Episodeguide: Ses. 1 | Ses. 2 | Ses. 3 | Ses. 4 | Ses. 5 | Ses. 6 | Ses. 7 | Ses. 8 | Ses. 9 | Ses. 10 | Ses. 11

Cheers Sesong 11. Episode 245-249

Episode 245. The Little Match Girl

Rebecca tar en tur innom Cheers etter bryllupet, der tar hun en sigarett som skal være hennes siste. Bryllupet har fått henne til å tenke på livet sitt, og at hun ikke har lykkes, og sigaretten skal være symbolet på at hun brenner det gamle livet.

Rebecca glemmer å slukke sigaretten, så hele baren brenner ned, ikke bare det gamle livet hennes. Sam er fortvilet, han er dårlig forsikret og det ser ut som at han er iferd med å tape alt. Rebecca får vite av brannsjefen at brannen startet i søppelbøtta på kontoret og da er hun sikker på at det var hennes skyld, men hun tør ikke si det til Sam, og forteller han at det skyldes feil på det elektriske opplegget, noe som er Sams egen feil.

Til slutt tar hun mot til seg og forteller Sam hva som egentlig skjedde, han blir rasende og sender henne på dør, men når hun kommer tilbake for å gi han en konvolutt med penger som hun har spart opp har han fått tenkt seg om. Det var Rebecca som gav han jobb etter at han forliste med båten sin og mistet hele formuen, så han er villig til å gi henne jobben tilbake, men han er veldig nøye med å understreke at nå er de skulls.

Episode 246. The Beer is Always Greener

Det tar noen uker å få orden på Cheers etter brannen, og i mellomtiden tar Carla seg jobb i en fancy bar som er med i en større kjede. Når det nærmer seg åpningen sender Sam Cliff og Norm avgårde for å hente henne. Men mens de er der får Carla den første lønningen sin, og når hun ser størrelsen på sjekken, så bestemmer hun seg for at hun ikke vil tilbake til Cheers alievel, selv om hun synes at det nye stedet er fjollete. Heller ikke Cliff og Norm drar tilbake, det nye stedet har flere tvkanaler, gratis snacks og sexy servitriser. Så Sam sender Paul & co for å hente Carla, Cliff og Norm, men heller ikke de kommer tilbake, så Sam må gå ned for å hente dem selv. Carla gjør det klart at hun ikke kommer tilbake til Cheers, men hun skifter mening når hun får ansvaret for å lære opp en servitrise som ligner veldig på Diane.

Woody og Kelly krangler fordi de har funnet ut at de ikke tilhører samme religiøse "sekt", og ekteskapet er iferd med å ryke etter bare noen uker, men Frasier gir Woody ett godt råd. Han bør "krype" for Kelly, så ordner nok alt seg.

Episode 247. The King of Beers

Rebecca blir bitt av spillebasillen når de får en enarmet banditt inn i baren, men hun taper hele tiden, mens andre stadig vinner. Sam synes synd på henne, og får Carla til å "fikse" den slik at den gir gevinst neste gang noen spiller på den. Han overtaler Rebecca til å satse nok en gang, og denne gangen vinner hun, men hun får bare insatsen igjen, siden alle de andre vinnerene allerede har tømt den. Men for Rebecca er det en seier å ikke tape

Norm får drømmejobben som ølsmaker, men han mister den når han prøver å smiske for sjefen, men går for langt.

Episode 248. The Magnificent Six

Henrí utfordrer Sam til en konkurranse om hvem som klarer å få telefonnummeret til flest mulig damer på en kveld. Sam vil ikke være med, men så fornærmer Henrí amerika, og Sam bestemmer seg for å knuse han. Henrí har flere timers forsprang, men Sam henter fram kofferten sin, og går igang. Det er bare minutter igjen og Henrí leder med ei dame. Sam kommer i prat med ei dame i baren, og hun forteller at hun er sårbar fordi hun nettopp har brutt med kjæresten. Da synes Sam det er for galt å prøve seg på henne, så han ber om unskyldning og går tilbake til de andre, og Henrí har vunnet. Men Sam får sin oppreisning. Dama kommer tilbake fordi hun synes at Sam var så snill og høflig, og hun har med seg to venninner.

Sam tar Rebecca i å røyke på kontoret igjen, og melder henne på ett røykeavvenningskurs. Og terapien passer Rebeca perfekt. Den går nemlig på å la deltakerne røyke så mange sigaretter de vil, og de skal dermed gå lei.

Cliff får vite at noen forskere skal danne ett underjordisk elitesamfunn hvor bare planetens fremste får være med, og Cliff bestemmer seg for å søke jobben som sanfunnets postmann.

Episode 249. Do Not Forsake Me O' My Postman

Cliffs venninne Maggie kommer tilbake til Boston. Hun er gravid og Cliff er straks villig til å "ta ansvar" for henne og barnet, og han lar de andre tro at han er barnets far. Men Cliff ombestemmer seg etterhvert, i og med at det ikke er hans barn, men når han får høre Maggies historie om hvordan hennes nye kjæreste sviktet henne, ombestemmer han seg på ny. Maggie ringer da for å fortelle ex-en at Cliff vil ta vare på henne og det ender med at ex-kjæresten ber henne komme tilbake, og Maggie reiser.

Til neste episode

Har du spørsmål om annonsering, eller tips til siden, kontakt oss på post@tvslave.no
TVSlaves annonsepolitikk