Episodeguide: Ses. 1 | Ses. 2 | Ses. 3 | Ses. 4 | Ses. 5 | Ses. 6 | Ses. 7 | Ses. 8 | Ses. 9

Episode 180-182. Sesong 8

Kongen av Queens DVD
En av Dougs mange fans

G'Night, Stalker (180)

Spence har en spøk gående mot Danny, og han vil ha Dougs hjelp til å gjennomføre den, men Doug ødelegger hele opplegget for han

Carrie "tvinger" Doug til å være med på karaoke, det starter litt dårlig for Doug men etter hvert får han taket på det. Det går så bra, at han får fanmail. Carrie oppdager hva som skjer, så hun blokkerer avsenderen, men Doug får Spences hjelp til å fjerne blokkeringen. Nå viser det seg at beundreren er er forbanna for at Doug blokket henne, og når hun begynner å beskrive hvilke klær han har på seg blir han redd, og når han får tilsendt ett bilde av seg selv, som viser han gjennom ett kirkkertsikte tar panikken han. Så krever beundreren at han skal gå på karaoke igjen, og synge "I will always love you" til henne. Doug føler at han ikke har noe annet valg enn å gjøre det, for å blidgjøre henne.

Last ned en smakebit fra episoden. (Krever bredbånd)

Raygin Bulls (181)

Carrie drar med Arthur for å besøke morens grav. Det er første gang hun er der, hun ble forbannet på moren da hun døde, som lot henne bli alene igjen med Arthur og nektet å besøke graven. Arthur har en masse unskyldninger om hvorfor Carrie ikke bør dra, men hun insisterer. Vel framme har Arthur plassert blomster over navnet hennes, Carrie flytter på blomstene, og får sjokk. Det står ikke Carrie på gravsteinen, men Simone. Artur kan fortelle at Carrie var døpt Simone, men at han tapte navnet i poker til en fetter da hun var liten, derfor heter fetterens dattter som var døpt Carrie nå Simone. Grunnen til at det står på gravsteinen er at moren aldri aksepterte navnebyttet. Dette gjør Carrie rasende, hun ser for seg en helt annen karriere hvis hun hadde blitt hetende Simone, Arthur vil gjøre det godt igjen og drar for å spille mer poker slik at hun kan får tilbake navnet, men han lykkes ikke helt :-)

Douglas er alene hjemme, og i butikke treffer han Ray Barone (fra Alle elsker Raymond), de reparerer gulvet hjemme og kona og ungene har dratt til "svigerfamilien", mens han bor hos foreldrene sine. Doug foreslår at han kan bo hjemme hos han i helgen. De bestemmer seg for å gå på nattklubb, og de drar for å skaffe seg noen fancy klær. De er redd at de skal bli damemagneter, men det viser seg at det ikke stemmer. De gjør ett veddemål om at den første som får danse skal få 100 dollar. Men det blir bråk når Ray prøver å kjøpe en dans for 50, og de får juling begge to.

Last ned en smakebit fra episoden. (Krever bredbånd)

Baker's Doesn't (182)

Carrie og Doug er på kino med Arthur, og treffer på presten. Doug gjør sitt beste for å unngå å snakke med han, for han har dårlig samvittighet for at de aldri stiller til dugnad i kirken. Men til slutt klarer presten å få ordet, og han overtaler dem tilå bidra i forbindelese med julen. Doug stiller opp som vakt utenfor julkrybba, men til hans store skuffelse kommer ikke Carrie med suppe og varme klær til han når kulden kommer snikende. Carrie skal bake kake men gir blaffen, og bestemmer seg for å kjøpe en isteden, da blir Doug forbannet og moser kaka og forlanger at Carrie skal bli mer "konete" og bake selv. Men Carrie kan ikke bake og selv med god hjelp av Dougs mor blir prosjektet mislykket, så de må ty til en alternativ løsning.

Arthur bestemmer seg for å bli rik på å skrive en udødelig julesang, slik som Bing Crosby gjorde, og han får med seg Spence som komponist.

Last ned en smakebit fra episoden. (Krever bredbånd)

Har du spørsmål om annonsering, eller tips til siden, kontakt oss på post@tvslave.no
TVSlaves annonsepolitikk