Episodeguide: Ses. 1 | Ses. 2 | Ses. 3 | Ses. 4 | Ses. 5 | Ses. 6 | Ses. 7 | Ses. 8 | Ses. 9

Episode 123-125. Sesong 5

Kongen av Queens DVD
"Can, and will, and loved it."

Dog Shelter (123)

Carrie og Doug er på beøk hos Dougs foreldre. Der er også hunden som Doug hadde når han var liten, Rocky.
En 30 år gammel hund m.a.o. Carrie synes det er litt merkelig, og når hun begynner å stille spørsmål, innrømmer Dougs foreldre at det ikke er samme hunden, men at de har kjøpt, nøyaktig lik flere ganger for å slippe å fortelle Doug at hunden hans er død.
Når Doug får vite det får han ett lite sammenbrudd, og bebreider Carrie for at hun har ødelagt turen for han.
Spence har bestemt seg for presentere kjæresten Denise for moren, og han tar Arthur med seg for backup, og det var ikke så lurt.

Last ned en smakebit fra episoden. (Krever bredbånd)

Taste Buds (124)

Doug har problemer fordi Carrie er streng med han, hun legger seg oppi hva han skal spise og hvilken filmer de skal leie. Han har også lagt merke til at Arthur veldig ofte får viljen sin hos Carrie. Doug legger en plan om å styre Arthur til å mase om det han ønsker, og det ser ut til at planen lykkes.

Spence overnatter ute i flere døgn for å sikre seg de beste plassene til premieren til en SciFi film, men når han ber Deacon om å holde av plassen hans noen minutter, mister han plassen fordi Deacon forlater køen.

Last ned en smakebit fra episoden. (Krever bredbånd)

Bed Spread (125)

Det måtte skje en dag, Doug klarer å ødelegge sengen. De finner en ny som de liker, men det er en seng som ikke er på lager, så de må klare seg med to lånte enkeltsenger en stund.

De finner ut at å sove i hver sin seng hjelper på nattesøvnen, og de blir mer opplagte, og ser lysere på livet, og bestemmer seg for å fortsette på samme måte.

Men naboen, Lou Ferrigno, får vite, via en løsmunnet Arthur, at de sover i separerte senger, og snart vet hele nabolaget at Doug og Carrie har "ekteskapsproblemer"

Last ned en smakebit fra episoden. (Krever bredbånd)

Har du spørsmål om annonsering, eller tips til siden, kontakt oss på post@tvslave.no
TVSlaves annonsepolitikk