Episodeguide: Ses. 1 | Ses. 2 | Ses. 3 | Ses. 4 | Ses. 5 | Ses. 6 | Ses. 7 | Ses. 8 | Ses. 9

Episode 141-143. Sesong 6

Kongen av Queens DVD
Doug har ikke penger til kinamat,
og leter etter penger i sofaen

Damned Yanky (141)

Doug blir innlagt for å fjerne blindtarmen, og da han er iferd med å våkne opp fra narkosen, fantaserer han, og Carrie som sitter ved siden av han, hører han nevne mange kvinnenavn, blant annet flere av Carries venninner, men ikke hennes, og hun blir sjalu.

Carrie mener at han må slutte med disse fantasien, og at det han holder på med grenser til utroskap, men Doug mener at det ikke er tilfelle, fordi i fantasiene hans er Carrie død.

Carrie liker ikke utviklingen, og hun lager en liste for han, over "lovlige" fantasier, men de er ikke helt slik Doug vil ha dem, selv om det finnes etpar unntak, som med små justeringer, kan brukes.

Last ned en smakebit fra episoden. (Krever bredbånd)

Multiple Plots (142)

Doug har fått en ny kjørerute på jobben, noe han etterhvert blir veldig misfornøyd med. Han har nesten daglige leveranser til en mann som fikser dukker, og problemet er at denne mannen vandrer rundt nesten naken, med bare ett håndkle knyttet rundt livet.

Doug blir tilslutt så desperat at han sender inn en klage på at hunden hans er mannevond, for å slippe å levere til han.

Carrie har vært arbeidsledig lenge nå, og når hun hører at Holly kan tjene inntill 100 dollar dagen, på å gå tur med hunder, vil hun prøve seg som hundelufter. Men hun skjønner snart at det ikke er noe for henne, og hun får en guttunge til å lufte hundene for seg, og betaler han 1 dollar pr. dag.

Arthur har en plass på gravlunden til overs etter at han skilte seg fra kona, og han prøver desperat å finne en han kan selge plassen til. Han selger den til Spences mor, Veronica, men angrer når en eldre dame som vant en missekåring for 50 år siden kan tenke seg plassen. Det er Arthurs drøm, å tilbringe evigheten sammen med en miss.

Last ned en smakebit fra episoden. (Krever bredbånd)

Trash Talkers (143)

Doug "dumper" Deacon som bestevenn når han finner ut at Deacon er venn med en av Dougs "fiender" fra skoletiden. Grunnen til at Doug misliker denne personen så sterkt, er ar han satt ut ett rykte om at Doug slikket en søppeldunk. Danny rykker opp som ny bestevenn.

Carrie støtter mannen sin i denne saken, til hun finner ut at "fienden" har en interessant jobb å tilby

Last ned en smakebit fra episoden. (Krever bredbånd)

Har du spørsmål om annonsering, eller tips til siden, kontakt oss på post@tvslave.no
TVSlaves annonsepolitikk