Episodeguide: Ses. 1 | Ses. 2 | Ses. 3 | Ses. 4 | Ses. 5 | Ses. 6 | Ses. 7 | Ses. 8 | Ses. 9

Episode 135-137. Sesong 6

Kongen av Queens DVD
Doug spionerer på Carrie for
å se hva hun bruker dagen til.

American Idle (135)

Carrie har mistet jobben, og hun går bare hjemme og slenger uten å gjøre stort annet enn å se på TV. Doug er bekymret for henne, og prøver å få hennee "igang igjen", men hun forsvarer seg med at hun trenger tid til å tenke, slappe av, og lime inn gamle bilder som har ligget i konvolutter i årevis.

Men etterhvert innser hun at hun trenger noe å gjøre, og hun begynner å designe små overtrekk for mobiltelefoner, og hun inviterer alle vennene sine til middag, hvor hun vil prøve å selge dem. Men da ingen av vennene hennes er interessert i å handle hos henne, innser hun at det kanskje er ide å komme seg i arbeid igjen.

Last ned en smakebit fra episoden. (Krever bredbånd)

Santa Claustrophobia (136)

Carrie får endelig en vikarjobb, det er bare ett problem, det er i det samme firmaet som Doug jobber i, og Doug føler seg ikke vel når kona sniker seg rundt på arbeidsplassen hans, han må bla.a. annet sensurere de saftige historiene han pleier å forteller kollegaene sine, og han liker heller ikke å ha henne på callingen i tide og utide, dessuten blir han lei av henne når de er isammen i 24 timer. Men etterhvert skjønner han at det også kan ha sine fordeler å jobbe med kona, klining blir en frynsegode.

Arthur strir med sitt. Han skal ta ett bilde som familien kan bruke som julekort, men det er ikke så enkelt.

Dougie Houser (137)

Doug ser på TV shop, og han bestemmer seg for å slå til, og kjøpe motorsag, men Carrie stopper han, fordi det er hun som tar de "store avgjørelsene" der i huset. Og gjennom ett tilbakeblikk fra ti år tilbake, får vi vite hvorfor Carrie har vetorett i "større saker".

Vi går tilbake til da de skulle kjøpe hus, og Carrie vil kjøpe det huset de har idag, men Doug griner seg til å kjøpe ett annet hus, ett fancy ett, med nedsenket sittegruppe, og en heis fra stua og opp på soverommet til å frakte mat. Det viser se å være en tabbe, Doug tryner ned i den nedsenkede delen, huset ligger like ved en bareskole, og vareheisen kolapser.

Når de så alikevel kjøper det andre huset, må de ut med 20.000 dollar mer enn det opprinnelige tilbudet, og det er altså grunne til at Carrie har ett overtak på Doug når de "store" avgjørelsene skal taes.

Ett morsomt poeng i den norske teksten er oversettelen av "dumbwaiter". Dumbwaiter kan oversettes "matheis" eller heis, men stumtjener som de har brukt i oversettelsen blir feil. En stumtjener er som kjent ett møbel til å henge klær på.

Last ned en smakebit fra episoden. (Krever bredbånd)

Har du spørsmål om annonsering, eller tips til siden, kontakt oss på post@tvslave.no
TVSlaves annonsepolitikk