Episodeguide: Ses. 1 | Ses. 2 | Ses. 3 | Ses. 4 | Ses. 5 | Ses. 6 | Ses. 7 | Ses. 8 | Ses. 9

Episode 138-140. Sesong 6

Kongen av Queens DVD
Doug spiller "Spoonerball", og
bruker Arthurs munn som korg

Frigid Heirs (138)

Arthur vinner 2500 dollar på bingoen på eldresenteret, og han bestemmer seg for å bruke pengene på litt moro, bla.a. en ubåt. Dette synes Doug og Carrie er litt dårlig gjort, tatt i betraktning at han har snyltet på dem i en årrekke, og nå er Carrie uten jobb, og de har det litt trangt, dessuten trenger de nytt kjøleskap.

Arthur går med på å betale for kjøleskapet, men istedenfor å bruke 1000 dollar, kjøper de ett lite brukt ett til noen få dollar, men Arthur skjønner ikke tegningen. Tvert imot han blir imponert over japanerne som klarer å bygge så små kjøleskap

I og med at Arthur er så lettlurt, bestemmer de seg for å lure mer epnger utav han.

Last ned en smakebit fra episoden. (Krever bredbånd)

Switch Sitters (139)

Carrie og Doug sitter stadig barnevakt for Deacon og Kelly. De finner ut at også de trenger en fridag fra Arthur, og de overtaler Deacon og Kelly til å ta han med ut på resturant en kveld. Carrie gir dem beskjed om at faren hennes ikke tåler sterk mat, men Deacon lar han alikevel spise sterk hvitløkspølse.

Det ender opp med at han får mageproblemer, og Doug og Carrie er nå ute etter hevn. Så neste gang ungene er på besøk lar de de få så mye kaffe de orker å drikke, noe som fører til en søvløs natt for Deacon og Kelly. Og da er krigen igang.

Last ned en smakebit fra episoden. (Krever bredbånd)

Cheap Saks (140)

Carrie drar Doug med seg på kunstutstilling, noe som selvfølgelig er noe av det kjedeligste Doug vet, derfor får han med seg Deacon og Spence slik at han i det minste har selskap.

På utstillingen er også en av Dougs ex-kjærester Trish, og det blir vanskelig å komme seg unna, når Carrie inviterer henne til lunsj.

Doug er veldig imot at Carrie skal møte Trish, ikke bare er hun en ex-kjæreste, han dumpet henne også på en veldig stygg måte, dessuten har hun en irriterende uvane, hun sier "literally" (praktisk talt) i annenhver setning.

Men Carrie insisterer på å fortsette å møte Trish, hun får nemlig store rabatter på varehuset Saks, og de rabattene har Carrie tenkt å dra nytte av.

Men det begynner å gå opp for Carrie at Trish kanskje ikke er drømmevenninnen alikevel og hun bestemmer seg for å "dumpe" henne straks hun har "cashet" inn rabatten på varehuset.

Men da får Doug kalde føtter, han får nemlig vite at Trish endet opp med spiseforstyrrelser og narkotikaproblemer da han dumpet henne, så han legger en plan for å dumpe henne på en "skånsom" måte.

Spence treffer en mann på utstillingen de var på, de blir venner, og Spence legger an på han, bare for å vise at han fortsatt har "draget".

Har du spørsmål om annonsering, eller tips til siden, kontakt oss på post@tvslave.no
TVSlaves annonsepolitikk