Episode 7. Kommunikasjonsprobleme

Fawlty Towers
Manuel og fru Richards.

Mrs. Richards er nesten døv, og en vanskelig person å hanskes med, og hun er gjest på Fawlty Towers. Hun klager bla.a. på at det ikke er papir på rommet og mener dopapir, Polly som tror hun mener skrivepapir, forklarer at de ligger i lobbyen, og spør henne hvor mange ark hun trenger. Hun blir fornærmet, og kontakter sjefen, Basil, som uten hell prøver å oppklare misforståelsen. Så klager hun på at noen har stjålet penger fra henne, Sybil lover å se etter dem, men fru Richards insisterer på å kontakte politiet. Nå er Basil forbannet, han mimer at han snakker til henne, og hun skruer volumet på høreapparatet høyerer og høyere, og når det er på topp, slår han til og skriker.

Men Sybil har sett Polly med en del penger, men dette er penger som Basil har vunnet på travbanen, og Sybil skal ikke vite om dem, så han ber majoren ta vare på dem. Neste morgen får han pengene tilbake fra majoren, Sybil ser dem, og hun tror det er fru Richards penger, og gir dem til henne før Basil får protestert, men det er 10 pund for lite. Da Sybil ber Basil betale de 10 som mangler fra sin egen lomme eksploderer han.

Da kommer ett bud inn på hotellet med en vase med seg, som fru Richards har kjøpt, han har også en hanske med seg som hun glemte, og i den ligger 95 pund, så Basil betaler fru Richards 10, og beholder resten selv. Så forteller majoren sannheten, om pengene til Sybil, og Basil blir så oppkavt at han slipper vasen i gulvet. Vasen kostet fru Richards 75 pund, og Basil må erstatte den.

Har du spørsmål om annonsering, eller tips til siden, kontakt oss på post@tvslave.no
TVSlaves annonsepolitikk