Episodeguide: Ses. 1 | Ses. 2 | Ses. 3 | Ses. 4 | Ses. 5 | Ses. 6 | Ses. 7 | Ses. 8 | Ses. 9 | Ses. 10 | Ses. 11

Cheers Sesong 4. Episode 84-87

Frasier
Frasier har fått nok av Sam og Diane
Mer enn nok!

Episode 84. The Triangle

Frasier er deppa, uten jobb og drikker for mye. Diane føler seg ansvarlig, og hun ber Sam fake ett nervøst sammenbrudd, og be Frasier om hjelp, slik at han "kommer igang" igjen med arbeidet som psykolog.

Etter noe om og men, gjør Frasier en kort analyse av Sam og kommer fram til at grunnen til at Sam er deppa er at han ikke har kommet over bruddet med Diane, og at han bør gjenoppta forholdet

Sam vil gi opp hele opplegget, men Diane ser hvor oppglødd Frasier er, og vil fortsette. Så hun setter seg ned sammen Sam, og "dikter" opp hva som "skjedde" på deres første kveld sammen etter at de ble isammen igjen. Men Diane går som vanlig for langt, Sam tenner, og skjeller henne ut akkurat idet Frasier kommer inn.

Episode 85. Cliffie's Big Score

Cliff skal få en utmerkelse av posten, og i den forbindelse skal det være ett arrangement, så han trenger en date. Han spør Diane, men hun unnskylder seg, og sier at hun ikke har tid. Han spør deretter Carla, som gjør det hvis hun får betalt. Etter at han har spurt Carla og fått ja, sier Diane seg villig til å gå med allikevel. Cliff foretrekker Diane, så nå har han bare ett problem, han må kvitte seg med Carla uten at hun finner ut om Diane. Han spør Sam, og Sam mener at den eneste måten å dumpe Carla på er å sørge for at hun går med en annen. SÅ Cliff skaffer en anne date til Carla, og når Carla ser at han går sammen med Diane, sier han at Diane var den eneste han kunne finne på så kort varsel, en forklaring Carla godtar.

Etter tilstelningen, sitter de i bilen og venter på Diane, forteller Carla Cliff, at Diane har sagt til henne at hun håper at Cliff tar initiativet. Så Cliff går tilfeldigvis tom for bensin på veien hjem, og begynner å stryke Diane på armen mens han synger. Det hele ender med at Cliff må gå hjem.

Episode 86. Second Time Around

Frasier er fremdeles deppa, og Sam finner fram boken sin, og finner frem til ei dame, Candi, som han mener vil være perfekt for Frasier. Det viser seg at Candi er litt "tilbakestående", og at hun og Frasier har veldig lite til felles. Men de bestemmer seg alikevel for å gå ut sammen.

Neste ettermiddag kommer de tilbake til Cheers og Frasier kan fortelle en stor nyhet. De skal gifte seg!


Men Diane tar affære og får stoppet vielsen, iallefall i første omgang. De blir enig om å vente noen dager før de gifter seg.

Episode 87. The Peterson Principle

Norm konkurrerer om en toppjobb i firmaet han er ansatt i. Han har kommet sålangt at han konkurrerer med bare en mann om jobben. Norm har opplysninger om at han han konkurrerer med ligger med sjefens kone. Skal ha si ifra, og få jobben, og samtidig framstå som en som sladrer, og ikke kan holde på fortrolige opplysninger, eller skal han la være og gå glipp av jobben? Frasier gjør om biljardrommet til "kino", og viser de andre lysbilder fra Europaturen han og Diane var på.

Til neste episode

Har du spørsmål om annonsering, eller tips til siden, kontakt oss på post@tvslave.no
TVSlaves annonsepolitikk