Episodeguide: Sesong 1 | Sesong 2 | Sesong 3 | Sesong 4 | Sesong 5 | Sesong 6

Episode 38. Spree

Spree  Numb3rs
Megan like før hun blir tatt som gissel

Buck Winters og Crystal Hoyle er ute på rans og drapsturne og Ian er på sporet av dem. Crystal er i 30årene og er 17 år gamle Bucks lærer. De begynte å reise rundt i landet da Bucks far prøvde å få en slutt på forholdet mellom de to og de drepte han. Crystal har en fortid som ungdomskriminell stoffmisbruker og sannsynligvis prostituert men hun fikk orden på livet sitt og rullebladet ble "slettet". De to gjør så mye av seg på de ulike stedene de oppsøker at FBI konkluderer med at de to vil bli sett.

Når de to kommer fram til Los Angeles, som både Ian og Charlie har forutsatt er det endelige målet dreper Crystal først en bilforhandler som det senere viser seg at den pur unge Crystal hadde ett forhold til. Fra telefonutskriftene ser de at Crystal har kontaktet ei som hun ble arrestert sammen med 15 år tidligere. De avlytter venninnes telefon og når Crystal ringer igjen forteller hun om en plan hun har, men utelater detaljene.

Samme dag får de vite hva som var planen når Buck og Crystal raner en narkolab for penger og våpen, bla.a. håndgranater, dreper de som jobber der og setter fyr på den fordi "dop dreper unger".

Crystals venninne blir avhørt og hun forteller at Crystal leter etter en Billy Rivers som Crystal var sammen med og fikk henne til å begynne med dop. Billy er som sunket i jorden og Charlie forutser at de kommer til å dukke opp hos Billys fetter for å lete etter han. Han får rett men bare Buck dukker opp og han blir arrestert. I avhør forteller han at det var han som drepte faren sin og han forteller også at Crystal ikke viste at han dro for å "besøke" Billy. Hun ville bare snakke med han men Buck mente at han fortjente å dø.

Etter at de har fraktet Buck til fengselet og Megan har spist middag sammen med Larry, venter Crystal på henne og tar henne som gissel.

Dramaet fortsetter i neste episode.

Har du spørsmål om annonsering, eller tips til siden, kontakt oss på post@tvslave.no
TVSlaves annonsepolitikk