Episodeguide: Sesong 1 | Sesong 2 | Sesong 3 | Sesong 4 | Sesong 5 | Sesong 6

Episode 80. High Exposure

To "klatreboms" i 20årene blir funnet døde. Den ene er skutt, mens den har slått seg ihjel etter at tauet hans ble kuttet og han falt ned fjellveggen. Grunnen til at FBI blir tillkalt er at politiet finner en stor rådiamant verd flere millioner kroner i krittasken til den ene av klatrerne. Venner av klatreren forteller at de to snakket om at de muligens hadde funnet noe av verdi, men de snakket mer om en ny rute de hadde oppdaget som de ville kalle "vraket"

De vet ikke hvor diamanten kommer fra før de får inn en etterlysning etter en savnet "kureer" som aldri kom fram med diamantene han hentet. De finner han død i bagasjerommet på bilen hans og broren som han driver firmaet sammen med hevder at ingen visste hvor eller når han reiste og han reist under falske identitet.

Siden den døde kureern blir funnet ved flyplassen er en av teoriene at ranerene stakk av i fly, at det styrtet, og at klatrerne fant stenene. De trenger hjelp til å finne vraket, men Charlie er ikke lenger sikkerhetsklarert så FBI ber Larry og Amita om hjelp, men egentlig gjør Charlie mesteparten av arbeidet, uten at han vet det for Larry presenterer problemene han har som generell forskning.

Don finner vraket og ved det har 3 menn har tatt to av vennene til de døde klatrerne som gissel og de vil vite hvor resten av diamantene er. Don klarer å befri dem, men den ene vrikker foten og "overgir" seg til kidnapperene igjen og sier at han vet hvor diamanten er.

Nå starter kampen mot klokka for å finne skurkene før de dreper gisselet sitt. Colby finner ut at de brukte mikrofon til å overvåke gullsmedbutikken og at lyden ble sendt til dem via satelitt. Larry, med god hjelp fra Charlie, lager en algoritme for å finne stedet som satelitten sendte til og drapsmennene blir arrestert. De er lite villige til å snakke, men når de får vite at en av dem stjal de fleste diamantene før han dopet ned piloten slik at flyet skulle styrte får de fart på kjeften.

Har du spørsmål om annonsering, eller tips til siden, kontakt oss på post@tvslave.no
TVSlaves annonsepolitikk