Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /srv/disk3/514035/www/tvslave.no/finn-crew.php on line 92

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /srv/disk3/514035/www/tvslave.no/finn-crew.php on line 108

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /srv/disk3/514035/www/tvslave.no/finn-crew.php on line 108

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /srv/disk3/514035/www/tvslave.no/finn-crew.php on line 121

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /srv/disk3/514035/www/tvslave.no/finn-crew.php on line 135

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /srv/disk3/514035/www/tvslave.no/finn-crew.php on line 135
Deadwood Episode 12. Sold Under Sin

Episodeguide: Sesong 1 | Sesong 2 | Sesong 3

Episode 12. Sold Under Sin

Deadwood
Alma og Sophie "flykter" fra Almas far
Bildet er "stjålet" fra www.hbo.com

En avdeling av kavaleriet kommer til Deadwood for å hvile ut og skaffe seg nye forsyninger, og de plutselige økningen i innbyggertall setter byen på hodet.

I tillegg har de med seg en representant for myndighetene, dommer Clagett, som sitter med en arrestordre på Al, for ett drap han begikk i Chicago. Al har tidligere betalt dommeren bestikkelser for å få saken utav verden, men dommeren har fortsatt å presse han. Derfor betalte Al en av dommerens ansatte, Adams, for å få han drept, og han blir overrasket når dommeren dukker opp i byen, i live, og fremdeles ute etter mer penger. Silas Adams dukker også opp, og han får muligheten til å fullføre oppdraget han har påtatt seg, og skjærer over strupen på dommeren, mens de sitter i ett møte på Als kontor.

Pastoren blir stadig verre, han ligger på "kontoret" hos Doc, men han skaper problemer for Doc, fordi hans skrik og halusinasjoner bringer fram minner fra borgerkrigen som Doc gjør sitt beste for å glemme.

Almas far forteller Alma om hensikten med besøket. Han har en uoppgjort gjeld, som han vil at Alma skal betale for han, og han truer med å sette ut ett rykte om at Alma selv sørget for at mannen hennes ble drept, hvis hun ikke betaler. Alma forteller Bullock at faren hennes har truet henne, og han fikser problemet på sin måte, ved å gi faren hennes skikkelig juling.

Deretter forteller Bullock Dority (som drepte Almas mann på oppdrag ifra Al), om truslene og hvilke konsekvenser det kan få for han hvis Almas far forlater byen i live. For at Dority drepte Brom Garret er det ifølge Bullock ikke tvil om, og han vil få skylda uansett.

Cy Tolliver ønsker å overta det området av byen hvor kineserne holder til, og for å oppnå dette sprer han hat mot den kinesiske gruppen, med god hjelp fra en korrupt sherrif. Bullock ser hva som skjer, og river stjernen av sheriffen, og tar selv jobben.

Wu, som er kineserenes leder, oppsøker Al, for å få en slutt på stridighetene mellom kineserene og deler av den hvite befolkningen. Det er i Als interesse å hjelpe han, siden det er rivalen Cy Tolliver som legger opp til bråk, men han ser ingen mulighter og sender Wu på dør.

Doc klarer ikke mer av pastorens skriking, og han vil leie en eller flere av Als horer til å se etter han. Al godtar tilbudet, og får pastoren fraktet over til The Gem, men istedenfor å ta seg av han, tar han livet av han, ett rent barmgjertighetsdrap.

Doc har hatt det travelt i denne episoden, i tillegg til å ta seg av den syke presten, har han også laget sko, med skinner til Jewel, slik at hun kan gå uten å slepe foten etter seg, og i siste del av episoden, ser vi en stupfull doktor som danser med Jewel, på The Gem.

Sitater fra episode 12

  • Swearengen: "Forgo your bath a moment, magistrate, unless you want a girl to sponge you, while we converse?"
    Swearengen ber dommeren om å vente med å ta ett bad, til de har fått snakket sammen.
  • Flere sitater fra episode 12

Klipp fra episoden

Klipp fra episode 12

Bilder fra episode 12 (Linker til hjemmesiden til HBO)

Har du spørsmål om annonsering, eller tips til siden, kontakt oss på post@tvslave.no
TVSlaves annonsepolitikk