Episodeguide: Ses. 1 | Ses. 2 | Ses. 3 | Ses. 4 | Ses. 5 | Ses. 6 | Ses. 7 | Ses. 8 | Ses. 9

Episode 172-175. Sesong 8

Kongen av Queens DVD
Doug prøver seg som danser

Pole Lox (172)

Etter en squash match med Deacon på treningsstudioet, blir Doug stående å se på en danseklasse som driver med "poledansing", han synes at det er veldig sexy, og han bestemmer seg for å få Carrie til å begynne. Etter en tids bearbeiding, begynner hun på kurset, og blir hekta av dansen. Men det viser seg at hun ikke er så grasiøs og sexy som Doug håpet på, og nå må han sitte å se på en kjedelig danseoppvining hver kveld.

Arthur er overbevist om at grunnen til at Carrie har begynt med denne "syndige" dansen er at han sviktet henne i barndommen, så nå gjør han sitt beste for å gjøre det godt igjen.

Last ned en smakebit fra episoden. (Krever bredbånd)

Vocal Discord (173)

Carrie har fått en PC med software som lager utskrift av tale, og tilfeldigvis fanger den opp en av mange krangler mellom henne og Doug. Når hun leser utskriften, og ser hvor ille det er blir hun redd for at ekteskapet skal ryke, og vil at hun og Doug skal gå i terapi. Doug er mostander av å kaste bort penger på slike ting, så løsningen blir å invitere inn en nabo de vet er ekteskapsrådgiver, og få noen gratis tips.

Arthur skal sette opp et teaterstykke på eldresenteret, og sliter både med skuespillerene og selve tekstene. Helt til han får tak i Carries utskrifter, og baserer stykket sitt på kranglene mellom Carrie og Doug.

Last ned en smakebit fra episoden. (Krever bredbånd)

Consummate Professional (174)

Doug har levd på en løgn i 10 år, og i denne episoden blir den avslørt. Carrie reagerer på at Doug får kake og gratulasjoner for lang og tro tjeneste i jobben. (10 år), for hun vet at Doug ble ansatt for 10 år og 3 måneder siden, og når hun vil ta det opp med ledelsen på Dougs jobb, blir han nødt til å fortelle henne sannheten.

For 10 år (og 3 måneder), måtte Doug lyve på seg en jobb fordi Carrie ikke ville ligge med en arbeidsløs "slamp". Hun fulgte etter han når han skulle på jobb, og tilfeldigvis gikk Doug inn på stedet hvor han jobber idag, og lot som at han var ansatt der, og Doug gikk "på jobb" der i 3 måneder før han spurte etter jobb. I mellomtiden levde han på ett lån fra moren sin.

Last ned en smakebit fra episoden. (Krever bredbånd)

Like Hell (175)

Doug sliter hardt med å bli likt i denne episoden. En nyansatt har invitert alle arbeidkollegaene sine, unntatt Doug til grillfest, og han gjør sitt beste for å bli likt, uten at det gjør ting bedre. Det topper seg når han får sjefen til å sende han og den nye fyren på en tur utenbys, og de havner i en tråbåt, som Doug truer med å velte hvis han ikke blir invitert.

Doug forteller Carrie om sine problemer, og det får henne til å skjønne at hun egentlig er dårlig likt på jobben. For å bøte på det, velger hun ut en av kollegane sine, en grå mus, og gjør henne "ny" med sminke, smykker, hårfrisyre og nye klær. Men også Carrie går for langt, og det ender med at hun får en rettslig kjennelse om å holde seg minst 10 meter unna kollegaen sin.

Last ned en smakebit fra episoden. (Krever bredbånd)

Har du spørsmål om annonsering, eller tips til siden, kontakt oss på post@tvslave.no
TVSlaves annonsepolitikk