Episodeguide: Ses. 1 | Ses. 2 | Ses. 3 | Ses. 4 | Ses. 5 | Ses. 6 | Ses. 7 | Ses. 8 | Ses. 9

Episode 16. Sesong 1. S'Ain't Valentine's

Kongen av Queens
Doug danser med Spences mor.

S'Ain't Valentine's (16)

Det er Valentinesdag, og Doug har bestillt bord på en resturant, men Spence fyller år den dagen, så han vil gå ut å ta noen øl sammen med han sammen med Richi og Deacon før han møter Carrie på resturanten. De drar hjem til Spence, men han er ikke hjemme, så moren hans inviterer dem opp. Det viser seg at hun har planlagt en "overraskelsesfest", og når Spence kommer hjem, blir han flau og stikker.

I mellomtiden har Carrie kommet fram til resturanten og sitter i baren med en drink mens hun venter på Doug. Ved siden av henne sitter en ufordragelig type som prøver seg på henne selv om han også venter på ei jente.

Når tør ikke Doug gå ifra Spence sin mor, han mener at hun er mentalt ustabil og han overtaler også de andre to til å bli til Spence kommer tilbake, og han ringer Carrie og forteller henne hva som skjer. Richie får snart en melding på personsøkeren sin som gjør at han må dra, og Deacon benytter anledningen til å hoppe ut vinduet når han er på toalettet, så Doug blir sittende alene igjen med henne.

Daten til Carries "plageånd" dukker heller ikke opp, og når Doug ikke kommer ber hun han om å spise med henne, samtidig som hun prøver å lære han litt god gammeldags folkeskikk og "konverseringskunst", og hun lykkes nesten

Til slutt sovner Spence mor, og Doug stumper sigaretten hennes i drinken hennes og lurer seg ut, men da er det så seint at han drar rett hjem.

Carrie "tvinger" Arthur til å gå på dans på eldresenteret. Artur later som han er gift, og treffer ei hyggelig dame som også sier hun er gift, de to drikker og danser isammen og avtaler å møtes igjen. Datteren til dama kommer for å hente henne og hun røper at moren ikke er gift, og Arthur innrømmer det samme. Det betyr at de kan være sammen når som helst, men de velger alikevel å gå hver til sitt.

Dama Arthur møter er Jerry Stillers kone Anne Meara, også Jerry og Annes datter Amy Stiller dukker opp i denne episoden. Senere i serien vil Anne Meara spille Spence sin mor Veronica, i episoden Buy Curious hvor hun blir Arthurs forsøkskanin for den nye medisinen han tar i bruk

Last ned en smakebit fra episoden. (Krever bredbånd)

Har du spørsmål om annonsering, eller tips til siden, kontakt oss på post@tvslave.no
TVSlaves annonsepolitikk