Episodeguide: Ses. 1 | Ses. 2 | Ses. 3 | Ses. 4 | Ses. 5 | Ses. 6 | Ses. 7 | Ses. 8 | Ses. 9

Episode 183-185. Sesong 8

Kongen av Queens DVD
Babyen som Doug har "lånt"

Fresh Brood (183)

Danny har "lånt" ungen til ex-dama, og tar den med seg hjem til Doug hvor gutta sitter og ser fotballkamp. Men Danny lar ikke Doug få holde babyen, og Doug bestemmer at han og Carrie kan lage sin egen, som Danny ikke skal få låne. Når Carrie skjønner at Doug vil ha barn først og fremst for å "hevne" seg på Danny, setter hun foten. Doug har bestemt seg for at han vil ha barn, og for å overbevise Carrie overtaler han Danny til å "låne" han ungen en kveld, mens Danny går på kino. Danny trives best uten ungen, så han lar Doug beholde ungen. Doug går virkelig inn for oppgaven som "far" og begynner til og med i en "mor-barn" studiering.

Arthur vil gjerne bli "måndens kunde" på stamkafeen sin, men bestyrerrinnen nekter, ikke minst fordi Arthur tar med seg sin egen mat, og fordi han lagde en scene hvor han opsto at det var en fiskekrok i en risbolle, men ved hjelp av internett finner Arthur ut at bestyrerinnen har en "kriminell" fortid.

Last ned en smakebit fra episoden. (Krever bredbånd)

Gambling N'Diction (184)

Dougs mor er på besøk, Doug og kompisene Danny og Spence spiller poker og Dougs mor lopper dem skikkelig. Nå ser Doug muligheten til å tjene litt cash, og han overtaler henne til å være med å spille med de "store" gutta. Dougs mor overrasker og drar inn store potter, men hun forteller Doug at hun misliker å ta penger fra de unge guttene, men Doug overtaler henne til å spille en siste gang

Carrie har en forfremmelse i sikte, og en av kollegaene hennes tipser henne om at hun ikke snakker "pent" nok til å få jobben. Carrie fortviler, men så får hun hjelp av Spence til å endre på språket sitt. Full av selvtillit stiller Carrie på jobbintervju, men hun har glemt noe viktig, nemlig å sette seg inn i selve jobben.

Last ned en smakebit fra episoden. (Krever bredbånd)

Apartment Complex (185)

Spence, Danny, Deacon og Doug planlegger en pokerkveld men blir kastet ut fra Dougs hus av Carrie som må jobbe. De drar til kinaresturanten men der må de vente i kø utenfor. De ser at det er en ledig leilighet i annen etasje og bestemmer seg for å leie den for å ha den til "festleilighet" de går snart lei, og bestemmer seg for å si opp kontrakten, men når Doug kommer hjem, krangler Carrie og Arthur, igjen,... Denne gangen er temaet Arthurs bruk av Carries leppestift, så Doug bestemmer seg for å leie leiligheten alene, men han må ta deltidsjobb i kinaresturanten for å få råd.

Carrie er iferd med å selge en leilighet til Kirsty Alley, og Kirsty er som kjent iferd med å slanke seg, Kirsty kompenserer for matbehovet ved å se på andre som spiser, og Carrie får oppgaven. Hun bestiller kinamat, og Doug blir sendt ut med maten, men når han ser at det er Carrie som har bestillt, stikker han, og velter eskene med mat i farten. Carrie drar til resturanten for å høre hva som skjer, hun ser at Dug arbeide som kelner og avslører hemligheten hans.

Last ned en smakebit fra episoden. (Krever bredbånd)

Har du spørsmål om annonsering, eller tips til siden, kontakt oss på post@tvslave.no
TVSlaves annonsepolitikk