Episodeguide: Ses. 1 | Ses. 2 | Ses. 3 | Ses. 4 | Ses. 5 | Ses. 6 | Ses. 7 | Ses. 8 | Ses. 9

Episode 189-191. Sesong 8

Kongen av Queens DVD
Doug har solgt Carries hår.

Sold-Y Locks (189)

Doug og Carrie er på resturant, og en mann sitter og og glor på Carrie. Til slutt ber Carrie Doug om å ordne opp. Mannen forteller at han produserer parykker og at han ser på Carrie fordi hun har så fint hår, og han er villig til å kjøpe, for en god pris, nå er det bare for Doug å overtale Carrie, så har han den nye pizzaovnen han ønsker seg i lommen

Det går greit å overtale Carrie, men istedenfor pizzaovn vil hun reise på cruise med Deacon og Kelly. Noe Doug godtar mot at han får pizzaovn om ett år. Carrie lar lokkene falle, men resultatet blir ikke helt som Doug forventer, hun blir seende ut som en unggutt, og han savner håret hennes veldig. De reiser på cruiset, men Doug sliter på dansegulvet, og vil helst danse med Kelly fordi hun er ei dame med hår, dessuten blir han kastet ut av lugaren, og må også tilbringe natten med Deacon og Kelly. Doug kommer i prat med entertaineren om bord, og han låser Deacon og Doug inn i kostymelageret slik at de får låne en parykk til Carrie. Med det nye håret sitt blir Carrie veldig populær blant matrosene ombord, og Doug blir sjalu.

Arthur synes at "nye" Carrie ligner veldig på en leieboer som bodde med han og kona like før Carrie ble født, og han inviterer denne leieboeren hjem til seg for å skaffe en DNA prøve av han, og med god hjelp fra Spence får sjekket leieboerens DNA mot Carries.

Last ned en smakebit fra episoden. (Krever bredbånd)

Emotional Rollercoaster (190)

Doug fyller 40 år, og Carrie er "bekymret" fordi han ikke får en følelsesmessig reaksjon, og hun liker heller ikke at Doug ikke har ambisjoner. Carrie forteller om det til Deacon, som sier det til Doug, og han bestemmer seg for å "fake" ett lite sammenbrudd, og sier at han vil slutte i jobben for å satse på noe nytt. Carrie vet at han ikke vil lykkes og "overtaler" han til å fortsette i jobben, noe som passer Doug utmerket.

Men Doug benytter anledningen til å fortelle om en drøm han vil realisere. Han vil ta en gigantisk berg og dalbane. Så hele gjengen drar på tivoli. Arthur blir lei av å stå i kø, så han skaffer seg rullestol, og sier at han ble skadd i koreakrigen, og lar Deacon trille seg rundt, og de går forbi køene i "handikapfilen", men de blir kastet ut når Arthur reiser seg fra stolen etter at Deacn nekter å kjøpe karameller til han.

Last ned en smakebit fra episoden. (Krever bredbånd)

Four Play (191)

Doug og Carrie skal på kino, Doug vil se skrekkfilm, mens Carrie helst vil gå på en "dyp" europeisk film. Utenfor kinoen treffer de Deacon og Kelly, og det viser seg at Kelly også vil se skrekkfilm, mens Deacon gjerne vil se samme film som Carrie, så de bestemmer seg for ett lite "partnerbytte". Det viser seg at de nye "parene" har mer til felles. Kelly og Doug tenker på mat når de hører ordet "salsa", mens Deacon og Carrie tenker på mat. Carrie og Deacon trener isammen, mens Doug og Kelly går på kino. Men så begynner Kelly klage på at Doug er for tjukk, og snart begynner de å krangle. Doug begynner å henge med Carrie og Deacon, men det går ikke lang tid før Deacon "gjør det slutt" med Carrie.

Arthur har startet en ny karriere som "rådgiver" i alle typer spørsmål, og det ser ut som at han har stor suksess. Men det han ikke vet er at de som mottar rådene ikke gjør som han sier, de gjør det motsatte og det gjør at de får suksess. Så får han vite hva som skjer, og han "tar hevn" ved å gi dem "motsatte" råd i utgangspunktet. Noe som fører til at hun som står bak disken i stamcafeen hans mister jobben.

Last ned en smakebit fra episoden. (Krever bredbånd)

Har du spørsmål om annonsering, eller tips til siden, kontakt oss på post@tvslave.no
TVSlaves annonsepolitikk