Episodeguide: Ses. 1 | Ses. 2 | Ses. 3 | Ses. 4 | Ses. 5 | Ses. 6 | Ses. 7 | Ses. 8 | Ses. 9

Episode 176-179. Sesong 8

Kongen av Queens DVD
Doug er rasende og vill slåss

Sandwiched Out (176)

Misunnelse er stikkordet i kveldens episode, Doug er misunnelig på Deacon for Deacon har fått ett smørbrød oppkalt etter seg på stamcafeen deres.

Og Carrie er misunnelig på Holly fordi hun har funnet kjæreste med toppleilighet på Manhatten, og penger i lommene.

Arthurs problem er at Holly sier opp fordi hun ikke trenger jobbe lenger, og da mister han turkameraten sin

Last ned en smakebit fra episoden. (Krever bredbånd)

Shear Torture (177)

Doug begynner å gå veldig ofte til frisøren, og Carrie skjønner ikke hva som skjer før Danny røper at frisøren som klipper Doug er ei flott dame,og at det er derfor Doug går så ofte. Carrie blir sjalu, og forlanger at Doug skal skaffe seg en ny frisør, men da forlanger Doug at Carrie skal kvitte seg med masøren sin. Stilt ovenfor det ultimatumet godtar Carrie at Doug kan fortsette å gå til frisøren, men det er for seint. Danny har "tatt" henne.

Spence har billetter til ett sci-fi treff, og han ber Dougs nabo Lou Ferrigno, om å bli med han. Lou har som kjent spilt Hulken, og det vil være ett "scoop" for Spence å ha han med. Lou er skeptisk til å begynne med, men så blir han tent på ideen, og begynner å trene, han finner fram den lilla buksa, og vil til og med male overkroppen grønn for anldeningen.

Men så treffer Spence han som spillt Batman, og inviterer han med seg isteden.

Last ned en smakebit fra episoden. (Krever bredbånd)

Inn Escapable (178)

Doug overrasker Carrie med en weekendtur til ett koselig lite hotell. Men det viser seg at hotellet er litt for lite og litt for koselig, med frittgående katter, etter Carries smak, så når hun får høre at det er ett "kjedehotell" like i nærheten, vil hun flytte. Men de er de eneste gjestene de har, og Doug synes synd på dem, så han har lyst til å bli. De drar alikevel, men bilen deres er innesperret, så de drar til fots, men en av kattene følger dem, og ekteparet som eier hotellet drar ut for å finne katten, så når de blir tatt igjen, later Doug som at han også var ute og lette etter katten, og blir med dem tilbake, mens Carrie stikker og drar på disko på det andre hotellet.

Neste dag kommer Carrie tilbake for å hente Doug, han vil fremdeles bli, men det er en grense for hva han kan tåle.....

Arthur benytter anledningen mens Carrie og Doug er borte, til å invitere ett kvinnfolk med seg hjem, men hun blir litt for husvarm, og Arthur prøver å skremme henne vekk,

Last ned en smakebit fra episoden. (Krever bredbånd)

Move Doubt (179)

Naboen til Doug og Carrie skal selge huset sitt, og de vil at Deacon og Kelly skal flytte inn, men ingen av dem har lyst til å bo så nære Doug og Carrie, så de skylder på at varmtvannsberederen er i en så dårlig forfatning at de ikke vil kjøpe huset. Men både Doug og Carrie skjønner at det ikke er grunnen, så Doug konfronterer Deacon. Han sier at grunnen er at de ikke vil bo så nære Carrie. Carrie på sin side snakker med Kelly, og hun skylder på at de ikke vil bo så nære DOug.

Like etter flytter ett dypt religiøst ektepar med 8 støyende barn inn, og det er rett før Doug og Carrie flyr i synet på hverandre. Begge "hater" den andre for at de ødela for at Deacon og Kelly skulle kjøpe huset.

Husselgeren er albaner, og han har en søt niese som nettopp har kommet fra Albania. Spence og Danny legger an på jenta, og Spence tar ledelsen fordi han selv har albanske aner, og snakker litt albansk, men Danny har også noen triks på lur. Men jenta tror at de er homofile, og går ut med en annen.

Last ned en smakebit fra episoden. (Krever bredbånd)

Har du spørsmål om annonsering, eller tips til siden, kontakt oss på post@tvslave.no
TVSlaves annonsepolitikk