Episodeguide: Ses. 1 | Ses. 2 | Ses. 3 | Ses. 4 | Ses. 5 | Ses. 6 | Ses. 7 | Ses. 8 | Ses. 9 | Ses. 10 | Ses. 11

Cheers Sesong 1. Episode 1-5

Episode 1. Give me a ring sometime

Diane kommer til Cheers sammen med sin forlovede, de er på vei til Karibien for å gifte seg, men før de reiser, vil forloveden hennes oppsøke ex-kona for å få tilbake en ring han har gitt henne, for å gi den videre til Diane.

Men han finner tilbake til ex-en, og drar med henne til Karibien isteden, og Diane blir sittende i baren. Sam tilbyr henne jobb som servitrise, en jobb som er langt under hennes verdighet, men hun er desperat og takker ja til jobben.

Episode 2. Sam's Women

Sam får pes av Diane, fordi han bare dater damer som ikke er så veldig smarte, så Sam bestemmer seg for å vise henne at hun tar feil. Og han legger en utspekulert plan for å bevise at han også dater kvinner som f.eks. er interessert i opera.

Baren får også besøk av en tidligere gjest, som kommer for å be bartenderen om ett råd i en personlig sak, men denne bartenderen har sluttet, og Coach tar saken.

I denne episoden møter vi Sams ex-kone Debra, (spillt av Donna McKechnie) for første og eneste gang.

Carla Cheers
Carla beviser at hun har kontroll
på temperamentet sitt

Episode 3. The Tortelli Tort

Carla blir rasende når en Yankees fan kommer inn i baren, og fornærmer hennes elsekde Red Sox, og hun går til fysisk angrep på mannen. Det ender med at Sam blir truet med søksmål fra den fornærmede, og risikerer å miste baren, hvis han ikke sparker Carla. Men Carla går i terapi, for å lære å kontrollere sinnet sitt.

Episode 4. Sam At Eleven

En av Sams tidligere baseball kollegaer, Dave Richards, har fått seg jobb som sportsreporter, og han kommer til Sam for å be om et intervju.

Da innser Sam hvor mye han har savnet rampelyset, og da han viser seg at han slett ikke var førstevalget som intervjuobjekt, får han veldig lyst på en drink....

Den notoriske svindleren Harry dukker for første gang opp i denne episoden.

Ett morsomt poeng, er at han som spiller sportsreporteren (Fred Dryer) var aktuell i rollen som Sam.

Episode 5. The Coach's Daughter

Datteren til Coach planlegger å gifte seg, og de stikker innom Cheers for å presentere han for faren og gjestene. Mannen er handelsreisende i tekstiler, og bekrefter alle fordommer man måtte ha mot selgere, og ingen, ikke engang den godtroende kommende svigerfar liker mannen. Diane derimot er overbevist om at han er god på bunnen, men en fortrolig samtale med han får henne til å skifte mening.

Til neste episode

Har du spørsmål om annonsering, eller tips til siden, kontakt oss på post@tvslave.no
TVSlaves annonsepolitikk