Episodeguide: Ses. 1 | Ses. 2 | Ses. 3 | Ses. 4 | Ses. 5 | Ses. 6 | Ses. 7 | Ses. 8 | Ses. 9 | Ses. 10 | Ses. 11

Cheers Sesong 4. Episode 88-91

Episode 92. Relief Bartender

Sam ansetter enda en bartender, slik at han selv får mer tid til gjestene sine. Det viser seg at den nye bartenderen Ken er rasende god, og Woody er redd for at han skal bli skviset ut. Ting går dårlig økonomisk, og Sam må gjøre ett valg, Ken eller Woody?

Frasier
Sams nye flamme,
byrådsmedlem Janet Eldridge

Episode 93. Strange Bedfellows

Et kvinnelig byrådsmedlem, Janet Eldridge, velger å holde en pressekonferanse før valget på Cheers, og her treffer hun Sam. Sam er ikke snauere enn at han stiller spørsmål i presekonferansen, om hun vil gå ut med han. Det ender med at de går ut sammen, og blir etterhbvert par. Diane er overbevist om at Janet bare bruker Sam for å kapre stemmer blant sportsinteresserte, og irer siden Sam er av irsk avstammning, men det ser ut til at hun tar feil? Diane er også misfornøyd med politikken til Janet, og jobber knallhardt som frivillig for motkandidaten.

Episode 94. Strange Bedfellows Del 2

Sam er fremdeles sammen med Janet, og en kveld etter at de har vært ute og spist, går de på Cheers for å prate sammen. Det er seint, og Cheers er stengt, og de vet ikke at Diane ble igjen for å låse, og hun vil ikke prate med dem, så hun gjemmer seg bak bardisken. Der får hun høre at Janet er sjalu på Diane, og at hun ikke liker at Sam jobber sammen med henne, så hun ber han om å sparke henne. Diane vil komme Sam i forkjøpet, så neste dag, skriver sin egen oppsigelse, og leverer den til Sam før han får si henne opp. Men som vanlig kan hun ikke bestemme seg, så hun trekker oppsigelsen tilbake, Sam sier henne opp o.s.v. ;-)

Norm på sin side sliter. Veras søster er på besøk hos dem, og Vera må dra for å besøke en syk tante, og Norm blir alene med søsteren, som sprader naken rundt i huset.

Episode 95. Strange Bedfellows Del 3

Norm sliter hjemme. Vera har dratt, og Norm er alene hjemme med Veras søster Donna som gir Norm litt for mye oppmerksomhet etter hans smak.
Janet har vunnet valget, og har pressekonferanse på Cheers. Like før pressekonferansen havnet _tilfeldigvis_ Diane under skrivepulten på kontoret til Sam. Og når Janet og Sam hadde går inn for å diskutere en privat sak, får hun det med seg . På presskonferansen bruker Diane det hun hørte på kontoret, og stiller spørsmål og Sam og Janets forhold. Sam får nok av Diane og kaster henne ut av baren midt under pressekonferansen. Senere har Sam og Janet en samtale, og de blir enige om at forholdet deres ikke har en framtid.

Episoden og sesongen avsluttes med at Sam står i telefonen på Cheers, og spør en for oss ukjent dame om hun vil gifte seg med han.

Til neste episode

Har du spørsmål om annonsering, eller tips til siden, kontakt oss på post@tvslave.no
TVSlaves annonsepolitikk