Episodeguide: Ses. 1 | Ses. 2 | Ses. 3 | Ses. 4 | Ses. 5 | Ses. 6 | Ses. 7 | Ses. 8 | Ses. 9

Episode 129-131. Sesong 6

Kongen av Queens DVD
"Det har spredd seg til Florida".
En bekymret mor og svigermor
er på tråden

Dreading Vows (129)

Doug og Carrie bestemmer seg for å forny ekteskapsløftet, men det viser seg at det blir vanskligere enn de regnet med å få ordnet det praktiske, så de bestemmer seg for å gi blaffen siden de allerede er gift.

Men da sprer ryktet seg om at de har ekteskapsproblemer, og de ser seg nødt til å fullføre planen.

Arthur har funnet fram til den perfekte byllupsgaven, en flaske portvin som han har gjemt siden krigen, men når han finner ut hva den er verdt, ombestemmer han seg.

Last ned en smakebit fra episoden. (Krever bredbånd)

Nocturnal Omission (130)

Deacon og Kelly har vært separert etpar år, da Kelly forteller Carrie at hun vil gjenoppta forholdet.

Carrie forteller det til Doug, og Doug bestemmer seg for å fortelle det til Deacon siden han har vært litt deprimert i det siste.

Men når han treffer Deacon, har han med seg ei flott dame. Dougs dilemma blir om han skal fortelle at Kelly har tenkt å gjenoppta forholdet, og dermed "ødelegge" Deacons helg, eller skal han la være, og risikere at det ikke blir noe av at Kelly og Deacin flytter sammen igjen.

Last ned en smakebit fra episoden. (Krever bredbånd)

Affidavit Justice (131)

Carrie tar Doug med seg på en firmapicic, og her viser Doug at han er en fremragende softball spiller, og firmaet vil gjerne ha han med når de skall spille bedriftskamper mot andre advokatkontor.
Problemet er at bare advokater kan delta på disse kampene, og for at Doug skal være med er de nødt til å lage en dekkhistorie, og det er viktig at han framstår som en mann som kan sin jus.

Carrie skjønner med en gang at dette ikke vil gå, og protesterer heftig, men Doug er skråsikker på at han kan ro dette i land.

Arthur har drevet med slektsforskning den siste tiden, og har funne ut at familien hans har vært slaveeiere, og nå vil han gjøre opp for seg i forhold til den eneste negeren han kjenner, Deacon.

Last ned en smakebit fra episoden. (Krever bredbånd)

Har du spørsmål om annonsering, eller tips til siden, kontakt oss på post@tvslave.no
TVSlaves annonsepolitikk