Episodeguide: Ses. 1 | Ses. 2 | Ses. 3 | Ses. 4 | Ses. 5 | Ses. 6 | Ses. 7 | Ses. 8 | Ses. 9

Episode 93-96. Sesong 4

Kongen av Queens DVD
Dougs onkel, Stu.

Hero Worship (93)

En gammel drøm går i oppfyllelse for Doug, når hans onkel, Stu, vil finansiere en smørbrødbutikk som Doug tenker på å starte opp. Carrie er veldig skeptisk fordi hun vet at Doug ikke har talent for forretninger. Dessuten er Danny, som er Stus sønn, forbannet fordi faren hans støtter Dougs forretningsideer, og ikke hans egne.

Last ned en smakebit fra episoden. (Krever bredbånd)

Screwed Driver (94)

Carrie er på forretningsreise, og Doug får besøk av foreldrene sine. Da blir han plutselig barnet i huset igjen, og istedenfor å lese til en viktig prøve på jobb, går han ut sammen med kompisene, noe som fører til at han stryker på testen. Isteden for å kjøre, må han nå laste gods. Men mor vet råd, hun stiller på jobben og taler Doug sak.

Arthur har en ide til en helt ny type skrujern.

Last ned en smakebit fra episoden. (Krever bredbånd)

Lush Life (95)

Carrie er sur for tiden, og hun har dessuten satt Doug på en diett som han hater. Doug merker at hun er i mye bedre humør når hun har vært ute og tatt en drink med venninnene, så han begynner å servere henne drinker når hun kommer hjem fra jobb, hver kveld, og snart begynner Arthur å gjøre det samme. Det gjør Carrie dobbelt så glad, helt til hun finner ut hva om skjer.

Last ned en smakebit fra episoden. (Krever bredbånd)

Bun Dummy (96)

Klassen til Doug skal ha reunion, men Doug er bekymret, for Carrie har skaffet seg en "gammeldags" hårfrisyre, som gjør at hun se ut som en gammel bibliotikar, og akkurat nå ser hun ikke ut om noe han vil vise fram for tidligere klassekamerater, så han må finne på en måte å få henne til å skifte hårfrisyre, uten å såre henne.

Spence er nervøs fordi han skal treffe igjen sin gamle lærerinne som han aldri ringte etter at de hadde hatt sex

Last ned en smakebit fra episoden. (Krever bredbånd)

Har du spørsmål om annonsering, eller tips til siden, kontakt oss på post@tvslave.no
TVSlaves annonsepolitikk