Episodeguide: Ses. 1 | Ses. 2 | Ses. 3 | Ses. 4 | Ses. 5 | Ses. 6 | Ses. 7 | Ses. 8 | Ses. 9

Episode 62. Wedding Presence

Wedding Presence King of queens
Doug og Carrie prøver å snike seg med på ett bilde av brudgomens familie.

Wedding Presence (62)

Et vennepar av Doug og Carrie skal gifte seg. De er ikke blant deres beste venner, og Doug vil ikke gå, men Carrie overtaler han. Så får de vite at bryllupet skal holdes utenbys, det betyr minst 5 timers kjøring, og det gjør at Carrie også begynner å angre på at hun sa ja, men hun synes ikke at hun kan avlyse p.g.a. det fordi det de som de skal i bryllup til kom helt fra Tyskland når Doug og Carrie giftet seg.

Når Doug får vite at det er snakk om ett stort bryllup med over 300 gjester, får han den geniale ideen at de bare kan late som om de er der, mens de egentlig er hjemme. De prater med Deacon og Kelly, og de overtaler dem til å ta med seg presangen, spise litt av tallerkene deres, ta med seg bordkortene og bestille drinker til dem i baren. Deacon har heller ikke lyst til å dra, men Kelly innser at de vil merke det hvis alle 4 er borte, så hun sier ja til å gjøre det.

Kvelden før bryllupet kommer en smilende Deacon til Doug og Carrie for å fortelle at de er så heldige at den ene ungen har fått feber og at de ikke kan reise ifra han, og han gir samtidig tilbake de to gavene, for nå må jo Doug og Carrie reise alikevel. De prøver å få noen andre til å gjøre Deacons jobb, men det er ingen som er villige.

I siste liten ombestemmer de seg og drar alikevel, men de kommer fra akkurat idet brudeparet forlater festen. De prøver å komme med på noen bilder som kan bevise at de var der, men de lykkes ikke.

Arthur har sett en annonse i avisen om en skobutikk som har ett "far-sønn-salg". D.v.s. at faren kjøper ett par sko, så får sønnen ett par gratis. Han spør Doug som nekter å være med, og han får deretter med seg Spence. Det viser seg at han som driver skobutikken også var soldat under andre verdenskrig så han og Arthur avtaler at de skal ta "sønnene" med seg og gå ut og spise, og prate om krigen. På resturanten er begynner Arthur å rakke ned på Spence fordi han ikke har oppnådd noe i livet, men når han ser hvor nedtrykt Spence blir angrer han, og de utvikler ett "nært" forhold.

Last ned en smakebit fra episoden. (Krever bredbånd)

Har du spørsmål om annonsering, eller tips til siden, kontakt oss på post@tvslave.no
TVSlaves annonsepolitikk