Episodeguide: Ses. 1 | Ses. 2 | Ses. 3 | Ses. 4 | Ses. 5 | Ses. 6 | Ses. 7 | Ses. 8 | Ses. 9 | Ses. 10 | Ses. 11

Cheers Sesong 9. Episode 208-211

Episode 208. The Days of Wine and Neuroses (1)

Robin kommer ut på sin første permisjon, og han har fridd til Rebecca, og vil at de skal gifte seg straks han er utenfor fengselsmurene. Rebecca sier ja, men på "utdrikningslaget" som Lillith arrangerer kommer Rebecca på andre tanker, og drikker seg full, og hun fortsetter å drikke hele helgen. Sam drar til besøk til henne for å få henne til å slutte med drikkingen og gifte seg med Robin, men Rebecca har bestemt seg for å dumpe Robin, og ta Sam isteden

Jukeboxen på Cheers er ødelagt, og mens den er inne til reperasjon får de låne en karaokemaskin av reperatøren. Frasier hater det til å begynne med fordi Norm og Cliff bare bruker den til å synge "tullesanger", men når Frasier finner ut at det er musikk etter hans smak på den, overtar han nærmest hele maskinen

Episode 209. Wedding Bell Blues (2)

Rebecca har glemt hva hun bestemte seg for under "fyllekula" og bryllupsforbredelsene er igang, og Frasier som sunget karaoke i dagevis får jobben som "bryllupssanger", men blir utkonkurrert av "den andre Righteous Brother", Bobby Hatfield, som Robin har leid inn til å synge i bryllupet.

Sam prøver å få Rebecca til å huske hva hun sa til han kvelden før, og prøver å bestille samme type mat til henne, og han henter til og med morgenkåpa hennes for å få de små grå igang, men det er nytteløst til han ber trubaduren om å synge en sang hun gikk og sang på da hun var full. Da husker Rebecca at hun egentlig ikke vil gifte seg med Robin, og forlater han bokstavelig talt ved alteret.

Ikke lenge etterpå dukker Robin opp på Cheers for å få Rebecca til å ombestemme seg. Hun forteller han at hun kun ville ha han fordi han var rik. Han frister henne med 6 millioner dollar som han påstår at han har gjemt unna, mun hun tror han ikke og avviser han, men hun angrer når han drar ut ei av skuffene i skrivepulten hennes, og tar fram ett pengebelte som han har teipet fast under skuffen.

Episode 210. I'm Getting My Act Together and Sticking it in Your Face

Rebecca låste seg inne på Sams kontor da Robin dro, og hun har ikke vært ute på flere dager. Når hun endelig kommer har hun fremdeles brudekjolen på seg og hun får låne Woodys klær, som må ta på seg noen gamle han fant i "hittegodset". Klær som Cliff brukte på 70tallet. I Woodys klær ligger også kredittkortet hans, og Rebecca benytter anledningen til å bruke det til å bestille billett hjem, og hun drar hjem til foreldrene sine.

Etter Rebecca har vært borte noen dager, finner Sam på at han skal ringe henne. Han får en telefonsvarer og ved ett "uhell" sier Sam at han elsker henne og at han vil hun skal komme tilbake. Sam ringer tilbake til Sams svarer og sier at hun er på vei. Sam er redd for at hun har tatt han bokstavelig, så han avtaler med en kompis, at han skal spille Sams homofile elsker. Rebeccas intensjon er å kjøpe baren, ikke bli isammen med Sam, men når han får vite det, er det forsent å stoppe "elskeren".

Frasier prøver å lære de andre i baren litt om britisk literatur, og da spesiellt Dickens, så han spriter opp historiene ørlite grann for å få dem interessert.

Episode 211. Sam Time Next Year

Det er valentines dag, og den dagen, hvert år de siste 20 årene har Sam truffet ei dame for het elskov. De treffes bare denne ene dagen, for å holde spenningen oppe, og Sam gleder seg vilt. Men det oppstår problemer når Sam faller i trappa utenfor Cheers fordi Woody har glemt å strø. Sam ødelegger ryggen men Frasier får han på bena igjen. Woody tar på seg å kjøre han på "daten", men Sam synes at Woody kjører fryktelig seint, så når de oppdager at døra på passasjersiden er åpen, tar ikke Sam seg tid til å vente til Woody stopper, og faller ut. Det gjør ikke ryggen bedre, men Woody får Sam på plass i hytta de har leid, men når elskerinnen hans stormer mot han og hopper i fanget på han, er det ikke mye rygg igjen, og de to bruker natten til å prate om kroppens forfall

Frasier har gruppeterapi med ei gruppe menn som er redd for å nærme seg kvinner og Lillth har ei gruppe kvinner som er redd for menn, de bestemmer seg for å arrangere ett treff mellom de to gruppene på Cheers, men det blir vanskligere enn ventet, å få de to gruppene til å omgås

Til neste episode

Har du spørsmål om annonsering, eller tips til siden, kontakt oss på post@tvslave.no
TVSlaves annonsepolitikk