Episodeguide: Ses. 1 | Ses. 2 | Ses. 3 | Ses. 4 | Ses. 5 | Ses. 6 | Ses. 7 | Ses. 8 | Ses. 9 | Ses. 10 | Ses. 11

Cheers Sesong 4. Episode 74-74

Coach
Sam overrasker Diane i klosteret.

Episode 70. Birth, Death, Love and Rice

Det har gått ett halvt år siden Sam reiste til Italia for å stoppe bryllupet mellom Diane og Frasier. En dag dukker Frasier opp i baren hos Sam, han forteller at Diane forlot han ved alteret, og at hun deretter gikk igang med en flere månder lang festeperiode, og at hun nå har gått i kloster.
Sam oppsøker henne i klosteret for å snakke med henne, og høre om dette er noe hun virkelig har tenkt igjennom.
Coach er død, og de trenger en ny bartender, og da en av Coaches "pennvenner", Woody, dukker opp i baren, får han jobben.

Episode 71. Woody Goes Belly Up

Woody er deprimert fordi han savner kjæresten, og Diane (som nå er tilbake i Cheers), ordner det slik at hun kan komme å besøke han. Det viser seg at både Woody og kjæresten hadde problemer med vekten da de var sammen tidligere, og at de begge gikk ned i vekt da de var fra hverandre. Nå som de er sammen igjen, begynner de å legge kraftig på seg igjen, men Diane har en løsning på problemet. Sunn mat.
Frasier har drukket tett lenge, og har pådratt seg en stor barregning, så nå jobber han som rydde/vaskehjelp i Cheers for å betale regningen.

Episode 72. Someday My Prince Will Come

En av kundene glemmer frakken sin i Cheers, og Diane finner den. Frakken er dyr, og Diane lager seg en fantasi om at eieren må være drømmemannen, det er han da også, nesten, han er sjamerende, har god jobb, er glad i finkultur og god, europeisk mat. Men han er ikke blant de flotteste.
Diane går ut med han flere ganger men innser til slutt til sin store forskrekkelse at han ikke er pen nok for henne, og at hun dermed er overfladisk og opptatt av utseende.

Episode 73. The Groom Wore Clearasil

Carlas 16 årige sønn Anthony har bestemt seg for å gifte seg, noe Carla er sterkt imot.
Hun ber derfor Sam om hjelp, og Sam sier seg villig til å ta Anthony ut på byen, og overbevise han om at det er singlelivet som er tingen. Men turen med Sam gjør han bare mer sikker i sin sak, Anthony vil ikke ende opp som en gammel ungkar, iferd med å miste draget.
Men Carla gjør en avtale med det unge paret, klarer de å være fra hverandre i to uker, uten at det sprekker, så skal hun undertegne de nødvendige papirene.
Diane søker på deltidsjobb, som asistent på et universitet, men hun kommer ikke så veldig heldig utav jobbintervjuet.

Episode 74. Diane's Nightmare

Diane drømmer at Andyandy, drapsmannen, og "skuespilleren" som prøvde å ta livet av henne på "scenen" har rømt, og at han er ute etter henne.
I den første drømmen er det mørkt og dårlig vær, og en etter en forsvinner stamgjestene i baren ned i vinkjelleren, før Diane selv går ned som sistemann.
I den andre drømmen dukker Andy opp i Cheers med kjæresten. Han har innbilt henne at det er han som eier baren, og han behandler Frasier, og har plukket Sam opp fra "rennesteinen", og de gjør sitt beste når de spiller med, for å bygge under Andys historie.

Til neste episode

Har du spørsmål om annonsering, eller tips til siden, kontakt oss på post@tvslave.no
TVSlaves annonsepolitikk