Episodeguide: Ses. 1 | Ses. 2 | Ses. 3 | Ses. 4 | Ses. 5 | Ses. 6 | Ses. 7 | Ses. 8 | Ses. 9

Episode 39. Block Buster

Block Buster King of queens
Spence holder den lille talen sin

Block Buster (39)

På skolen spillt Doug amerikansk fotball, og nå er det 15 år siden de vant en stor turnering, og Doug inviterer lagkammeratene på fest. En av kompisene har havnet i rullestol etter en ulykke og Doug synes det er fælt, og gjør sitt beste for at han fortsatt skal føle seg som en av gutta.

De begynner å diskutere den avgjørende kampen, og ikke minst en avgjørende takling som Doug utførte. De andre gir han om sitter i rullestol æren for taklingen. Doug prøver å snakke med han på tomannshånd for å få han til å gi Doug æren, men det viser seg at han ikke husker noe fra den episoden i livet p.g.a. ulykken. Doug begynner nå å bli desperat, han vil såre en kompis som sitter i rullestol, samtidig som han ikke vil bli fratatt en ting som han er så stolt for.

Doug går ifra de andre og går på loftet for å finne en gammel videotape fra kampen. Han finner den og de ser på den, og det viste seg at det var Buster som rullestolbrukeren het som sto bak taklingen. Det er mer enn Doug kan tåle og Carrie må bare forklare de andre at han har fått ett lite sammenbrudd p.g.a. at han har hatt det tøft på jobben i det siste.

Også Spence er på festen, han var "materialforvalter" for laget og han vet hva som egentlig skjedde. På kampdagen hadde spillerne mobbet han som vanlig, de stengte han inni ett skap, naken, og han ble så oppkavd at han delte ut feil drakter, og at Doug spillte med Busters navn på ryggen

Doug krever at Spence skal fortelle de andre hva som skjedde, men Spence bruker "talen" til å skjelle ut de andre spillerne for at de mobbet han, og nevner det med draktene bare i en bisetning, som de ikke engang får med seg.

Last ned en smakebit fra episoden. (Krever bredbånd)

Har du spørsmål om annonsering, eller tips til siden, kontakt oss på post@tvslave.no
TVSlaves annonsepolitikk