Episodeguide: Ses. 1 | Ses. 2 | Ses. 3 | Ses. 4 | Ses. 5 | Ses. 6 | Ses. 7 | Ses. 8 | Ses. 9

Episode 101-104. Sesong 5

Kongen av Queens DVD
Deacon skjønner hva Doug og
Arthur driver med.

Arthur, Spooner (101)

Carrie har fått jobben som leder for en prosjektgruppe, som jobber med å systematisere dokumentene, i en større sak, som advokatfirmaet jobber med.

Problemet er at de jobber om natten, og Doug er skuffet fordi han mener at de ikke bruker nok tid på hverandre.

Men humøret stiger adskillige hakk når det går opp for han at han kan bruke den tiden Carrie jobber nattskift til å gjøre akkurat hva han vil som spise i senga og la være å pusse tennene. Eneste problemet er at han blir litt ensom der oppe på soverommet, men han har en løsning på det også. Svigerfar Arthur duger som "sengekammerat".

Last ned en smakebit fra episoden. (Krever bredbånd)

Window Pained (102)

Doug og Carrie får nye naboer, (Mike og Debi), men de gjør ett dårlig førsteinntrykk. Doug og Carrie har en voldsom krangel den dagen de flytter inn.

Carrie vil gjerne rette opp igjen for det dårlige førsteinntrykket, og inviterer dem på middag, men Doug klarer å spolere det.

Spence har fått jobb på undergrunnsbanen, og Arthur forlanger å reise gratis

Last ned en smakebit fra episoden. (Krever bredbånd)

Holy Mackerel (103)

Doug og Carrie møter på presten i den lokale menigheten på fisketorget, og han inviterer den i kirken.

De pleier ikke å gå dit, men siden presten inviterte dem personlig synes de at de bør gå. Under gudstjenesten bestemmer Carrie seg for å be om noe hun trenger bare for å sjekke om bønn virker. Så hun ber om lønnsforhøyelse, og på mandagen stiger lønna hennes.

Til Dougs store fortvilelse fortsetter Carrie å be egoistiske bønner, som at skobutkken skal ha salg, men Doug selv er ikke snauere enn at han legger inn ett godt ord for fotballaget Jets i sin bønn.

Også Arthur strir med sitt. I denne episoden holder han visning, for å selge huset, uten å informere Carrie og Doug først.

Last ned en smakebit fra episoden. (Krever bredbånd)

Kirbed Enthusiasm (104)

Deacon spør Doug om hjelp til å trene sønnens fotballag, for å motivere dem forteller Doug en historie om da han nesten ble proffspiller, men at han sluttet med forball da han ble gift.

Kirby (Deacons sønn) vil helst ikke spille fotball, men Doug gjør en avtale med han. Kirby skal fortsette med fotballen, hvis Doug klarer å komme med på laget, Nassau Rebels.

Doug legger seg i hardtrening, med god hjelp av Danny. Carrie synes hele opplegget er tull, men endrer mening når hun ser hvor sexy Doug blir når han kommer i form. Men det går ikke lang tid før Doug er nede på jorda igjen. Han får kjørt seg såpass på første trening med laget at han gir opp.

Last ned en smakebit fra episoden. (Krever bredbånd)

Har du spørsmål om annonsering, eller tips til siden, kontakt oss på post@tvslave.no
TVSlaves annonsepolitikk