Episodeguide: Ses. 1 | Ses. 2 | Ses. 3 | Ses. 4 | Ses. 5 | Ses. 6 | Ses. 7 | Ses. 8 | Ses. 9

Episode 76-80. Sesong 4

Kongen av Queens DVD
Holly og Arthur på sin første tur.

Walk, Man (76)

Doug og Carrie bestemmer seg for å prøve å få barn igjen, bare noen måneder etter aborten. Problemet er Arthur, han sover hele dagen og når Doug og Carrie kommer hjem fra jobb er han i storform, og krever oppmerksomhet hele tiden, så de får ikke tid alene

Så får Doug ideen med å hyre Holly som går tur med han tre ganger i uka. De vet at Arthur aldri ville finne seg i å bli luftet på den måten, så de inbiller han at Holly er en student, som vil lære om andre verdenskrig gjennom Arthur.

Last ned en smakebit fra episoden. (Krever bredbånd)

Sight Gag (77)

Doug får vite at Carrie trenger kontaktlinser, og han bestemmer seg for å kjøpe en laseroperasjon til henne til fødselsdagen. Operasjonen blir ikke vellykket, og Carrie ser uklart. Etter å ha vært nærmest blind i en uke finner Carrie ut at DOug valgte doktor etter pris og ikke etter hvor dyktig han var, så hun insisterer på å gå til en skikkelig (og dyr) spesialist for å rette opp feilen.

Last ned en smakebit fra episoden. (Krever bredbånd)

Mean Streak (78)

Doug er iferd med å bryte en 18 år gammel rekord på jobben, 951 dager med feilfrie leveringer. Han som hadde rekorden var litt av en legende, så de andre på jobben er litt bitre på Doug som er iferd med å ta den ifra han.

Holly forteller Carrie hvor godt hun liker Arthur, og Carrie begynner å lure på om det er henne det er noe galt med.

Last ned en smakebit fra episoden. (Krever bredbånd)

Friender Bender (79)

Doug kjører på Deacon og Kellys bil bakfra, og de blir enige om at Doug skal koste reperasjonen slik at de slipper å involvere forsikringsselskapet, men når Carrie og Doug finner ut at reperasjonen vil koste oppimot 10.000,- vil de trekke seg fra avtalen. Det liker Kelly og Deacon dårlig, og det utløser en krangel om hvem som er det gjerrigste ekteparet.

Last ned en smakebit fra episoden. (Krever bredbånd)

No Retreat (80)

Doug og Carrie er invitert på firmatur med firmaet Carrie jobber for. Alle de andre holder ett "nivå" som er høyere enn Dougs, og han sliter med å holde samtalen igang, helt til han forteller dem at han har vært Mount Everest, da er han plutselig festens midtpunkt. Nå ser Carrie en mulighet til å bruke Doug for å få en stjerne hos firmaets ledelse.

Arthur klarer å ødelegge Doug og Carries soverom mens de er borte, og han må be Deacon om hjelp til å fikse opp før de kommer hjem

Last ned en smakebit fra episoden. (Krever bredbånd)

Har du spørsmål om annonsering, eller tips til siden, kontakt oss på post@tvslave.no
TVSlaves annonsepolitikk