Episodeguide: Ses. 1 | Ses. 2 | Ses. 3 | Ses. 4 | Ses. 5 | Ses. 6 | Ses. 7 | Ses. 8 | Ses. 9

Venner av familien Spooner Heffernan

Richie Ianucchi ble spillt av Larry Romano, som ikke er i famile med Ray Romano. Richie er en av Dougs bardomsvenner. Han jobber som brannmann. Han er en tøffing, mannsjåvenist og litt naiv. Han er en av de viktigst karrakterene i de to første sesongene, men forsvinner utav serien midt i sesong 3, uten at vi noensinne får vite hvor det ble av han.

Det har blitt spekulert i om de lot han dø 11. september angrepet, siden han forsvant i 2001 og var brannmann i New York, men siste episoden med Richie ble vist allerede i februar 2001.

Holly
Holly går tur med Arthur

Holly Shumpert blir spillt av Nicole Sullivan. Holly jobbet som hundepasser i en park i New York da hun ble oppdaget av Carrie som bad henne lufte Arthur sammen med hundene. Hun ble en venn av familien og både Spence og Danny prøvde å bli sammen med henne uten å lykkes.

Hun forsvinner i sesong 8 da hun flytter isammen med en rik mann som bor på Manhatten. Hun dukker opp igjen i Arthurs bryllup i siste episode, da er hun gravid og sier at hun har blitt forlatt av mannen sin. Senere flørter hun med rabbien.

Lou Ferrigno spiller seg selv i serien. Lou er kroppsbygger med flere internasjonale titler, og han ble kjent i USA da han spillt hovedrollen i TVserien Hulken. Han bor ved siden av Carrie og Doug og er ofte på besøk hos familien. I en kort periode er han også deres personlige trener og Spence er veldig stolt av å kjenne den store Lou Ferrigno.

Ray Barone spillt av Ray Romano spiller samme rollefiguren som han gjør i "Alle elsker Raymond". Familien hans dukker også opp, det vil si kone, bror, mor og far. Kevin James dukker også opp som Doug i Alle elsker Raymond

Veronica Olchin spillt av Grace Zabriskie i første sesong, og siden av Anne Meara som er gift med Jerry Stiller. Anne Meara spiller også Arthurs venninne i episoden S'ain't Valentine's'

Doug Pruzan spillt av Alex Skuby (Carries sjef)
Patrick O'Boyle spillt av Sam McMurray (Dougs sjef)
Denise spillt av Rachel Dratch (Spence sin kjæreste)
Mr. Kaplan spillt av Victor Raider-Wexler (Også Carries sjef)
Kirby Palmer spillt av Omari Lyles og Marshaun Daniel (Deacons sønn)
Major Palmer spillt av Desmond Roberts (Deacons andre sønn)
Father McAndrew spillt av Joe Flaherty (Menighetens prest)
Tim Sacksky spillt av Bryan Cranston (Dougs nabo som lurer han til å være med på MLM)
Dorothy Sacksky spillt av Dee Dee Rescher (Kona til Tim)
Jimmy spillt av Jimmy Shubert (Dougs arbeidskammerat)
Duke spillt av Steve Tancora (Dougs arbeidskammerat)
Marc "Shmenkman" Shropshire spillt av Sean O'Bryan (Nabo)
Abby "Shmenkman" Shropshire spillt av Elisa Taylor (Nabo)

Familie

Stephanie Heffernan spillt av Ricki Lake (Dougs søster)
Joe Heffernan spillt av Dakin Matthews (Dougs far)
Janet Heffernan spillt av Jenny O'Hara (Dougs mor)
Stu spillt av Gavin MacLeod (Dougs onkel, faren til Spence)
Sara Spooner spillt av Lisa Rieffel (Carries lillesøster som bodde hos Carrie og Doug en kort periode. Hun ble skrevet ut av serien etter kort tid.)

Har du spørsmål om annonsering, eller tips til siden, kontakt oss på post@tvslave.no
TVSlaves annonsepolitikk