Episodeguide: Ses. 1 | Ses. 2 | Ses. 3 | Ses. 4 | Ses. 5 | Ses. 6 | Ses. 7 | Ses. 8 | Ses. 9

Episode 81-84. Sesong 4

Kongen av Queens DVD
Doug skremmer Arthur

Ticker Treat (81)

Doug lager halloween dekorasjoner, men Arthur ødelegger dem og forbyr feiring der i huset. Doug blir forbannet og bestemmer seg for å trosse Arthur, det ender med at Arthur blir vettskremt, og må innlegges på sykehus. Doug får høre om Arhurs traumatiske halloweenopplevelser i barndommen og angrer, og for å gjøre det godt igjen blir han med Arhur for å lete etter en spesiell is som han pleide å spise når han var liten

Deacon prøver å finne ett superheltkostyme til Kirby, men blir skuffet når han skjønner at det ikke finnes svarte superhelter, og han blir bekymret når Kirby velger ett Power Puff Girl istedenfor Darth Vader kostyme.

Last ned en smakebit fra episoden. (Krever bredbånd)

Lyin' Hearted (82)

Arthur skal innlegges på sykehus for operasjon, og han ber om at Carrie tar med seg "sovemasken" hans. Når hun leter etter den, finner hun en eske med gamle tegninger, karakterbøkene hennes og lignende, der finner hun også ett brev som Arthur har underslått, om at om at hun er opptatt som student ved ett universitet i Florida.

Arthur er mest bekymret for at de skal omskjære han mens han ligger i narkose.

Last ned en smakebit fra episoden. (Krever bredbånd)

Life Sentence (83)

Arthur er tilbake fra sykehuset, og Carrie synes at hun og Doug skal tegne en livsforsikring, slik at Arthurs framtid er sikret hvis en av dem skulle falle fra. Det åpner øynene på Doug, han hadde aldri forestillt seg at han måtte ta seg av Arthur alene hvis Carrie skulle dø, og når Carrie begynner å røyke igjen, er han skråsikker på at hun har tenkt å dø, og la han sitte igjen med Arthur.

De har installert kamerovervåkning i huset slik at de kan følge med Arthur når han er nede i kjelleren. Etterhvert blir Deacon, Spence og Danny avhengig av "Arthur-TV".

Last ned en smakebit fra episoden. (Krever bredbånd)

Veiled Threat (84)

Carrie rydder i fryseren, og kommer over toppen av bryllupskaka deres, og det bringer minner. De siste dagene før bryllupet var hun veldig i tvil om hun skulle gifte seg med Doug, men presten kunne fortelle henne at hun møtte Doug når de var små, og det tar hun som ett godt tegn. Men Doug vet at det var Danny hun møtte

Vi får også vite at Arthur klarte å unngå å betale for Carries bryllup ved å overtale Dougs foreldre til å ta kostnaden.

Last ned en smakebit fra episoden. (Krever bredbånd)

Har du spørsmål om annonsering, eller tips til siden, kontakt oss på post@tvslave.no
TVSlaves annonsepolitikk