Episodeguide: Ses. 1 | Ses. 2 | Ses. 3 | Ses. 4 | Ses. 5 | Ses. 6 | Ses. 7 | Ses. 8 | Ses. 9

Episode 132-134. Sesong 6

Kongen av Queens DVD
Gjennom kjøkkenvinduet ser vi
Dougs grill gå i lufta

Secret Garden (132)

Carrie har etter lang tids venting endelig fått time hos byens beste gynekolog, og det er også mulig at hun får lov til å bli hans faste pasient.

Danny, (Dougs søskenbarn) har startet eget firma, som hageplanlegger, og Carrie anbefaler han for gynekologene sin. Danny får jobben med å fikse opp doktorens hage, men problemet er at han tar seg mye mer betalt enn han skulle, og han avslutter heller ikke arbeidet han har begynt på. Carrie er livredd for at gynekologen ikke vil ha henne som pasient etter dette og hun bestemmer seg for å rydde opp, men Doug trenger ny grill, så for han er det uaktuellt å betale mellomlegget, da blir alternativet å gjøre selv garterjobben.

Last ned en smakebit fra episoden. (Krever bredbånd)

Eggsit Strategy (133)

Carrie er redd at hun kommer til å miste jobben, etter at hun finner ut at partneren hun jobber for må gå.

Doug klarer å "miste" en ball som Deacon har fått av sønnen sin. D.v.s. han mister den ikke, han kaster den til sjefen, som ikke kaster den tilbake, og Doug er redde for å be om den fordi han allerede ligger dårlig ann, etter at han dro en spøk som slo litt feil.

Last ned en smakebit fra episoden. (Krever bredbånd)

Thanks, Man (134)

Det er Thanksgiving og Carrie har invitert venneflokken på middag. En mann på gjennomreise får motorstopp like utenfor og han kommer inn for å ringe etter hjelp, men Carrie insisterer på at han må vente utenfor, ikke misnt fordi han ser mistenkelig ut, han er ufliff og har lapp foran det ene øyet. Det er kaldt ute, og gjestene, og Doug begynner å synes virkelig synd på mannen når timene går, og de går ut til han for å holde han med selskap, og da den ukjente går inn for å gå på toalette, viser deg seg at Carrie mulignes hadde rett alikevel.

Last ned en smakebit fra episoden. (Krever bredbånd)

Har du spørsmål om annonsering, eller tips til siden, kontakt oss på post@tvslave.no
TVSlaves annonsepolitikk