Episodeguide: Ses. 1 | Ses. 2 | Ses. 3 | Ses. 4 | Ses. 5 | Ses. 6 | Ses. 7 | Ses. 8 | Ses. 9 | Ses. 10 | Ses. 11

Cheers Sesong 4. Episode 80-83

Coach
Sam skjønner hva Dianes oppgave egentlig
handlet om

Episode 80. Don Juan is Hell

Diane tar ett psykologikurs, og har fått i oppgave å skrive en studie om menneskelig seksualitet, og når Sam får høre det, er han mer enn villig til å være kasus i oppgaven. Etter at oppgaven er levert, får hun besøk av professoren som underviser henne i baren, han vil gjerne utgi oppgaven, men han stiller seg litt tvilende til at hovedpersonen virkelig eksisterer, men han skjønner hvem Diane skriver om når han får møte Sam.

Sam er som vanlig imøtekommende og selvsikker, og han inviterer klassen til baren på "ekskursjon". Diane mener Sam bør lese hva oppgaven hennes handler om, før klassen kommer på besøk, men Sam lar være og plumper uti det. Hun har skrevet om den usikre Sam som overkompenserer når det kommer til damer, og hvilken skjebne som venter når han begynner å bli gammel. Sam regner med at hun har skrevet om sjarmøren, og atleten Sam Malone.

Episode 81. Fools And Their Money

Woody vinner vanligvis når guttene i baren vedder på sportsresultater, så han bestemmer seg for å satse stort (1000 dollar) hos en illegal bookmaker. Sam skal være mellommann, men han mener at de kampene Woody har tippet på ikke kan gå inn, så han lar være å satse pengene, men Woodys 3 kampers bong gå inn til 10 i odds, og Sam kan ikke betale han. Han prøver å få Woody til å godta en avbetalngsløsning, hvor Sam tar vare på premien hans, og betaler han 2 dollar i uka, fordi det er gunstigst skattemessig, men Woody vil ha pengene med en gang, for han skal kjøpe trommesett til moren sin.

Når Sam endelig tar mot til seg, og forteller Woody at han ikke satset pengene for han, blir Woody etterhvert sint på han, men angrer, og vil slutte i jobben, fordi han har kjeftet på sjefen sin. Men Sam har løsningen, ett triks han lærte av Coach. Hvis de står og holder rundt hverandre, og synger i en halvtime, går sinnet over..

Episode 82. Take My Shirt . . Please?

Diane har meldt seg frivillig til å jobbe for en tvinnsamling/auksjon, og sitter og tar imot bud på forskjellige ting som diverse berømtheter har donert.

Sam har donert drakten sin fra han var "baseballstjerne", men ingen byr på drakten, og stemningen i baren er heller dårlig. Da får Diane inn ett bud, og stemningen stiger raskt. Men Diane kommer tilbake på jobb med drakten med seg, det var hun som la inn bud, for hun orket ikke å høre mer om denne drakten. Sam ble forbannet, og ber henne om å ta den med seg igjen neste gang de skal arrangere veldedighetsauksjon. Diane gjør som Sam sier, men heller ikke denne gangen er det noen som byr, så Sam ringer inn ett bud selv, på sin egen drakt. Men Diane kommer over han mens han sitter i telefonen, så han kanselerer budet, og venter på at noen andre skal by. I mellomtiden har Carla og Woody en innsamligen i Cheers, slik at de kan legge inn ett bud på drakten, men før de får ringt inn blir drakten solgt.

Sam innviterer kjøperen inn til baren på signering, fordi han regner med at det er en stor fan som har kjøpt drakten. Men det viser seg at kjøperen er null interessert i baseball. Grunnen til at han kjøpte den var at han var lei av maset om denne drakten som stadig ble auksjonert bort.

Episode 83. Suspicion

Diane gjør en "elevøvelse" for psykologiklassen sin i baren. En av studenten kommer til Cheers, setter seg ved ett bord med ryggen mot veggen, og bare stirrer på de andre gjestene, noterer og drikker kaffe. Hensikten med forsøket er å finne ut når paranoiaen setter inn hos de ansatte og gjestene. Eksprimentet går akkurat som Diane forventet, etter noen timer føler alle baren at de blir iaktatt, spionert på. Ett vellykket ekspriment for Diane m.a.o. Problemet er at hun vet at gjengen vil ha hevn, og den kan komme når som helst. Hun går derfor på nåler, og ringer til og med til Frasier for å få hjelp til å avsløre hvilken "praktical joke" de legger opp til.

Det topper seg når ett TV-team kommer til baren. De jobber med en serie som de kaller "Poeter i arbeid", hvor de lar poeter, som ikke er fulltids diktere få slippe til og lese diktene sine på TV. Diane er overbevist om at Sam og gjengen står bak, og istedenfor å lese dikt, stiller hun seg opp og kakler som ei høne de 5 minuttene innslaget varer. Men Sam sto ikke bak, og en kaklende Diane ble kveldens TV høydepunkt.

Til neste episode

Har du spørsmål om annonsering, eller tips til siden, kontakt oss på post@tvslave.no
TVSlaves annonsepolitikk