kommer til ett åsted når alarmen går. Anna er alltid klar til å løse problemene enten det gjelder tyveri, ran, husbråk, trafikkuhell, etniske konflikter eller det bare er en som har fått litt for mye å drikke som treger hjelp til å komme seg hjem.

Kjøp Anna Pihl på DVD
Kjøp sesong 1
Kjøp sesong 2
Kjøp sesong 3
Kjøp samleboks ses. 1-3
Lei sesongen hos Lovefilm

Guide sesong 1
Episode 1.
Anna har sin første arbeidsdag og hun kjører sammen Mikaela. Det er mandag og de regner med en rolig dag, men når de oppsøker kokken Rune som har brutt besøksforbudet ovenfor sin ex-kone for å bøtlegge han blir de angrepet av Rune og hans to kamerater. P.g.a. opptrinnet blir Anna refset av sjefen, Eva, og som om ikke det var nok blir sønnen Mikkel sendt hjem fra barnehagen fordi han har øyekatarr og vakthavende passer på han mens Anna jobber.

Besøksforbudsaken forfølger Anna. Kona til Rune oppsøker henne på jobben og skjeller henne ut fordi hun gav ex-mannen hennes juling og hun er redd for at han skal komme og hevne seg. Anna gir henne navnet sitt slik at hun kan kontaktes hvis noe skjer og det gir hun videre til Rune som dukker opp hjemme hos Anna neste dag, men han går igjen uten å lage noe oppstyr.

Igjen får politiet melding om husbråk og Anna overtaler vakthavende til å få saken selv om hun er tatt av den. Når de finner Rune denne gangen er han iferd med å ramponere en bil og når Mikaela prøver å stoppe han stikker han henne med kniv. Rune flykter til resturanten sin med Anna på slep. Han åpner gassflaskene og truer med å ta livet av seg, men Anna bruker datteren hans som trumfkort og får han til å ro seg ned.

Episode 2.
Mikaela ligger på sykehus etter knivstikkingen og Anna må kjøre sammen med mannsjåvenisten Kim som bruker enhver anledning til å rakke ned på kvinner i politiet.

De blir sendt ut til en innvandrerfamilie hvor datteren i huset har blitt mishandlet. Kim er overbevist om at det er broren hennes som har gjort det og når det viser seg at han har alibi legger han skylden på faren. Anna mener at han gjør det fordi han er rasist og ber vakthavende om en annen partner men de må jobbe sammen ut dagen. En alvorlig bilulykke og løsning på mishandlingssaken gjør at de "møtes på midten"

Martin, en av kollegaene benytter enhver anledning til å flørte med Anna og en kveld tar hun mot til seg, kjøper noe å spise og drar på besøk til han, men det er kjæresten hans som åpner.

Episode 3.
Kim og Anna blir tillkalt til en leilighet hvor naboene klager på høy musikk. De får ikke kontakt med noen innenfor så Kim sparker inn døren. I stua finner de ei eldre, feit, kvinne, død. Hun har falt utav sengen og Anna reagerer på stillingen hun ligger i og innkaller drapsetterforskerene selv om Kim er imot det. De henlegger saken, men Anna er overbevist om at noe er galt og tar en prat med faren, som for anledningen er sammen med sin nye 34 år yngre kjæreste. Han tror at en evnt. drapsmann kan ha drept henne med en overdose insulin.

Anna vet at naboen som bor over avdøde har sukkersyke, og når hun får høre at han har spillegjeld, at han arver avdøde og at kona hans døde brått noen år tidligere oppsøker hun han og "avhører" han helt uoffisiellt. I tillegg stjeler hun en video fra avdødes leilighet for å underbygge teorien om at de to naboene hadde ett nært forhold før hun skriver rapport om det hele. Annas mistenkte klager på oppførselen hennes og ledelsen er nær ved å reise disiplinærsak, men Eva går alikevel med på å lese Annas rapport.

Det viser seg at naboen har alibi, men når Eva får se videoen og hvor dårlig avdøde behandler sin godt voksne datter tror Eva at hun kan ha drept henne. Eva tar Anna med seg for å hente henne inn til avhør og hun tilstår drapet.

Martin gir seg ikke, og når han forklarer at jenta Anna traff hjemme hos han var ex-kjæresten som han gjorde slutt med ett halvt år tidligere og at hun låste seg inn uten at han visste det, gir hun han en ny sjanse.

Episode 4.
Anna og Kim tar ett oppdrag hvor en stor løshund har kommet seg inn i en buss jaget ut sjåføren og skremt passajerene. Anna lokker den ut med en sjokoladeplate og de kjører den tilbake til eieren som straks begynner å sparke og slå hunden. Anna vil ta med hunden til dyrebeskyttelsen men da angriper eieren henne og han blir arrestert men sluppet fri like etter.

Pressen fanger opp saken om Anna som hundefanger og kammerets ledelse håper på en positiv avisartikkel og ber henne stille til intervju, men artikkelen blir alt annet enn positiv. Journalisten fokuserer på at hundeeieren ble satt fri og at politiet ikke bryr seg om dyremishandlere, og snart stiller justisministeren krav om videre etterforskning.

Anna og en motvillig Kim får i oppdrag å kjøre hunden til veterinæren. På veien stopper de ved Mikkels barnehage. Hunden sliter seg, går amok i kaninburet og gjør tegn til å angripe Mikkel og de andre ungene og Kim har ikke noe annet valg enn å skyte den.

Anna liker Martin bedre og bedre og de bestemmer seg for å treffes en kveld etter at Mikkel har sovnet, men på vei ut treffer Anna Martins ex-kjæreste Laura som har kommet for å fortelle Anna ar hun må være forsiktig og at Martin er en lystløgner og at han forteller tåredryppende historier fra sin vanskelig barndom for å skaffe seg sympati. Anna kjenner igjen historiene og bestemmer seg for å avlyse daten.

Mikaela er tilbake på jobb men sliter av ettervirkningene av knivstikkingen og når hun tror hun ser en kniv i hånden på en ung gutt de har arrestert for en fillesak går hun amok og slår han selv om han har håndjern på.

Episode 5.
Martin "tvinger" seg på Anna ved å bytte vakt med Kim og han forteller at det er ex-kjæresten hans Laura som er "gal" og Anna vet ikke om hun skal tro på han eller Laura men lar tvilen komme Martin tilgode.

De jakter på en serievoldtektsmann som river hår av jentene han voldtar. Martin og Anna klarer nesten å ta han, men han kommer seg unna fordi de var mer opptatt av hverandre enn å ta imot melding fra sentralen.

Laura, Martins ex-kjæreste har opplysninger til dem i voldtekssakene. Hun forteller at hun ble med en type hjem etter en konsert og at han rev av henne hår. Hun viser dem hvor han bor og i leiligheten finner de flere poser med kvinnehår.

Om kvelden er Anna sammen med Martin. Laura ringer men han slår av telefonen. Neste morgen får de vite at hun er funnet voldtatt og kvalt.

Mikaela er fremdeles nervøs og når hun og Anna er ute på byen oppdager Anna at hun går med tjenestpistolen i vesken. Anna vil dra på stasjonen med pistolen og når Mikaela nekter drar hun hjem. Mikaela følger henne ett stykke på veien og når hun kommer tilbake er pistolen og vesken, som hun selv har "lånt" fra hittegodsen stjålet.

Episode 6.

Annas far har en teori om voldteksmannen, om at han bare går etter høye og mørke jenter, og for å døyve den dårlige samvittigheten for at Laura døde, bestemmer Anna seg for å være "lokkedue". Pappa er skeptisk for han er redd for at mannen de leter etter er så smart at han skjønner at Anna er lokkedue og at han vil hevne seg når politiet ikke passer på henne.

Anna blir antastet, og en mann blir arrestert og Anna kan igjen slappe av, men på vei til en date med Martin blir hun overfalt, men redder seg selv med en ekstra sterk pepperspray hun har liggende i vesken, og gjerningsmannen blir arrestert.

Mikala har vært hjemme fra jobben etter at pistolen ble stjålet, og når hun kommer tilbake er hun nødt til å låne Anna sin når hun skal patruljere. Hun blir oppringt av en mann som sier at hun har veska hennes, tjenestebeviset og pistolen og han ber henne møte han. Det viser seg at det er en serbisk gangster som har veska. Hun får den tilbake uten spørsmål, men de tar bilder når hun får den og han gjør det klart at han venter seg en gjentjeneste.

Episode 7.
Annas bror blir tatt for promillekjøring, og Anna som har vakt lar saken "forsvinne" systemet. Det straffer seg for det viser seg at broren er i psykisk ubalanse etter brudd med kjæresten og tap av jobben og han kjører med promille igjen allerde neste kveld og denne gangen kjører han på og dreper en 22 år gammel kvinne. Anna som for bare 2 døgn siden var den store helten etter at de tok "voldtektsdrapsmannen" risikerer nå å miste jobben.

Mikala er også i trøbbel, gangsteren fortsetter å presse henne og han oppsøker henne til og med på jobben. Hun prøver å kjøpe seg fri med å gi han adressen til noen hasjklubber de planlegger rassia i, men han kjenner allerede til disse planene og vil ha noe annet.

Episode 8.
Anna går på nåler mens hun går og venter på disiplinærkomiteens avgjørelse, og som ikke det var nok, broren har flyttet inn hos henne og han ligger på sofaen og spiller TVspill hele dagen og leiligheten ser ikke ut. Hun blir nærmest frikjent av komiteen, men tror selv at hun bare slipper unna p.g.a. faren, og føler selv at hun fortjener straff og hun vurderer å si opp. Når hun kommer hjem finner hun broren dritfull på sofaen og hun bestemmer seg for å overlate han til faren. På toget tilbake kommer hun i slåsskamp med en bølle som trakaserer en av de andre passasjerene og hun skjønner at hun hører til i politiet.

Gangsteren som presser Mikala får henne til å røpe en av politiets tystere. Han overtaler henne også til å spise østers med han. Til dessert serverer han kokain og det ender med at de har sex. Han lover henne at det ikke kommer til å skje noe med tysteren utover at han ikke kommer til å gjøre forretninger med han mer, men neste dag får hun vite at tysterens resturant har brent ned og de finner liket av han i branntomten.

Episode 9.
Mikalas "gangstervenn" er fremdeles ikke fornøyd og fortsetter å presse Mikala, og han går til og med inn i huset hennes mens barna er alene hjemme. Da renner det over for henne og drar hjem til han, men istedenfor å sette han på plass, ender det med sex også denne gangen. Mikalas mann finner ut at hun har ett forhold og kaster henne ut og hun flytter hjem til Anna.

I branntomten (se forrige episode) finner de en lighter med ett serbisk våpenskjold inngravert og skjoldet tilhører en paramilitær gruppe som sto bak en rekke grusomheter under krigene på Balkan. Først da forstår Mikala hva hun egentlig har med å gjøre.

Det skal være europacupkamp i fotball i København. Motstanderen er Hamburg og siden de har flere spillere fra det tidligere Jugoslavia regner de med bråk, og bråk blir det. Mikala oppdager en Jugoslav som hun har truffet tidligere med en genser med våpenskjoldet fra lighteren. Martin prøver å arrestere han, men jugoslaven stikker han med kniv og Mikala som er redd for konsekvensene det kan få for henne hvis han blir tatt lar han stikke og villeder også politimennene som jakter på han.

Jan ønsker seg barn og han er på jakt etter en lesbisk jente som han kan få barnet sammen med. Han sliter med å finne den rette og Anna prøver å "spleise" han med en lesbisk kollega.

Episode 10.
Mikala og Anna blir bedt om å lage en fantomtegning av mannen som stakk ned Martin. Til å begynne med gjør Mikala sitt beste for å sabotere men hun får dårlig samvittighet, og tegningen de kommer opp med fører til at gjerningsmannen, Zoran, blir arrestert.

På vei ut fra avhørsrommet klarer Zoran å slite seg løs og han tar Mikala som gissel og forskanser seg på politiets våpenrom. Mens Anna forhandler med han klarer Mikala å få tak i ei hagle, og når Zoran forteller at han vil fortelle om en korrupt politi skyter Mikala han.

Selv om ikke alt gikk etter palning under forhandlingene med Zoran er forhandlingslederen i politiet så fornøyd med Annas innsats at han tilbyr henne ett kurs i forhandlingsteknikk, noe hun takker ja til.

Det ser også ut som at Mikala endelig kan puste ut for det brenner under føttene på "gangstervennen" hennes og han rømmer fra landet.

Guide sesong 2
Episode 11.
Anna holder på med utdannelse som forhandler, men hun stryker på den avgjørende prøven. Så tar en narkoman en ansatt som gissel på en 7-11 kiosk, og Anna får bruk for det hun har lært på kurset, og kurslederen blir så imponert at han tar henne med som en del av teamet sitt.

Mikala vil også kurse seg, hun vil bli leder. På hjemmebane sliter hun med sønnen Tobias som prøver å lure henne for penger og hun er redd han har rotet seg opp i noe.

Jan forteller Anna og Martin at han skal blir far, og Martin mener at det er på tide at han og Anna flytter sammen slik at de ikke lenger går i veien for Jan.

Episode 12.
Anna og Kim kjører en kraftig beruset fotballcasuel, som spyr i bilen hjem, og Anna får sjokk når hun får se leiligheten hans for på veggene henger bla.a. nazieffekter. Sjokket blir enda større når hun følger Mikkel på skolen neste dag, og treffer igjen mannen fra kvelden før, som viser seg å være assistent på Mikkels skole.

Martin er i avdelingen som jobber mot fotballpøblene og Anna ber han om å arrestere Mikkels lærer slik at han får rulleblad og må slutte i jobben. Den muligheten dukker opp allerede på neste kamp, hvor både Anna og Mikkel blir innblandet i tumultene.

Martins lege forteller han at han har fått alvorlige ettervirkninger etter knivstikket (forrige sesong) og han anbefaler han å slutte i jobben som politi.

Annas bror, Mads, som sitter i fengsel for uaktsomt drap etter å ha kjørt med promille, bryter permisjonsbestemmelsene og blir overført til en lukket avdeling, og han kontakter Anna for å få hjelp, men det er lite hun kan gjøre.

Episode 13.
Mads blir banket opp i fengselet etter at han kommer med en uheldig bemerkning til en annen fange, som kjæresten nettopp har gjort det slutt med. Fangen som slo han ned skal i isolat, men han rømmer fra en gudstjeneste og løper opp på taket og truer med å hoppe. Anna blir innkalt som forhandler, og hennes første oppgave i den nye jobben blir å redde livet til mannen som skamslo broren hennes

Kim kjefter på Karim som lurer seg unna en ryddeøkt på lageret og Karim beskylder han for å være rasist, men innser etterhvert at Kim hadde rett til å kjefte.

Martin innser at han ikke kan fortsette i den jobben han har hatt og får jobb i resepsjonen, men han mistrives og slutter.

Episode 14.
En ung dansk jente blir skutt og drept i ett skyteoppgjør blant medlemmer i en innvandrergjeng, politiet er redd for at det skal utarte og Mikala gir sønnen Tobias husarrest for at han ikke skal rote seg oppi noe.

Under arrestasjonen av en av de mistenkte, lar Mikala frustrasjonen gå utover han, og hun truer han til å tilstå med en pistol mot hodet, men han trekker senere tilståelsen og hevder det skjedde under tvang.

Kollegaene holder avskjedsfest for Martin og han liker veldig dårlig at kollegaene fra alfateamet gir han en hengekøye.

Episode 15.
Politiet har ennå ikke tatt den som drepte Natasha (se forrige episode), og onkelen hennes henvender seg til politiet i begravelse og truer med å ta saken i egne hender hvis de ikke løser saken. Ikke lenge etterpå får de melding om en gisselsituasjon Natashas far og onkel har tatt den hovedmistenkte som gissel og vil tvinge tilståelsen utav han, og Anna får i oppgave å forhandle med dem

Martin forteller Anna at han har vært utro og hun ber han flytte ut.

Mads har søkt om benådning og han får lov til å sone resten av straffen hjemme, i husarrest. Probemet er at han ikke har ett "hjem" og Anna sier ja til at han kan flytte inn hos dem.

Episode 16.
Tenåringssønnen til en milliardær blir kidnappet og kidnapperne krever 20 mill i løsepenger. Foreldrene er redde for å samarbeide med politiet, men Anna overtaler dem. Politiet vil at en av deres folk skal overlevere pengene, men faren insisterer på å gjøre det selv, og det skjærer seg når politiet blander seg inn, og kidnapperne setter kursen mot Sverige

En ny type amfetaminpiller som er veldig sterke blir solgt til tenåringer, og når Mikaela finner ut at det skjer på skolen til Tobias bestemmer hun seg for å ta saken i egne hender.

Hennings 32 år yngre kjæreste gjør det slutt med han, og senere blir han slått ned av en "fan".

Episode 17.
Kidnapperne (se forrige episode) kjører inn i Sverige og Anna følger etter for å hjelpe svensk politi, og Daniel, som overtar saken. Svenskene legger stort press på kidnapperne, en taktikk som Anna er uenig i, men det viser seg at de har sine grunner.

Mikala velger å gi Tobias friere tøyler, men han misbruker tilliten, stikker av og går på fest, hvor noen har piller i drinken hans. Når hanr Mikala fått nok, og hun drar på politihuset for å hente en pistol før hun oppsøker festen.

Episode 18.
Under en narkorassia finner Anna, Mikala, Kim og Karim ett større parti heroin, men når de veier det så viser det seg at det mangler 100 gram, og Kripos mistenker at Mikala står bak. De kontakter Anna og ber henne om å hjelpe dem med å "spionere" på Mikala. Anna er lite lysten, men går med på det når de overbeviser henne om at det er til Mikalas beste.

Tobias er fremdeles ikke helt frisk etter pilleforgiftningen og det er tydelig at Mikala planlegger å ta bakmennen som forer ungdommene med piller, koste hva det koste vil.

Anna får en invitasjon fra Daniel som hun ikke kan si nei til

Episode 19.
Mikala har bestemt seg for å ta bakmennene i den banden som solgte pillene som holdt på å ta livet av Tobias, og hun roter det skikkelig til for seg når hun stjeler heroin fra ett beslag for å få kontakt med toppsjefen. Når de finner avlytningsutstyr hjemme skjønner hun at de er på sporet av henne og hun melder seg selv. Hun blir alikevel suspendert og kan regne med å miste jobben, som ikke det var nok, så truer de hun prøvde å lure med å ta Tobias og når hun skjønner at Anna spionerte på henne, så rakner vennskapet mellom de to.

Henning har fått seg ny kjæreste som verken Anna eller Mads er særlig begeistret for og Annas forhold til Daniel "blomster".

Episode 20.
Tobias er borte og svarer ikke på telefonen, og Mikala er desperat, og tror at "K" lederen for narkotikaselgerne har tatt han. Hun skyter Jimmy i benet og tvinger han til å fortelle hvor K holder til. Der finner hun laberatoriumet hvor pillene fremstilles, og når hun får en telefon fra Tobias som forteller at hun er i sikkerhet, tenner hun på det.

Hun møter K i døra når hun er på vei ut, og han slår henne ned, men når han forstår at hun har satt fyr på labben, løper han inn for å slukke brannen, huset går i lufta og han blir drept.

Hun kjører hjem, og politiet tar ingen sjanser og vil sette inn et forhandlerteam for de er redde for at hun har tatt familien sin som gisler. Anna vil gå inn for å prate med henne og få henne til å overgi seg, men får ikke lov av ledelsen. Hun trosser dem og går inn til Mikala som er rolig og vil overgi seg.

Neste dag er Mikala helten i avisene, påtalemyndigheten vil gå for lavest mulig straff og det ser ut som at hun kan ende opp med bare ett års soning.

Guide sesong 3
Episode 21.
En tidligere politimann blir funnet skutt igjennom hodet, i ett tjern. I lommen hans finner Anna den falske iden til en annen politimann. Den døde var selv politimann men ble sparket 10 år tidligere

Kim og Karim er på funnstedet når de ser en mann som står innefor sperringene og ser utover vannet. De prøver å jage han vekk men han avvæpner dem og stikker. Under flukten blir Kim også skadd. Mannen som også er ex-politimann blir senere tatt og han viser dem veien til en campingvogn hvor den drepte oppholdt seg. Her finner de blod fra avdøde, ei kule fra ett militært øvelsesvåpen og en halvbrent BH som tilhører ei veldig tynn og/eller ung jente.

Videre etterforskning viser at avdøde brukte den falske IDen når han var i kontakt med butikker som hadde problemer med unge naskere. Han truet de unge jentene med at han skulle kontaktet foreldrene deres hvis de ikke hadde sex med han. Anna får ei liste med naskere fra butikken og oppsøker jentene etter tur.

Ei av jentene har en far som er offiser. Han skjønner at han er avslørt og vil ta Anna som gissel men datteren kommer hjem og overtaler han til å gi ifra seg våpenet.

Episode 22.
To eksklusive vesker blir stjålet på ett cruiseskip som ligger til kai i København og Anna har saken. Det er null spor og saken går mot henleggelse. Ikke lenge etterpå får Anna og Mik en melding om at ett amerikansk par har brukt en falsk seddel på ett parfymeri og de stopper ett par som matcher beskrivelsen. Anna kjenner dem igjen som mannskap på skipet.

De forklarer at mannens far er død og at de er på vei til begravelsesbyrået. De lar dem gå inn mens de venter utenfor, men de kommer aldri ut igjen, de stakk bakveien. Nye svindler utført av ett par som passer beskrivelsen blir anmeldt og de sender ut advarsel til alle resturanter og butikker i distriktet. Snart blir paret arrestert men de har klippet seg, tatt permanent og farget håret, så de som har blitt svindlet klarer ikke å plukke dem ut under en konfrontasjon, de må la den gå og de er til og med så frekke at de stjeler Annas solbriller under avhøret.

Nå blir det personlig for Anna og hun legger alt i å løse saken selv om ledelsen helst ser at saken legges død.

Episode 23.
En uteligger blir funnet hardt skadde under en bru og politiets teori er at han hoppet. Anna tviler imidlertid at det er tilfelle og når hun får høre nødmeldingen som ble ringt inn er hun ikke i tvil om at mannen ble forsøkt drept.

De sporer opp damen som ringte inn nødmeldingen. Hun nekter å si hvem som kastet uteliggeren utenfor brua men ombestemmer seg når Anna lover henne voldsalarm og oppføgning. Mannen hun peker ut blir arrestert, men når de trenger vitnet for en vitnekonfrontasjon så er hun forsvunnet og GPSen i voldsalarmen virker ikke. Den mistenkte blir sluppet løs og når de endelig finner vitnet så er hun mishandlet og vil ikke lenger snakke.

Uteliggeren våkner og overfallsmannen blir arrestert når han kommer til sykehuset for å drepe han.

Episode 24.
Anna og David har vært på kino og på vei hjem blir de overfallt av en gjeng på fire gutter som filmer overfallet, såkallt "happy slapping". Anna og David forsvarer seg og en guttene, Sune, blir hardt skadd etter at Daniel benytter israelsk kampssportteknikk på han. Han anmelder David for grov vold, det blir satt igang etterforskning og det ligger an til at Daniel vil bli tiltalt.

Daniel kontakter en kollega i det svenske politiet som har bilder av Sune fra en nynazistisk demonstrasjon i Sverige som utviklet seg til ett slagsmål med politiet. Der var Daniel med og etter å ha snakket med en svensk psykolog forklarer han sin voldsomme opptreden med posttraumatisk stress som ble utløst da han fikk se Sune igjen, men Anna tviler på forklaringen hans.

Episode 25.
En gutt i 8-9 årsalderen, Carl, er forsvunnet og store politistyrker leter etter han. Eva tror at en pedofil står bak forsvinningen og presser han knallhardt, så hardt at han tilstår. Så får Anna vite av Carls foreldre at de fortalte han at de skal skilles kort tid før han forsvant. Hun mistenker at han har stukket av frivillig og finner han i bestemorens kolonihagehytte.

Kim og Karim var allerde tidlig i etterforskningen i denne hytta for å lete, men de var begge ukonsentrerte fordi Karim akkurat fikk vite at Kim dater søsteren hans. Det ender med at skiftlederen må gripe inn og ordne opp mellom de to.

Anna tror at Daniel jukset med bevisene i saken mot han, og de krangler. Daniel vil feire at saken mot han henlegges, mens Anna foretrekker å feire at de fant Carl sammen med Martin og Mik og Daniel blir rasende.

Episode 26.
Anna blir tilkalt som forhandler når ei ung pakistansk jente står på en balkong i fjerde etasje og truer med å hoppe. Jenta hopper, men overlever fallet fordi hun treffer noen busker. På sykehuset forteller jenta at hun forsøkte å ta livet av seg fordi hun skal gifte seg. Verken hun eller familien er villige til å fortelle hva som skjer men når de begynner å nøste i saken kommer det fram at hun har kjæreste, men at hun skal gifte seg med en pakistansk gangster.

Hun og kjæresten vurderer å godta politiets tilbud om ny identitet, men når hun får vite at farens butikk har blitt påtent forlater hun politistasjonen. Det gjør også hennes kjæreste, som ikke lenge etterpå blir skutt.

Episode 27.
De har en mistenkt etter skyteepisoden. Han jobber for den vordende brudgom, men det er dårlig med vitner og jentas bror gir den hovedmistenkte alibi så de må la han gå.

Det er ventet at det blir bråk i bryllupet, så Martin og Anna drar dit, mens Kim og Karim sitter i bilen utenfor. Bråket begynner når brudens kjæreste dukker opp. Anna og Martin har ikke noe annet valg enn å eskortere han og bruden og brudens familie ut, men brudgommens folk følger etter. Brudens bror blir skutt og skytteren blir arrestert, men han hevder at han handlet på eget initiativ, og de har ingenting på brodgomen som de mener er hovedmann sammen med faren.

Anna klarer da å overtale brudens far til å gi dem opplysninger og han tipser dem om ett lager med ett stort parti smuglersigaretter. Det er alikevel ikke nok til å få en lang dom på dem, og de har ikke noe annet valg enn å gi hele brudens familie ny identitet og flytte dem til ett annet land.

Episode 28.
Ett av Københavns fengsler sliter med ett stort narkoproblem og det ser ut som at stoffet kommer inn via kvinneavdelingen. Annas tidligere kollega, Mikaela, som fremdeles sitter inne (se forrige sesong) blir tilbudt strafferabatt mot at hun spionerer på medfangene. Hun sier ja til å gjøre det hvis Anna er tilstede i fengselet, så Anna går "undercover" som fangevokter.

Mikaela skjønner snart hvem av fangene som driver handelen, og når en av dem "ramler" ned trappen fordi hun har for nært forhold til vokterene får Mikaela jobben som kureer, d.v.s. datteren hennes får jobben fordi de smugler inn dopet i bamser og andre kosedyr. Det holder på å gå galt under selve arrestasjonen fordi en av fangevokterene som har vært med på opplegget skulle gitt Anna backup, men de får hjelp av politiet. Som tak får Mikaela tilbud om åpen soning.

Episode 29.
Anna og Martin er på jakt etter ett kjærestepar som er vitner i en drapssak. De finner dem, men Anna blir truet med våpen og skyter mannen mens kjæresten Bonnie stikker av når lyset i bygningen går. Når Martin kommer fram er våpenet borte og Anna tror at Bonnie har tatt det med seg. De setter igang en storstillt jakt for å finne Bonnie og mens jakten pågår vokser problemene for Anna. Politiet har vært borti flere lignende episoder den siste tiden og myndighetene vil ta Anna for å statuere ett eksempel.

Bonnie ringer Maritn for å få hjelp, men når han kommer fram er hun død av en overdose.

Påtalemyndighetene finner ett avgjørende bevis mot Anna, nemlig en overvåkningstape som viser Bonnie når hun kommer ut av bygningen hvor kjæresten ble skutt, og hun har ikke våpenet med seg.

Episode 30.
Obduksjonen av Bonnie viser at hun ble drept med helt ren heroin av en type som tidligere har blitt brukt til å drepe en langer som var i trøbbel med en MC-klubb. Martin gir Anna tilgang til stedet hvor hun skjøt og sammen prøver de å rekonstruere det som skjedde. Martin mener at dersom det var en fjerde person inni bygningen så klatret han opp en stige for å komme seg unna og på loftet har noen mistet nøklene til en bobil. De finner bobilen og Martin spaner på den sammen med en kollega.

"Gekko", en gammel kjenning av narkotikapolitiet henter bilen og kjører den inn på ferjen til Polen. De har ikke noe på han, men finner ett stjålet kamera i bilen, så de arresterer han. På politihuset blir han kroppsvisitert uten at de finner narkotika på han og like etter får han besøk av advokaten sin, og det ser ut som at de må slippe han.

Politiet er nå desperate og slipper inn en narkohund som får ferten av noe, men ikke finner noe. De må la han gå og han blir hentet av advokaten. Når han er på vei ut legger Anna merke til at han har andre sko på seg enn de som bildene viser at han hadde da han ble arrestert.

Advokatens bil blir ransaket og de finner Gekkos sko i bagasjerommet, og i et hulrom i hælen finner de flere poser med narkotika. Gekko blir da så forbannet på advokaten som ikke kvittet seg med stoffet mens han hadde sjansen at han bestemmer seg for å ta han med seg i fallet og han røper hvor han dumpet pistolen de leter etter.

Dramaserier på DVD

Bestselgere TV

Har du spørsmål om annonsering, eller tips til siden, kontakt oss på post@tvslave.no
TVSlaves annonsepolitikk