Episodeguide: Ses. 1 | Ses. 2 | Ses. 3 | Ses. 4 | Ses. 5 | Ses. 6 | Ses. 7 | Ses. 8 | Ses. 9 | Ses. 10 | Ses. 11

Cheers Sesong 3. Episode 45-49

Coach
Diane og familiens "butler"

Episode 45. Rebound, Part 1

Sam og Diane gjorde det slutt i siste episode i forrige sesong, og i denne episoden får vi vite at Diane måtte en tur på asyl etter bruddet, mens Sam begynte å gå på fylla igjen, noe han fremdeles gjør.
Coach ser imidlertid en løsning på Sams problemer, nemlig at Sam og Diane kommer sammen igjen, så han oppsøker henne hjemme, og ber henne komme tilbake til baren.
Vi møter Frasier Crane (Kelsey Grammer) for første gang i denne episoden, han har vært Dianes terapaut, og nå vil han prøve å få Sam til å slutte å drikke.

Episode 46. Rebound, Part 2

Sam har lykkes med å slutte å drikke, takket være Frasiers terapitimer. Neste skritt blir å fortelle Sam at Frasier og Diane er isammen uten at Sam får ett nytt sammenbrudd.
Diane begynner dessute å jobbe i baren igjen i denne episoden

Episode 47. I Call Your Name

Frasier oppsøker Sam i baren etter stengetid, og ber om hjelp. Frasier har en klient, og denne klientens problem er at kjæresten hans stønner fram navnet til eksen når de elsker. Sam skjønner straks at Frasier snakker om seg selv og Diane, og på jobb neste dag klarer han ikke å holde seg, og gir Diane små hint om at han vet om problemene deres.
Cliff har ett problem. Han har sladret på en kollega som stjal en parfymeprøve fra ett blad, og når kollegaen får sparken og vil ha hevn, får han kalde føtter.

Episode 48. Fairy Tales Can Come True

Stamgjestene på Cheers feirer Halloween og kler seg ut, og Cliff møter drømmedama, i forkledning. Ting går greit så lenge de har masker på, men da de avtaler å møtes neste dag, uten masker, får Cliff nerver. (Jenta som Cliff møter blir forøverig spillt av Bernadette Birkett, gift med George Wendt som spiller Norm).
Frasier må forlate byen for noen dager, men han har allerede kjøpt konsertbilletter til seg og Diane, og han ber Sam følge Diane på konserten isteden.

Episode 49. Sam Turns the Other Cheek

Sam dater ei gift dame, og ektemannen dukker opp i Cheers, etter stengetid, med en ladd pistol. Sam klarer å over å overtale han til å gi ifra seg pistolen, men da han skal legge den vekk, klarer han å skyte seg selv i rompa. Men isteden for å fortelle sannheten, da han kommer på jobb, neste dag, dikter han opp en historie om at han overmannet en innbruddstyv, og ble skutt. Sam kommer på TV, og den forsmådde ektemann blir enda mer forbannet på Sam.

Til neste episode

Har du spørsmål om annonsering, eller tips til siden, kontakt oss på post@tvslave.no
TVSlaves annonsepolitikk