Episodeguide: Ses. 1 | Ses. 2 | Ses. 3 | Ses. 4 | Ses. 5 | Ses. 6 | Ses. 7 | Ses. 8 | Ses. 9

Episode 120-122. Sesong 5

Kongen av Queens DVD
Arthur kommer fra "The 1 dollar store",
og Doug forteller han at det finnes
en butikk som er enda billigere:
"The 99 cent store"

Driving Reign (120)

Dougs søskenbar Danny, vil søke jobb i IPS (budbilfirmaet som Doug jobber i), og han ber Doug om å skrive en attest/anbefaling for han.

Doug har ikke tro på at Danny kan gjøre en god jobb, så han nekter, men Carrie skriver attesten, og får Doug til å undertegne.

Det viser seg at Danny gjør en bedre jobb enn Doug hadde regnet med, og det topper seg da han, imponerer ledelsen såpass at han får overta Dougs rute.

Last ned en smakebit fra episoden. (Krever bredbånd)

Clothes Encounter (121)

Doug og Carrie er enige om at Carrie bruker litt for mye penger på klær og sko, og blir enige om at hun bør begrense forbruket.

Da finner Carrie ut at hun kan la være å ta av merkelappene på klærene, bruke dem etpar dager, og siden bytte dem.

Men når Doug skal levere ett par sko for henne holder han på å bli avslørt, og han blir overbevist om at denne planen en dag kommer til å feile.

Kjæresten til Spence er redd hunden hans og hun ber han om å velge mellom henne og hunden.

Last ned en smakebit fra episoden. (Krever bredbånd)

Queens'bro Bridge (122)

Doug får greie på at Arthur og broren, Skitch, eier ett hus sammen, og ser muligheten til å bli kvitt Arthur. Det er bare ett problem, Skitch og Arthur hater hverandre.

Skitch jobber i en bomstasjon, og Doug tar Arthur med seg på kjøretur, og tilfeldigvis kjører de igjennom den bommen som Skitch sitter i. Det blir ikke lange samtalen før de blir avbrutt av illsinte billister i køen, men Doug tar runden såpass mange ganger at de to brødrene til slutt får snakket sammen, og blir enige om å prøve å bo isammen. Arthur flytter inn, men det tar ikke lange tiden før gammelt uvennskap blusser opp igjen.

Last ned en smakebit fra episoden. (Krever bredbånd)

Har du spørsmål om annonsering, eller tips til siden, kontakt oss på post@tvslave.no
TVSlaves annonsepolitikk