Episodeguide: Sesong 1 | Sesong 2 | Sesong 3 | Sesong 4 | Sesong 5 | Sesong 6

Episode 64. Velocity

En bil kjører i stor fart inn i kafe og dreper kafeeieren. P.g.a. bilen er bygget av deler fra 3 forskjellige stjålne biler blir FBI involvert. Føreren av bilen, Kyle Clippard er hardt skadd og havner på sykehus, men de verste skadene er ikke fra ulykken, i ansiktet er det tydelige merker etter en grov skosåle, en av vitnene har sparket han.

Charlie får hjelp til å finne ut hvordan ulykken skjedde av dr.Ray-Ray Gulaski som har spesialisert seg på å analysere ulykker. De lager en datamodell men modellen deres stemmer ikke. Bilen er 120 kg. for lett i forhold til hvordan den "oppførte" seg.

På grillen finner de blod som stammer fra en uløst påkjørsel 3 år tidligere hvor ett ektepar ble drept. Føreren av bilen er bare 14 år, så de "frikjenner" han for den ulykken.

Differensialen i bilen er meget spesiell og Ray-Ray vet om ett sted hvor de selger dem "under bordet". Han og David drar til verkstedet og selgeren Frank Fisher prøver å stikke av men blir innhentet og satt i varetekt.

Colby finner film av ulykken på nettet og finner fram til jenta som la ut filmen. De får orginalen og ser at Kyle kryper utav bagasjerommet. Føreren er Frank Fisher som allerede er sluppet ut fra varetekt. Fisher veier bare 65 kg. så Charlie og Ray-Rays modell stemmer fremdeles ikke, men de regner med at den ekstra vekten ikke er "fysisk", men kom iform av en påkjørsel. De finner mannen som Fisher kappkjørte med som innrømmer at han var borti Franks bil. Han forteller også at Kyle lå i bagasjerommet fordi han er en "rekrutt" i bilsportsmiljøet og å ligge i bagasjerommet under ett løp er en form for dåp.

Colby finner ut at Fisher har alibi for det første bildrapet men jakten etter han fortsetter alikevel for fullt og han blir funnet død. Også han er sparket i ansiktet og mønsteret i sålen matcher møsteret hos Kyle.

Han som kappkjørte med Fisher forteller at Fisher likte å "vise" seg fram for en kamerat som har sluttet å kjøre gateløp. Denne kammeraten blir arrestert og forklarer at det var han som kjørte på ekteparet tre år tidligere. Da han var på kafeen og bilen med Kyle og Fisher kom brasende inn sparket han ned Kyle fordi han trodde at det var han som kjørte bilen og han drepte Fisher fordi han mener at det var hans skyld at han nesten ble trippeldrapsmann da han sparket ned Kyle.

Har du spørsmål om annonsering, eller tips til siden, kontakt oss på post@tvslave.no
TVSlaves annonsepolitikk