Episodeguide: Ses. 1 | Ses. 2 | Ses. 3 | Ses. 4 | Ses. 5 | Ses. 6 | Ses. 7 | Ses. 8 | Ses. 9 | Ses. 10 | Ses. 11

Cheers Sesong 5. Episode 96-100

Frasier
Frasier utfører nesten sin
største drøm, å kvele Diane

Episode 96. The Proposal

Vi får vite at det var Diane Sam fridde til i slutten av forrige episode (sesong). Hun ville ikke gi han noe svar over telefonen, så han bestemmer seg for å finne på noe skikkelig romantisk, og fri en gang til. Han forhører seg rundt på resturanter, men er ikke helt fornøyd, da kommer Cliff med den geniale ideen, at han kan leie en seilbåt, ankre opp ett stykke utenfor kysten, servere middag og champagne, og så fri. Som sagt så gjort, men Diane svarer nei, igjen, nå blir Sam rasende. Først tvinger han Diane til å gå planken, før han plukker henne opp igjen, og lar henne være alene igjen på båten, og ror selv til lands, mens han sverge at nå er det slutt, for alltid. Men Diane ombestemmer seg igjen......

Episode 97. The Cape Cad

Sam er fremdeles forbannet på Diane fordi hun avviste frieriet hans, og han bestemmer seg for å irritere henne ved å date flest mulig damer på kortest mulig tid.

Han overtaler en av dem, Vicki, til å bli med på weekendtur til Cape Cod, men Diane reiser også, for å ødelegge helgen for dem. Det ser til å gå Dianes vei når Vickis bestemor blir syk, og hun må reise hjem, mens Sam blir igjen på hotellet.

(Vis klipp fra episoden)

Episode 98. Money Dearest

En eldre søkrik, barnløs, enkemann begynner å gå på Cheers. Cliff kan tenke seg å slå kloa i pengene hans, og bestemmer seg å introdusere han for moren sin. Ting går som planlagt, og bare en uke etter at den møttest, har de bestemt seg for å gifte seg. Men så smeller bombem, pappa vil gi vekk pengene til ett veldedig formål. Cliff er i sjokk, men bestemmer seg alikevel for å holde utdrikningslag for far. Det utvikler seg til en heidundrende fest, og far lover Cliff at han skal sørge for han i fremtiden. Det er noe av det siste gamlingen får sagt, før han dør.

Episode 99. Abnormal Psychology

Frasier skal i en TV debatt, i ett smalt program på en liten TV-stasjon. Men når han får vite at den opprinnelige "motstanderen" må trekke seg fra debatten, og overlater plassen til Lilith Sternin bestemmer han seg for å trekke seg, men Lillith dukker opp i Cheers, og "utfordrer" han, og nå må Frasier stille for å redde sin ære. Før Lillith går til studio, fikser Diane henne på håret, og sminker henne, når Frasier får se henne blir han helt satt ut, og det blir en "het" debatt utav det, og det ender med heftig beinflørting mens rulleteksten går. Og senere blir Frasier med Lillith hjem.

Woody prøver å organisere en fisketur for seg selv, Norm og Cliff, og etter mye om og men, kommer de seg avgårde, og Cliff, han får fisk.
(Vis klipp fra episoden)

Episode 100. House Of Horrors With Formal Dining And Used Brick

Carla er på jakt etter hus, og Cliff har sett at det er ett til salgs på postruten hans, og tipser henne. Carla slår til med en gang, det er ett stort hus med hage og peis til en fantastisk god pris. Norm kan ikke skjønne at det er så billig, så han gjør noen undersøkelser. Han finner ut at huset ligger på gammel fengseskirkegård hvor henrettede fanger blr begravd på 1700 tallet. Carla er redd at prisen var så lav fordi det spøker i huset, og kvier seg for å flytte inn, men de andre overtaler henne til å ta en natt i huset, for å se. Når kvelden kommer, dukker Norm og Cliff opp som moralsk støtte. Norm er redd og kommer seg ganske kjapt hjem, mens Cliff blir, mest fordi han er redd for Carlas hevn, det er tross alt hans feil at hun kjøpte huset.

Ting går bra, og de sovner, men idet solen er iferd med å stå opp hører de en forferdelig lyd, så ett lys, og huset rister, spøker det likevel? Det viser seg at huset ligger like ved flyplassen, og flystøy var grunnen til den lave prisen, noe Carla er sjeleglad for.

Til neste episode

Har du spørsmål om annonsering, eller tips til siden, kontakt oss på post@tvslave.no
TVSlaves annonsepolitikk