Episodeguide: Ses. 1 | Ses. 2 | Ses. 3 | Ses. 4 | Ses. 5 | Ses. 6 | Ses. 7 | Ses. 8 | Ses. 9

Episode 186-188. Sesong 8

Kongen av Queens DVD
Skadedyrutrydderen.

Buggie Nights (186)

Spence har flybilletter for to til en valgfri destinasjon, og han og Danny kan ikke bestemme seg for de skal reise. Danny vil reise til ett sted med fest og moro, med andre ord Vegas, men Spence har lyst til å reise til Mexico og se på akrologiske utgravninger, mens Doug foreslår at de reiser til Brokeback Mountain. Til slutt bestemmer de seg for å ta en brytekamp for å avgjøre ferievalget, men det ser ut til at de to er like lite sterke

Arthur har vært i Florida på ferie, og han stjal med seg sengesettet fra motellet han lå på, og med det fulgte det med småkryp som flytter inn i senga til Carrie og Doug. De kontakter motellet Arthur bodde på for å få erstatning, men de tilbyr dem bare en gratis weekend. De får hjelp av en skadedyrutrydder (spillt av Chris Elliott som spiller Roberts svoger i Alle elsker Raymond), og han forteller dem at det vil koste 1100 dollar å bli kvitt krypene, men Doug avslår tilbudet, han bestemmer seg for å kjøpe gift, og gjøre jobben selv. Men han mislykkes, krypene overlever og de må rømme huset. Doug drar til Deacon, men Carrie har allered ringt og fortalt grunnen til at Doug ikke kan sove hjemme, og Deacon nekter å slippe han inn. Doug tar hevn ved å sende fellesmail til alle Carrie sine kollegaer om at de har skadedyr i huset.

De må bite i det sure eple, og tilkalle skadedyrutrydderen igjen, men nå har prisen doblet seg, det vil dessuten ta flere dager så det ser ut som at de må ta inn på hotell. Løsningen blir å gi weekendoppholdet på motellet i Florida til Spence og Danny, så får Carrie og Doug bo i deres leilighet.

Last ned en smakebit fra episoden. (Krever bredbånd)

Knee Jerk (187)

Carrie og Doug krangler, og det ender med at Carrie dytter Doug ned trappene. Doug skader kneet i fallet, og Carrie må pleie han. Problemet er at kneet heles litt for kjapt, så Doug risikerer å måtte gå i "heksebryllup" til Carries kusine, han må derfor late som han fremdeles har vondt for å få slippe. Deacon sier ja til å "pleie" Doug den helgen Carrie er borte, men straks Carrie er ute av døren kaster Doug krykkene, og Athur tar bilde av han. Arthur begynner å "bruke" Doug til å få viljen sin ovenfor Carrie, (Se episoden Taste Buds hvor situasjonen er motsatt)

Når Doug gikk til behandling på helsestudioet fikk han og Deacon se noen som spillte basketball på trampoline, og de fikk lyst til å prøve, og bestillte time sammen med Danny og Spence. De får en time kjappere enn de regnet med, og nå må Doug lure seg ut for å spille. Han doper Arthur med sovemedesin før han går, men Arthur klarer å skrive en beskjed til Carrie før han slukner, og Carrie kommer på helestudioet og får se hva Doug driver med

Last ned en smakebit fra episoden. (Krever bredbånd)

Present Tense (188)

Doug og Carrie feirer 11 års bryllupsdag, og har invitert Deacon, Kelly, Spence, Danny og Lou med frue. Deacon og Kelly har kjøpt presang til dem, ett gyselig maleri av Doug og Carrie, som Deacon nærmest tvinger dem til å henge opp på hedersplassen i stua. Bildet er så stygt at de er redd for at vennskapet til Deacon og Kelly skal ryke, så dukker Spence og Danny opp. De har dårlig samvittighet for at de ikke gav dem noe til bryllupsdagen, og tilbyr seg å lage middag til dem en kveld isteden. Doug avslår, men isteden ber han dem om å fingrere ett innbrudd og stjele bildet, en kveld de er ute med Deacon og Kelly.

Neste gang de kommer på besøk til Deacon har de kjøpt ett nytt bilde til dem, men denne gangen er det bare Carrie som er "stygg" mens Doug er flott, eller i det minste nøytral. Det Doug og Carrie ikke vet at bildene er en hevn for en gave de gav Deacon og Kelly året før. 4 små figurer som står framme på stuebordet og er så stygge at ungene er redd dem. Deacon vil framprovosere ett oppgjør, han har derfor fått kunsteren til å male Carrie stygg for å sette dem opp mot hverandre.

Last ned en smakebit fra episoden. (Krever bredbånd)

Har du spørsmål om annonsering, eller tips til siden, kontakt oss på post@tvslave.no
TVSlaves annonsepolitikk