Episodeguide: Ses. 1 | Ses. 2 | Ses. 3 | Ses. 4 | Ses. 5 | Ses. 6 | Ses. 7 | Ses. 8 | Ses. 9 | Ses. 10 | Ses. 11

Cheers Sesong 9. Episode 195-199

Episode 195. Love is a Really, Really, Perfectly Okay Thing

Det skjedde mer mellom Rebecca og Sam i forrige episode enn Rrebecca vil innrømme ovenfor Robin, og Sam "støtter" henne. Problemet er at da kan han heller ikke fortelle gjengen i baren om "erobringen" sin. Noe som gjør at hans stjerne hos dem er fallende. Til slutt får han Rebeccas tilatelse til å fortelle hva som skjedde, men da tror de andre at det hele er en bløff, i og med at han forteller det dagen etter.

Ellers tar Rebecca jobben om "barpike" i påvente av noe bedere, mens Sam er iferd med å ominrede baren til en mer "maskulin" stil, eller slik det var før han solgte den

Episode 196. Cheers Fouls Out

Det er tid for den årlige basketballkampen mot nabobaren og rivalen Garys. Sam får vite at Gary har ansatt to juniorspillere som deltidshjelp i baren, og han bestemmer seg for å "jukse" selv, og vil ansette den proffesjonelle basketspilleren, og kompisen, Kevin McHale. Kevin vil ikke spille, men Sam overtaler han og sier at det er en veldedighetskamp. Kevin gjennomskuer Sams løgner, og Sam må love han at de 5000 dollarene de veddet med Gary dersom de vinner, går til ett lokalt barnehjem.

Cheers med Kevin på laget knuser Garys, men på slutten av kampen blir Kevin skadd, og det gjør ikke saken bedre at Woddy prøver å "rykke" foten hans i stilling

Neste dag kommer en som utgir seg for å være Kevins lege til baren, for å høre hva som egentlig skjedde. Han forteller at Kevin kommer til å være ute for resten av sesongen, og Sam er livredd for at det er Cheers sin "feil" at Kevin ble skadet, så Carla tilbyr han de 5000 dollarane de vant fra Gary for å holde kjeft.

Like etterpå dukke en uskadd Kevin opp i baren, sammen med lederen for barnhjemmet og pressen, for å hente pengene Sam har lovet dem. De har ikke før kommet inn før Gary kommer med en stor sjekk på 5000 dollar som han vil overrekke til barnehjemmet, men før fotografen får ta bilde, må Kevin og bestyreren ha på seg jakker med Gary sin logo på

Episode 197. Rebecca Redux

Rebecca har sluttet, og fått seg ny jobb innefor PR, og Sam driver baren alene, etterhvert forstår han at han trenger administrativ hjelp, og han ansetter Earl, som straks blir veldig populær blant gjestene, han er også rasende dyktig, og til og med Carla liker han.

Sam og Woody kan ta seg fri en ettermiddag, for Earl tar på seg å servere, og de går på bilshow. Her får de se Rebecca som står og demonstrerer en ny bilvoks. Hun skal vise hvordan voksen beskytter lakken, og heller på syre, og tenner på lighterbensin, men når hun får en bøtte med kokende tjære i hendene, har hun fått nok, og bryter sammen. Hun får sparken, men Sam er raskt på plass og trøster henne og tilbyr henne jobb på Cheers. Det betyr at Earl må gå, noe gjestene med Norm i spissen misliker sterk, men Norm roer seg snart når han får vite at det ikke vil påvirke ølprisen.

Episode 198. Where Nobody Knows Your Name

Pressen fråtser i Robins privatliv, og vil vite hvilken dame som fikk han til å gi opp alt, og komme hjem igjen for å ta straffen, men Robin holder tett. Noe Rebecca er "glad", for eller, hun later i det minste som at hun er glad for det. Men så står en av Robins tidligere flammer frem, og hevder at Robin kom hjem til henne. Dama blir "rikskjendis" og får være med på landsdekkende "talkshows", det får Rebecca tilå tenne, og hun sender Sam til fengselet for å snakke med Robin, og få han til å si noe om hvem han kom hjem til. Men disse uttalelsene får ikke den oppmerksomheten som Rebecca mener de fortjener.

En hetbølge går over Boston, og varmen gjør Carla kåt, når hun begynner å fantasere om Clavin, skjønner hun at hun må beskyttes mot seg selv, og hun låser seg inne på Sams kontor.

Episode 199. Ma Always Liked You Best

Det er anleggsarbeid utenfor Cheers, og Sam vil "bestikke" arbeiderne med gratis øl, for å få dem til å jobbe litt fortere, men Rebecca stopper han, og arbeiderne går til "gå-sakte-aksjon". Norm har en ide, han har sett for seg at ett av vinduene på bakrommet kan fjernes, og så kan de lage en ny inngang der. Norm går igang med jobben, men han vil gjøre minst mulig, så han fjerner mindre av vinduet enn han burde, og setter seg fast når han skal prøve den nye inngangen. Rebecca tilkaller politiet for å få hjelp til å få ut Norm, det er lite de kan gjøre, men de lurer på om hun har tillatelse fra myndigheten til å lage ny inngang. Og nå synes Rebecca bestikkelser er på sin plass, og hun blir arrestert.

Cliff får besøk av moren sin, hun har gamblet og er tom for penger, men han vil ikke ha henne boende hos seg, og vil leie ett hotellrom til henne. Men Woody lar henne flytte inn hos seg, og snart har hun "formet Woody i sitt bilde", han blir mer og mer lik Cliff, og hun kaller han "sønnen hun aldri fikk". Det hele ender med at Cliff blir sjalu på Woody, og vil ha tilbake moren sin

Til neste episode

Har du spørsmål om annonsering, eller tips til siden, kontakt oss på post@tvslave.no
TVSlaves annonsepolitikk