Episodeguide: Ses. 1 | Ses. 2 | Ses. 3 | Ses. 4 | Ses. 5 | Ses. 6 | Ses. 7 | Ses. 8 | Ses. 9

Episode 89-92. Sesong 4

Kongen av Queens DVD
Carrie "danser" med Doug sin sjef.

Double Downer (89)

Det er jubileum for Carrie og Dougs første date, og hun vil feire med en romantisk kveld. Men samme helgen planlegger Deacon, kona og noen venner å reise til Atlantic City for å feste, og vil ha med Carrie og Doug. Doug sier ja, og de drar, men der er ingen Deacon og Kelly, Dougs sjef. Deacon kommer senerE i helgen, og kan fortelle at han og Kelly hadde en krangel, og at hun flyttet ifra han

Last ned en smakebit fra episoden. (Krever bredbånd)

Dougie Nights (90)

Kelly og Deacon er separerte og Doug begynner å gå ut med Deacon, for å få han i bedre humør. Det tar ikke lange tiden før Doug finner ut at det er dette som er livet.

Carrie sliter med at en av dem hun jobber sammen med er veldig lik henne, så hun bestemmer seg for å skifte utseende

Last ned en smakebit fra episoden. (Krever bredbånd)

No Orleans (91)

Doug og Carrie finner en gammel uåpnet bryllupspresang, ett sausnebb, som de har fått av Dougs tremening Ron. Oppi det finner de en sjekk på 1500 dollar som de aldri hevet, og nå er sjekken utgått, de vil derfor be Ron om å skrive ut en ny. Men de føler at de må bearbeide han litt før de ber om det, så de ber han og kona Marcia til middag. Og "tilfeldigvis" bruker Carrie akkurat det sausnebbet, og "finner" sjekken. Doug forteller hva de kunne tenke seg å bruke pengene på, en tur til New Orleans, da setter Marcia en betingelse for å skrive ut en ny sjekk, nemlig at de blir med. De har ikke lyst til å ha Marcia og Ron med, så de prøver å snike seg avgårde uten dem.

Last ned en smakebit fra episoden. (Krever bredbånd)

Missing Links (92)

Doug og Carrie har fribilletter til en golfturnering som firmaet som Carrie jobber i arrangerer. De har fire billetter og ville normalt invitert med seg Deacon og Kelly, men nå som de er separert må de finne en annen løsning. Men Deacon treffer ei dame, Leslie, som han tar med seg. Carrie liker ikke Leslie veldig godt, så hun prøver å få Deacons øyne opp for en av kollegaene hennes som hun liker bedre.

Last ned en smakebit fra episoden. (Krever bredbånd)

Har du spørsmål om annonsering, eller tips til siden, kontakt oss på post@tvslave.no
TVSlaves annonsepolitikk