Episodeguide: Ses. 1 | Ses. 2 | Ses. 3 | Ses. 4 | Ses. 5 | Ses. 6 | Ses. 7 | Ses. 8 | Ses. 9

Episode 192-194. Sesong 8

Kongen av Queens DVD
Doug finner ut at Carrie er ute og fester

Hartford Wailer (192)

Doug ser fram til helgen, han har fått tak i fem "Planet of the Apes" filmer og han gleder seg til å se dem sammen med Carrie. (Det er denne boxen Doug har fått tak i) Men Carrie har lovet arbeidsgiveren sin pg være med på en dugnad for å skaffe hus til husløse amerikanere, og hun må reise bort.

Vel framme finner Carrie ut at ledelsen er på en annen tur og blir en dag forsinket, og hun lokker kollegaene sine med ut på byen isteden. Men så dukker Doug opp, han synes synd på Carrie som måtte jobbe, og kommer for å holde henne med selskap. Carrie får Doug av gårde igjen, tror hun, men Doug finner ut hva Carrie planlegger, og bestemmer seg for å "ødelegge" for henne.

Danny og Spence har tenkt seg for å gå på Huey Lewis konsert, men Danny har glemt å kjøpe billetter. Så får Danny se en jakke hjemme hos Doug, en scenearbeider/crew jakke. De låner den, og skaffer seg også enda en jakke, og kommer seg inn på konserten. Men Danny lurer seg unna alt arbeidet så Spence røper han, og han blir kastet ut. Når Huey får høre det blir han så forbannet på Spence som sladret på kameraten sin at han også kaster han ut.

Last ned en smakebit fra episoden. (Krever bredbånd)

Fight Schlub (193)

Carries sjef vil at hun skal være "mentor" for ei vanskligstillt tenåringsjente, og det får tenåringen i Carrie til å våkne, så istedenfor å lede henne på "den smale sti", stikker de to av fra resturantregningen, sniker seg inn på kino, skaffer seg billige klær på ufint vis, og lager falsk id.

Doug og arbeidskammeraten spiser lunsj samme sted hver dag, men en dag har en gjeng fra ett konkurrerende budbilfirma overtatt bordet deres. Det blir munnhuggeri og forsterket uvennskap ut av det. Så kjører Doug seg fast under taket på en lokale drivee-in, og en en fra det andre firmaet hjelper han. De blir "venner" men Doug får seg en overraskelse. "Vennen" har invitert han med seg på konsert, men istedenfor stiller han med en gjeng arbeidskammerater, og de svinbinder Doug med bobleplast, og dumper han framfor arbeidsplassen hans.

Last ned en smakebit fra episoden. (Krever bredbånd)

Acting Out (194)

Det er 2 år siden siden Spence og Danny flyttet sammen, og Spence kommer med en kontrakt hvor det står at etter to års "samboerskap", skal de bytte soverom, slik at han får det største. Danny nekter å flytte ut av rommet sitt, men Spence tar saken i egne hender, og flytter ut sakene hans mens han er på jobb, og skruer fast sine egne møbler. Danny lar Spence sine møbler stå, men flytter sine inn igjen i tillegg. Første natten blir de liggende å prate, og de finner ut at de trives isammen, og bør fortsette å dele rom

Arthur klarer å starte brann i kjelleren mens Carrie og Doug er ute, og nå har de fått nok, gamlingen skal på hjem. Doug planlegger å lage hjemmekino i kjelleren, og begynner å rydde ut. Han roter gjennom Arthurs saker og i en låst koffert finner han videokassetter og teaterprogrammer som viser at Arthur var en stor skuespiller før Carrie ble født. Han tar det opp med Arthur og han forteller at han gav opp karrieren for å ta seg av datteren. Doug synes det er for galt å kaste ut en mann som har ofret så mye, og han prøver å få Carrie til å snu, men hun har bestemt seg Arthur skal ut. Doug spør Arthur om han kan fortelle Carrie hva han har funnet ut, men Arthur nekter han det. Det er noe Carrie ikke skal vite om, så Arthur gjør seg klar til å flytte, og Doug bestiller hjemmekinoanlegg.

Etter en tur på gamlehjemmet ombestemmer Arthur seg, og han gir Doug beskjed om at han vil tilbake, men nå er Doug allerede igang med ombyggingen av kjellerrommet og nekter å snakke med Carrie om det, men Arthur får til slutt viljen sin, og overtar ett nyoppusset rom med gatas flotteste anlegg.

Last ned en smakebit fra episoden. (Krever bredbånd)

Har du spørsmål om annonsering, eller tips til siden, kontakt oss på post@tvslave.no
TVSlaves annonsepolitikk