Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /srv/disk3/514035/www/tvslave.no/finn-crew.php on line 92

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /srv/disk3/514035/www/tvslave.no/finn-crew.php on line 108

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /srv/disk3/514035/www/tvslave.no/finn-crew.php on line 108

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /srv/disk3/514035/www/tvslave.no/finn-crew.php on line 121

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /srv/disk3/514035/www/tvslave.no/finn-crew.php on line 135

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /srv/disk3/514035/www/tvslave.no/finn-crew.php on line 135
Cheers sesong 4 episode 75-79

Episodeguide: Ses. 1 | Ses. 2 | Ses. 3 | Ses. 4 | Ses. 5 | Ses. 6 | Ses. 7 | Ses. 8 | Ses. 9 | Ses. 10 | Ses. 11

Cheers Sesong 4. Episode 75-79

Coach
Sam skriver en sjekk til Diane

Episode 75. I Will Gladly Pay You Tuesday

Diane finner en sjelden, og verdifull, signert førsteutgave, av en Ernest Hemingway i en bruktbokhandel, og trenger 500 dollar for å kjøpe boken som hun mener er langt mere verdt.
Hun prøver å få låne penger av stamgjestene, men skjønner at hun ikke kommer noen vei, og hun blir nødt til å be Sam om hjelp.
Sam legger ut for henne, hun kjøper boken, og gir dem til Sam som pant for pengene hun skylder han. Sam legger den i safen sin, men han klarer ikke å holde fingrene unna, og tar den med seg hjem, og klarer å miste den i badekaret.
Diane vil ha boken tilbake for hun har funnet en kjøper som er villig til å bla opp 1000 dollar på den.
Sam vil nødig innrømme at han har ødelagt den, og bestemmer seg for å by over han som vil kjøpe boken, og en heftig budkrig starter.

Episode 76. 2 Good 2 Be 4 Real

Det har ikke vært en mann i Carlas liv på lenge, og hun begynner å bli desperat. Så hun setter inn en kontaktannonse i avisa. Når ingen svarer på annonsen, blir Carla deprimert, så gjengen bestemmer seg for å konstruere en falsk person som Carla kan brevveksle med. De tar godt i, og bruker bilde av en modell, og skriver at han er flyver, som flyr langdistanse. Carla faller fullstendig for denne fyren og brenner etter å møte han. Men de får ett problem når en kanskje ikke fullt så sjarmerende, men ok fyr dukker opp i baren, og vil gå ut med Carla. Sier de hva de har gjort, vet de at det blir bank å få, og dersom de ikke sier noe, vet de at Carla går glipp av en date som kan føre til noe.
Diane går på mimekurs, no de andre i baren synes er latterlig, og for å overbevise dem at miming er en høyverdig kunstform, får hun en av verdens beste mimere til å komme til baren for å underholde gjestene.

Episode 77. Love Thy Neighbor

Vera og Norm er ute og danser med naboekteparet og dagen etter kommer nabokona til Norm i baren. Det er mye som tyder på at Vera og mannen hennes har ett forhold. Carla har imidlertid en løsning, hun har ett søskenbarn som jobber som privatdektektiv, (Forøverig samme mann som sporet opp Diane da hun var på asyl) og han settes på saken.
Det viser seg at det ikke er noe mellom dem, men i mellomtiden har Norm og nabokona nesten innledet ett forhold selv, og Norm ender opp med dårlig samvittighet.
Sam er på radioen, på en sportskanal, og er litt løsmunnet ang. Diane, noe han må rette opp igjen i neste sending.

Episode 78. From Beer to Eternity

Cheers gjengen taper stadig for nabobaren, Gary's Old Towne Tap, i alle mulige idrettsgrener. Siden det ikke er så mange grener igjen å tape i, foreslår Carla bowling, for hun har vært i en bowlinghall og sett hvilke mennesketyper som spiller bowling, og hun mener at de samsvarer med gjengen på Cheers. Det viser seg at Woody har vært en stjernespiller i bowling, men han sluttet med sporten etter at han klarte å skade en ansatt i bowlinhallen alvorlig. De prøver å overtale han til å spille, men han nekter, i første omgang, men etter at de andre har gått for å bowle, ombestemmer han seg, og går til bowlinghallen sammen med Diane. Når han skal spille, bryter han sammen og klarer ikke å spille, men Gary (eieren av den andre baren), kommer med en bemerkning som tenner Diane, og da bestemmer hun seg for å ta Woodys plass.

Episode 79. The Barstoolie

Cliff hører at faren hans er i Boston for å treffe han, men han vil ikke møte mannen som sviktet han da han var liten.
Cliff tar alikevel kontakt med han når han dukker opp i Cheers, og snart blir de bestevenner. Så gode venner at faren hans vil ha han med tilbake til Australia.
Sam skal på date med en intelligent dame. Diane legger merke til at hun sitter og leser "kunstbladet" mens hun sitter i baren og venter på Sam, og hun setter seg ned og prater med hverandre. De to blir venner, og Diane blir med på daten. Sam har bestilt ett bord for 2 på resturanten, og det ender med at han må sitte alene.

Til neste episode

Har du spørsmål om annonsering, eller tips til siden, kontakt oss på post@tvslave.no
TVSlaves annonsepolitikk