Episodeguide: Ses. 1 | Ses. 2 | Ses. 3 | Ses. 4 | Ses. 5 | Ses. 6 | Ses. 7 | Ses. 8 | Ses. 9

Episode 196. Sesong 9. Affair Trade

King of Queens Affair Trade
Sienna tror at Spence prøver å "kjøpe" henne.

Affair Trade

Ei dame begynner å ringe Doug og vil møte han igjen etter at de angivelig hadde en het natt isammen. Doug skjønner at det er en annen Doug Heffernan hun har vært sammen med, men Carrie hører på når han snakker med henne og han sier til Carrie at det er moren hans som ringer. Carrie legger seg borti samtalen hele tiden, så Doug får aldri sjansen til å fortelle dama som ringte at det er en misforståelse. Han avslutter samtalen med "Jeg er glad i deg" som er standardfrasen når han snakker med moren.

Dama ringer igjen neste morgen, og heller ikke da klarer Doug å få henne til å forstå at det er en misforståelse, så han gjør det slutt med henne isteden. Senere samme dag, når han og Carrie sitter og "koser" seg på sofaen og lar svareren ta telefonen, ringer dama igjen, og nå vil hun ha Doug tilbake. Doug forklarer Carrie hva som skjer og hun kjøper forklaringen hans med en gang, og Doug blir fornærmet fordi Carrie ikke har tro på at han kan ha ett forhold, enda alle bevisen peker i den retningen.

Senere ringer damas kjæreste og gir Doug beskjed om at han kan vente seg juling, så Doug bestemmer seg for å oppsøke henne og fortelle sannheten. I mellomtiden "googler" Carrie etter Doug Heffernan og finner ut at han er en doktor, og adressen hans. Hun prøver å få en time hos han, men mislykkes. Så får hun besøk at kjæresten til jenta som kommer for å ta Doug, og de blir enige om å dra ned til den andre Doug Heffernan isammen. Samtidig har Doug gått for å treffe jenta for forklare situasjonen, og han ber henne bli med til "den andre" Doug Hefferman, og de 4 møtes utenfor kontoret hans.

Spence er forelsket i servitrisen på stambaren, men Danny tipser henne konsekvent høyere enn han, så Spence gir henne 100 dollar en kveld for å veie opp. Det tar hun ille opp og mener at Spence ser på henne som ei hore. Så Spence overtaler Danny til å forklare henne situasjonen. Når de snakker sammen innrømmer hun at hun liker Spence, og Danny får panikk for at han skal bli alene hvis det blir ett par av de to, så han forteller Spence at dama er lesbisk.

Servitrisen Sienna blir spillt av Steffiana De La Cruz som er gift med Kevin James (Doug)

Har du spørsmål om annonsering, eller tips til siden, kontakt oss på post@tvslave.no
TVSlaves annonsepolitikk